10/09 Οι προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια!

zwdia_hmerhsies_provlepseis

Στις Ημερήσιες προβλέψεις μπορείς να διαβάσεις την πρόβλεψή για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου θα φέρει σε πρώτο πλάνο ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα αλλά και με τα εργασιακά σου.

Είναι πιθανόν η επάνοδος από τις διακοπές να σου «έδειξε» κάποιες αλλαγές τις οποίες πρέπει να κάνεις στην καθημερινότητά σου προκειμένου να βγεις ωφελημένος/η.

Η Νέα Σελήνη έχει μία αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς οπότε καλό θα ήταν να μην παρασυρθείς από μεγαλόπνοα σχέδια τα οποία είναι αδύνατο να γίνουν.

Προτίμησε να στηριχθείς στη λογική σου σκέψη και σε ένα καλό πλάνο για τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου θα στρέψει την προσοχή σου στα αισθηματικά σου ζητήματα και σε οτιδήποτε σχετίζεται με την προσωπική σου ζωή.

Είναι πιθανόν να ονειρεύεσαι κάτι διαφορετικό από αυτό που έχεις τώρα και είναι πιθανό να παρασυρθείς σε σκέψεις οι οποίες είναι αδύνατο να γίνουν πράξη.

Προσπάθησε να μην εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις κυρίως αυτά που σχετίζονται με αισθηματικά ζητήματα καθώς η αντίθεση της Νέας Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει μία ροπή στην ωραιοποίηση.

Κάνε μικρά και σταθερά βήματα αν έχεις ξεκινήσει τώρα μία ερωτική ιστορία και πρόσεξε τους ανθρώπους πού θα σου πουν τη γνώμη τους φιλικά, καθώς μπορεί να υπάρχει παρασκήνιο.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου θα σημάνει την έναρξη για κάποιες αλλαγές στο σπίτι τις οποίες είχες κατά νου αλλά μέχρι τώρα δεν τις υλοποίησες.

Είναι πιθανόν να βιαστείς να τις κάνεις καθώς αυτές θα σου φτιάξουν τη διάθεση και την ψυχολογία.

Η αντίθεση που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως ενδέχεται να προκύψει και ένα επαγγελματικό ζήτημα το οποίο θα σε μπερδέψει.

Πρόσεξε τις αποφάσεις που θα πάρεις καθώς είναι πιθανόν η κρίση σου η να μη σε βοηθήσει να αποφασίσεις με βάση το συμφέρον σου.

Καρκίνος

H Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου θα σε ωθήσει σε αλλαγές και προσθήκες νέων μελών στο στενό σου περιβάλλον.

Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός/η και αυτό θα γίνει αφορμή για να ανοίξεις νέους κύκλους γνωριμιών με νέα πρόσωπα!

Η αντίθεση της Νέας Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως θα ακουστούν λόγια τα οποία δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Άκουσε προσεκτικά οτιδήποτε φτάσει στα αυτιά σου από ανθρώπους του περιβάλλοντός σου και φίλτραρε το.

Πρόσεξε και αν έχεις κατά νου μία βόλτα στα μαγαζιά καθώς είναι πιθανό να παρασυρθείς και να πάρεις αρκετά πράγματα που δεν χρειάζεσαι.

Λέων

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου θα σου φέρει νέες ιδέες και τρόπους για να εξοικονομήσεις χρήματα.

Η προσοχή σου θα βρίσκεται αποκλειστικά σε λογαριασμούς, υποχρεώσεις και οικονομικές συμφωνίες και πιθανό η προσήλωση σου να είναι τέτοια που να γίνει εμμονή.

Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα υποδηλώνει πως ελλοχεύει ο κίνδυνος να πάρεις μία λάθος απόφαση σχετικά με ένα οικονομικό/κληρονομικό σου ζήτημα καθώς και μία ασφάλεια ή κάποιο δάνειο.

Πριν ανοίξεις νέο κεφάλαιο σε οτιδήποτε σχετίζεται με χρήματα και αποκτήματα, φρόντισε να έχεις διευθέτηση τα παλιά.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να προβάλεις έξυπνα την προσωπικότητά σου και να στρέψεις τα βλέμματα των άλλων επάνω σου.

Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως μπορεί να πάρεις κάποιες λάθος αποφάσεις που σχετίζονται με σχέσεις και συνεργασίες λόγω υπερβολικής σιγουριάς για τον εαυτό σου.

Καλό θα ήταν να συζητήσεις οτιδήποτε νέο σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι καθώς η συμβουλή τους θα είναι πολύτιμη.

Απόφυγε να υποσχεθείς πράγματα καθώς θα είναι δύσκολο να τα πραγματοποιήσεις και μετά θα αναγκαστείς να πεις ψέματα για να δικαιολογηθείς.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου θα σε βοηθήσει να κάνεις μία ανασκόπηση του τελευταίου μήνα και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με αλλαγές που έχεις κατά νου.

Σήμερα θα είναι πιο εύκολο να συνειδητοποιήσεις τα κακώς κείμενα της προηγούμενης περιόδου ώστε να τα διευθετήσεις με τον κατάλληλο τρόπο.

Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως δεν θα είσαι πολύ αντικειμενικός/η ούτε με τον εαυτό σου ούτε με τα θέματα που σε αφορούν.

Προσπάθησε να καταστείλεις την τάση που θα έχεις να ωραιοποιήσεις καταστάσεις προκειμένου να μπορέσεις να πάρεις σωστές αποφάσεις.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να συμμετέχεις σε μία ομάδα ώστε να κάνεις νέες γνωριμίες και να διευρύνεις το φιλικό σου περίγυρο.

Σήμερα θα διαπιστώσεις πως έχεις ανάγκη να ανανεώσεις τον κύκλο σου και να γνωρίσεις νέο κόσμο.

Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους οι οποίοι θα δείξουν κατευθείαν τη συμπάθειά σου προς εσένα.

Πρόσεξε όμως καθώς μέσα στον κόσμο που θα συναντήσεις σήμερα μπορεί να υπάρξουν και άνθρωποι οι οποίοι θα σε μπερδέψουν με τη συμπεριφορά τους.

Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις σήμερα καθώς η ημέρα δεν θα βοηθήσει τη λογική σκέψη.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου θα σε ωθήσει σε αποφάσεις οι οποίες σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου ζητήματα.

Για να χαράξεις μία σωστή στρατηγική θα πρέπει να αναλογιστείς τα γεγονότα του προηγούμενου διαστήματος και με βάση αυτά να δεις τι πρέπει να κάνεις.

Η αντίθεση της Νέας Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως αυτό δεν θα είναι και τόσο εύκολο καθώς θα αποφύγεις να αναλάβεις τυχόν ευθύνες λάθος ενεργειών που έκανες κατά το παρελθόν.

Αν σου γίνει μία πρόταση αρκετά συμφέρουσα μη βιαστείς να απαντήσεις και έλεγξε τη προσεκτικά.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου θα σου δημιουργήσει νέες ιδέες που σχετίζονται με εκπαιδευτικά ζητήματα και ταξίδια!

Είναι πιθανόν να πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις τώρα ένα μεταπτυχιακό, μία επαγγελματική πιστοποίηση ή ένα σεμινάριο τα οποία μπορούν να σε βοηθήσουν.

Η αντίθεση της Νέας Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου ενδέχεται να είναι ουτοπικά για αυτό χρειάζεται προσοχή.

Αν καταφέρεις να κάνεις ένα ταξίδι ή έστω μία μονοήμερη απόδραση σε κάποιο αγαπημένο σου κοντινό προορισμό σίγουρα θα γεμίσεις με όμορφες εικόνες και θα ξεφύγεις από οτιδήποτε σε απασχολεί.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου θα σου δημιουργήσει αρκετή εσωστρέφεια η οποία μπορεί να εκφραστεί δημιουργικά αν το αποφασίσεις.

Προτίμησε να αποφύγεις τις επαφές με κόσμο καθώς η ημέρα ενδείκνυται περισσότερο για να αποκτήσεις ουσιαστική επαφή πρώτα από όλα με τον εαυτό σου.

Σκέψου τις εμπειρίες που αποκόμισες το προηγούμενο διάστημα και μάθε τι θέλουν να σου πουν προκειμένου να μπορέσεις να χτίσεις το επόμενο διάστημα.

Η αντίθεση της με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως μπορεί να παρασυρθείς ιδιαίτερα σε οικονομικά ζητήματα για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η.

Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου θα σε φέρει σε άμεση επαφή με τους αγαπημένους και σημαντικούς «άλλους» της ζωής σου.

Από το πρωί θα διαπιστώσεις πως θα νιώσεις την ανάγκη να πάρεις ένα τηλέφωνο, να βρεθείς και να συζητήσεις με τα πρόσωπα που αγαπάς.

Σήμερα είναι καλή ημέρα για να κάνεις μια ανασκόπηση του προηγούμενου διαστήματος ιδιαίτερα σε γεγονότα που αφορούν εσένα και τους συνεργάτες ή ακόμα και τον/τη σύντροφό σου.

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως θα εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις.

Προσπάθησε να σκεφτείς όσο πιο αντικειμενικά γίνεται ώστε να μην πάρεις λάθος αποφάσεις.

Πηγή: ladylike.gr, e-zwdia.gr

Comments

comments