14/09 Οι Αισθηματικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

zwdia_aisthimatikh_zwh

Στις Ημερήσιες προβλέψεις μπορείς να διαβάσεις την πρόβλεψή για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στο υδάτινο ζώδιο του Σκορπιού και σε «αναγκάζει» να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στα συναισθήματά σου τα οποία τον τελευταίο καιρό είναι πιθανό να έχεις αφήσει στον αυτόματο πιλότο.

Η ενδοσκόπηση είναι απαραίτητη προκειμένου να μπορέσεις να διευθετήσεις οτιδήποτε νιώθεις πως σε «καίει». Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από την Παρθένο θα βοηθήσει πολύ ένα εργασιακό σου ζήτημα ή μια υποχρέωση της καθημερινότητας.

Η καλή επικοινωνία θα σου προσφέρει ένα ισχυρό πλεονέκτημα κατά τις συναναστροφές σου με κόσμο, και μια χείρα βοηθείας σε δουλειές και υποχρεώσεις.

Ταύρος

Οι επαφές με συνεργάτες και ανθρώπους που σχετίζεσαι στενά θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου σήμερα καθώς θα θελήσεις να έρθεις κοντά τους και να αναθερμάνεις τις σχέσεις σας.

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και σε κάνει να επιθυμείς τις ανθρώπινες επαφές με αυτούς που αγαπάς.

Η ημέρα θα είναι γεμάτη με συναντήσεις και συζητήσεις ιδιαίτερα από το μεσημέρι και μετά καθώς το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από την Παρθένο θα βοηθήσει πολύ σε αυτό.

Σήμερα θα μπορέσεις να κερδίσεις και κάτι μέσα από μία συζήτηση που θα κάνεις και θα αφορά είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά ζητήματα.

Δίδυμοι

Ακόμα κι αν έχεις πάρει άδεια από τη δουλειά σου ή έχεις ρεπό, θα δεις πως θα κάνουν την εμφάνιση τους κάποιες υποχρεώσεις ρουτίνας.

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και σου υπενθυμίζει πως υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να διευθετήσεις πριν κανονίσεις να πας για ένα καφέ με κάποιο φίλο σου.

Αν τους δείξεις την πρέπουσα προσοχή σίγουρα θα το καταφέρεις καθώς δεν είναι δύσκολα απλά χρειάζεται να τους αφιερώσεις χρόνο.

Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από την Παρθένο θα σε βοηθήσει στις διεκπεραιώσεις καθώς θα έχεις τον κατάλληλο τρόπο για να επικοινωνήσεις και να ζητήσεις αυτό που θέλεις.

Καρκίνος

Σήμερα θα έχεις πολύ καλή διάθεση και αυτό θα σε βοηθήσει να κερδίσει εντυπώσεις και να τραβήξεις τα βλέμματα επάνω σου οπουδήποτε κι αν βρεθείς, σε οποιαδήποτε συζήτηση και αν συμμετάσχεις.

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και σε κάνει την ψυχή της παρέας, στοιχείο που θα ανεβάσει τη δημοτικότητά σου στον περίγυρό σου.

Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από την Παρθένο θα σε βοηθήσει να δείξεις ένα ταλέντο που έχεις σε κάποιο φίλο σου ή ακόμα και στον/τη σύντροφό σου και θα καταφέρεις να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον τους.

Η επικοινωνία θα ευνοηθεί πολύ σήμερα για αυτό χρησιμοποίησε τη για να διευθετήσεις δύσκολες καταστάσεις.

Λέων

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να έχεις αποφασίσει να περάσεις την ημέρα σου ήρεμα και οικογενειακά καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και θα σε φέρει κοντά στους δικούς σου ανθρώπους.

Εκμεταλλεύσου το ζεστό κλίμα που θα υπάρχει στο σπίτι για να συζητήσετε και να ακούσεις προσεκτικά τι έχω να σου πουν.

Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή από την Παρθένο θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο την επικοινωνία μεταξύ σας, για αυτό είναι μία καλή ημέρα για να λύσεις παρεξηγήσεις που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί τις προηγούμενες ημέρες.

Βέβαια θα σε κάνει και ιδιαίτερα παρατηρητικό/η και αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι αν πέσεις στην παγίδα και εστιάσεις σε μικροπράγματα τα οποία θα σου χαλάσουν τη διάθεση.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και σου δημιουργεί την ανάγκη να επικοινωνήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου.

Δεν αποκλείεται να αναζητήσεις τον/ην αδερφό/η σου, τον/ην ξάδερφο/η ή κάποιον που εμπιστεύεσαι προκειμένου να ζητήσεις τη γνώμη του για κάτι δικό σου.

Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου το απόγευμα θα ευνοήσει ακόμα περισσότερο την επικοινωνία και θα φέρει κοντά σου ακόμα περισσότερο κόσμο.

Η ημέρα ενδείκνυται για να κάνεις δημόσιες σχέσεις από τις οποίες θα έχεις οφέλη μακροπρόθεσμα.

Ζυγός

Σήμερα όποια και αν είναι τα σχέδια σου στο πίσω μέρος του μυαλού σου θα βρίσκονται τα οικονομικά για αυτό καλύτερα να τα βάλεις σε προτεραιότητα και μετά να ασχοληθείς με τα υπόλοιπα.

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και σε προτρέπει να ασχοληθείς με οτιδήποτε έχει το άρωμα του χρήματος καθώς δεν αποκλείεται να καταφέρεις να επιτύχεις κάτι.

Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από την Παρθένο θα κάνει ακόμα πιο κοφτερό του μυαλό σου και θα σε βοηθήσει σε διαπραγματεύσεις κάθε είδους.

Είναι πιθανό να καταφέρεις να κάνεις και μία συμφωνία η οποία θα έχει θετικό αντίκτυπο στο πορτοφόλι σου.

Σκορπιός

Σήμερα τα συναισθήματα σου θα εναλλάσσονται από τη μια στιγμή στην άλλη με αποτέλεσμα η ημέρα να έχει μια μεγάλη γκάμα από αυτά όπως χαρά, λύπη αλλά και νεύρα!

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα φροντίσει να κάνει τους ανθρώπους που θα βρεθούν δίπλα σου να μην βαρεθούν καθόλου μιας και θα έχεις διάφορες εναλλαγές προσωπικοτήτων που θα τους κρατήσουν απασχολημένους.

Το απόγευμα θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Ερμή -ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιό της κυβέρνησης του την Παρθένο- που θα σε βοηθήσει να δικαιολογηθείς ακόμα κι αν πεις μία κουβέντα παραπάνω.

Βέβαια καλό θα ήταν να μην αφεθείς σε αυτό το πλεονέκτημα καθώς κινδυνεύεις να πεις πολλές κουβέντες παραπάνω!

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και αναμοχλεύει τις ανησυχίες σου με αποτέλεσμα να τις κάνει να φαίνονται τεράστιες.

Προσπάθησε να αφήσεις τη λογική σου σκέψη να επικρατήσει και όχι τα σενάρια που θα κάνεις με το μυαλό σου που ενδέχεται να είναι επιστημονικής φαντασίας.

Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή από την Παρθένο θα σε βοηθήσει καθώς θα σου δείξει τον τρόπο να εκφράσεις οτιδήποτε σε απασχολεί σε ανθρώπους που ξέρεις πως βρίσκονται κοντά σου.

Μέχρι τότε επίλεξε να ασχοληθείς με κάποια δουλειά είτε της καθημερινότητας είτε ακόμα και του σπιτιού προκειμένου να κρατήσεις το μυαλό σου μακριά από σενάρια.

Αιγόκερως

Σήμερα έχεις αποφασίσει να περάσεις την ημέρα παρέα με φίλους σου και να ασχοληθείς με μια κοινή δραστηριότητα που σας ενώνει και σας κάνει να νιώθετε ομάδα!

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και δημιουργεί ένα όμορφο κλίμα για εσένα αρκεί να βρίσκεσαι με ανθρώπους που έχεις κοινά στοιχεία.

Όσο η ημέρα περνά τόσο καλύτερη θα γίνεται καθώς το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από την Παρθένο όχι μόνο θα σε βοηθήσει να κερδίσεις την προσοχή των άλλων με τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα αλλά να κάνεις και νέες γνωριμίες.

Ο θαυμασμός των ανθρώπων που θα βρεθούν στο περιβάλλον σου θα είναι τονωτικός για εσένα, για αυτό επεδίωξε τις κοινωνικές συναναστροφές καθώς θα σου ανεβάσουν τη διάθεση.

Υδροχόος

Το μυαλό σου θα βρίσκεται στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και σε οτιδήποτε έχει σχέση με την καριέρα σου και την καταξίωση σου καθώς θέλεις να καταλάβουν όλοι τις ικανότητες σου.

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και φέρνει στο προσκήνιο επαγγελματικά ζητήματα, τα οποία θα έχουν την αποκλειστική προσοχή σου σήμερα καθώς θα τα δεις σαν τη σκάλα που θα σε βοηθήσει να ανέβεις.

Επεδίωξε επαγγελματικά ραντεβού κυρίως προς το απόγευμα, καθώς το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από την Παρθένο θα σε βοηθήσει να καταλάβεις διαισθητικά τι πρέπει να κάνεις προκειμένου να καταφέρεις αυτό που θέλεις.

Σήμερα θα έχεις τον τρόπο σου να παρουσιάσεις τις ικανότητές σου με επιτυχία και αυτό θα φέρει αποτέλεσμα.

Ιχθύς

Σήμερα είναι μια εξαιρετική ημέρα για να απολαύσεις την επικοινωνία και τις συναντήσεις με συγγενείς, κουμπάρους και φίλους καθώς θα νιώσεις την ανάγκη να βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα!

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και σε προτρέπει να μιλήσεις και να επικοινωνήσεις καθώς αυτό θα είναι το Α και το Ω για τη διάθεσή σου.

Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από την Παρθένο θα φέρει ένα νέο από ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντός σου, το οποίο θα σε χαροποιήσει.

Ακόμα αν βρίσκεσαι σε αναμονή κάποιου ζητήματος που σχετίζεται με την εκπαίδευση ή με το εξωτερικό δεν αποκλείεται να πάρεις χαρά και από εκεί!

Πηγή: ladylike.gr, e-zwdia.gr

Comments

comments