25/9/2018 Οι Αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας!

zwdia_provlepseis

Ταύρε, η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και σου δημιουργεί την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείς.

Κριός

Σήμερα θα προτιμήσεις να μείνεις μακριά από την πολυκοσμία και τη φασαρία γιατί δεν θα νιώθεις άνετα με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις παρόλο που εσύ δεν έχεις συχνά τέτοιου είδους ζητήματα.

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και σου δημιουργεί ζητήματα εμπιστοσύνης με τους άλλους για αυτό και θα νιώσεις την ανάγκη να μείνεις μόνος/η σου και να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου.

Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει ξαναβρείς την καλή σου διάθεση και να δεις κάθε τι που σε απασχολεί πιο αισιόδοξα!

Είναι πιθανόν να έχεις και ένα ευχάριστο νέο σχετικά ένα οικονομικό ζήτημα ή ένα ζήτημα που σχετίζεται με το «επιχειρείν».

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σου δημιουργεί την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείς ακόμα περισσότερο και να συγχρωτιστείς με ανθρώπους που ξέρεις πως περνάς καλά.

Εκμεταλλεύσου την εξωστρέφεια των τελευταίων ημερών για να δεις τους φίλους σου και να περάσεις χρόνο μαζί τους.

Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό θα ενισχύσει την καλή σου διάθεση και θα σου φέρει καλή τύχη κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες.

Στρέψε την προσοχή σου σε αυτές καθώς οι πιθανότητες να βγεις κερδισμένος/η είτε με μακροπρόθεσμα είτε βραχυπρόθεσμα είναι μεγάλες.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις κάποιες ανησυχίες οι οποίες θα ξεκινήσουν με αφορμή επαγγελματικά ζητήματα.

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να κάνει ιδιαίτερα σημαντικό οτιδήποτε σχετίζεται με την καριέρα σου και την κοινωνική σου αναγνώριση.

Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό είναι κατάλληλο για κοινωνική και επαγγελματική προβολή αρκεί να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να δείξεις τις ικανότητές σου.

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να συζητήσεις με προϊσταμένους σου για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου, μιας και είναι κάτι που εννοείται.

Καρκίνος

Το μυαλό σου θα ταξιδεύει σήμερα και μπορεί να βρίσκεται σε καλοκαιρινές αναμνήσεις του παρελθόντος ή σε ένα ταξίδι αναψυχής που έχεις σκοπό να πραγματοποιήσεις στο μέλλον.

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να ενισχύει την πεποίθηση σου πως το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει ακόμα και προλαβαίνεις να φύγεις έστω και για ένα διήμερο!

Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό είναι πιθανό να σου φέρει μία πρόταση για ένα ταξίδι ακόμα και αν δεν το περιμένεις!

Το ταξίδι μπορεί να είναι επαγγελματικής φύσεως αλλά και πάλι μπορείς να περάσεις πολύ καλά σε αυτό, μιας και θα βρεις ευκαιρία να συνδυάσεις το τερπνό μετά του ωφελίμου.

Λέων

Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πως θέλεις να μοιραστείς οτιδήποτε σε απασχολεί μόνο με δικούς σου ανθρώπους, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς θα εντείνει την καχυποψία σου με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να συναναστραφείς με κόσμο.

Οι σκέψεις σου θα είναι περίεργες και θα φέρεις στο μυαλό σου καταστάσεις του παρελθόντος που σε είχαν δυσκολέψει.

Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να εστιάσεις σε οτιδήποτε σου προκαλεί θετικές σκέψεις και συναισθήματα και έτσι θα μπορέσεις να μετριάσεις την ανησυχία που νιώθεις.

Δεν αποκλείεται να έχεις και ευχάριστα νέα σχετικά με ένα οικονομικό ζήτημα στο οποίο είναι εμπλεκόμενα και τρίτα πρόσωπα.

Παρθένος

Σήμερα δεν θα νιώθεις σίγουρος/η να πάρεις καμία απόφαση που να σχετίζεται είτε με προσωπικά είτε με επαγγελματικά ζητήματα αν δεν ρωτήσεις και τη γνώμη των έμπιστων σου ανθρώπων.

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να τονίζει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και το πόσο σημαντικές είναι για εσένα.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να «παρασυρθείς» από τη γνώμη που θα έχουν εκείνες για τα ζητήματα που σε απασχολούν.

Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό θα φέρει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου είτε αυτό είναι μια νέα συνεργασία, μια πρόταση για δουλειά ακόμα και ένα ιδιαίτερο πρόσωπο!

Ζυγός

Οι υποχρεώσεις της ημέρας βρίσκονται σε προτεραιότητα σήμερα καθώς θέλεις να ξεμπερδεύεις και να μην τις έχεις και για αύριο.

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι ένα ρεαλιστικό πλάνο προκειμένου να κατανείμεις σωστά το χρόνο σου στις δραστηριότητες που έχεις.

Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να κερδίσεις μία έξτρα αμοιβή προερχόμενη από την εργασία σου ή να διαπραγματευτείς με κέρδος για εσένα, μία νέα εργασιακή πρόταση.

Η ημέρα θα έχει ευκαιρίες σε τέτοιου είδους ζητήματα το μόνο που μένει είναι να μην τις αφήσεις να προσπεράσουν.

Σκορπιός

Η ημέρα από το πρωί θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και η διάθεση σου στα καλύτερα της, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να φέρνει στο διάβα σου ευχάριστους ανθρώπους αλλά και δημιουργικές δραστηριότητες.

Εκμεταλλεύσου την καλή σου διάθεση για να ασχοληθείς με οτιδήποτε μπορεί να την ανεβάσει και άλλο και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου για τις ερχόμενες ημέρες.

Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σου χαρίσει ξέγνοιαστες στιγμές διασκέδασης και μάλιστα μπορεί και να το παρακάνεις καθώς θα έχεις τάσεις για υπερβολές!

Τοξότης

Σήμερα η προσοχή σου θα στραφεί σε θέματα σπιτιού καθώς είναι πολύ πιθανό να έχεις στο μυαλό σου είτε μια αλλαγή κατοικίας είτε μια αλλαγή στη διακόσμηση του χώρου όπου ζεις.

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σου δημιουργεί την ανάγκη να ξεμπερδεύεις με θέματα που σχετίζονται με την οικία σου.

Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπο να πραγματοποιήσεις αυτά που έχεις σκεφτεί και τις αλλαγές που έχεις κατά νου.

Η βοήθεια είτε πρακτική είτε συναισθηματική μπορεί να έρθει από ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου και να σου χαρίσει ανακούφιση.

Η ημέρα θα δημιουργήσει ένα ζεστό κλίμα εντός οικογενειακής εστίας και θα περιορίσει τις διαφορές των προηγούμενων ημερών.

Αιγόκερως

Σήμερα θα είσαι πολύ κοινωνικός/η με αποτέλεσμα όλοι να αναζητούν την παρέα σου και φυσικά προτεραιότητα σε αυτό θα έχουν οι φίλοι σου!

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σε προτρέπει σε συναντήσεις και επαφές με κόσμο καθώς τα vibes που θα εκπέμπεις θα είναι ιδιαίτερα θετικά!

Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να διευρύνεις ακόμα περισσότερο τον φιλικό και κοινωνικό σου περίγυρο καθώς θα ενισχύσει την καλή σου φήμη.

Ακόμα θα σου φέρει ευκαιρίες για να ξεκλέψεις λίγο χρόνο ώστε να περάσεις καλά και να βρεις τρόπο να διασκεδάσεις ακόμα και αν η ημέρα σου είναι γεμάτη υποχρεώσεις!

Υδροχόος

Η ημέρα θα έχει σε πρώτο πλάνο θέματα που σχετίζονται με τα χρήματα σου όπως και με τράπεζες ή την εφορία .

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα που σε προτρέπει να διευθετήσεις οικονομικές υποχρεώσεις και να προβείς σε διακανονισμούς προς όφελος σου.

Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως θα έχεις εύνοια σε αυτά τα ζητήματα και μάλιστα δεν αποκλείεται να έχεις και μία πρόταση που θα αυξήσει το εισόδημά σου.

Τα επαγγελματικά ζητήματα ευνοούνται εξίσου σήμερα και από εκεί μπορεί να έρθει μία αναγνώριση την οποία επιθυμείς.

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου δημιουργεί την ανάγκη να κερδίσεις το ενδιαφέρον των άλλων, για την ακρίβεια να το μονοπωλήσεις.

Η ενέργειά σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα και θα πρέπει να βρεις τρόπο ώστε να τη διοχετεύσεις για θετικό σκοπό, διαφορετικά η νευρικότητα θα είναι μία από τις παρενέργειες της.

Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις τη διάθεση σου στη χαρούμενη και ήρεμη εκδοχή της!

Είναι επίσης πολύ πιθανό να φέρει και μία πρόταση για ένα ταξίδι ή κάποιο νέο που σχετίζεται με το εξωτερικό που θα σε χαροποιήσει και θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σου.

Πηγή: ladylike.gr, e-zwdia.gr

Comments

comments