4 Πράγματα που βρίσκεις σέξι αλλά οι άντρες απεχθάνονται!

ti_apexthanontai_oi_antres

Είναι γνωστό ότι οι άντρες και οι γυναίκες έχουν διαφορετικές απόψεις για πολλά πράγματα ακόμα και για το τι είναι σέξι και ελκυστικό και τι όχι!

Κορίτσια κι όμως κάποια πράγματα που κάνουμε και εμείς τα θεωρούμε σέξι οι άντρες τα απεχθάνονται!

Ποια είναι αυτά;

Πάμε να δούμε!

Πολλές δημοσιεύσεις στα social media

Μπορεί εσύ να επιδιώκεις το θαυμασμό και τα αμέτρητα likes από τους διαδικτυακούς σου φίλους όμως αντίθετα οι άντρες βρίσκουν αστεία και ανούσια αυτή τη συμπεριφορά! Στα μάτια των αντρών μια γυναίκα με έντονη διαδικτυακή δραστηριότητα φαίνεται επιφανειακή και αστεία με την κακή έννοια!

Μια γυναίκα που πίνει πολύ 

Μια γυναίκα που πίνει πολύ σε κάθε της έφοδο είναι απωθητική στους άντρες! Έχουμε πει πολλές φορές ότι οι άντρες ξενερώνουν στην εικόνα μιας μεθυσμένης γυναίκας! Θέλουν την κοπέλα που θα έχουν δίπλα τους να είναι πιο θηλυκή και πιο ντελικάτη!

Μια γυναίκα που μιλάει σαν μωρό

Ναι εσύ το βρίσκεις χαριτωμένο αλλά οι άντρες όχι! Πιο πολύ ενοχλητικό θα έλεγα ότι το βρίσκουν! Μια γυναίκα που μιλάει και συμπεριφέρεται σαν μωρό σε καμία περίπτωση δεν μαγνητίζει τους άντρες, αντίθετα τους κάνει να τρέχουν μακριά της!

Μια γυναίκα με εκκεντρική εμφάνιση

Γενικά οι άντρες δεν προτιμούν τις γυναίκες με extreme εμφάνιση! Αγαπούν τη φυσική ομορφιά μιας γυναίκας αλλά και την απλότητα της! Γι’ αυτό λοιπόν αν θέλεις να είσαι ελκυστική στους άντρες άσε τ υπερφορτωμένα ντυσίματα και χτενίσματα αλλά και το υπερφορτωμένο μακιγιάζ! Η φυσική σου ομορφιά και  η λάμψη σου θα κάνουν τη διαφορά! Πίστεψέ με!

Διαβάστε επίσης:

Η τέχνη του φιλιού: Πως θα τον τρελάνεις με ένα φιλί!

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>