4 τρόποι για να δείξεις νεότερη σε 60 δευτερόλεπτα!

4 τρόποι να δείξεις νεότερη σε 60 δευτερόλεπτα!

 

ΔΕΙΞΕ ΝΕΟΤΕΡΗ:

1- Καίγοντας περισσότερες θερμίδες

 

Ο μυς είναι ένας ενεργός ιστός που καίει θερμίδες από το λίπος. Δεν μπορεί να μετατρέψει το λίπος σε μυϊκή μάζα, αλλά μπορεί να το ξεφορτωθεί. Με ποιον τρόπο; Με το να επικεντρωθείς σε μεγάλους μύες στο σώμα σου ξεκινώντας πρώτα από τα πόδια και τους γλουτούς. Κάν ‘το με μια απλή άσκηση που μπορεί να γίνει οπουδήποτε. Στάσου με τα πόδια σου ανοιχτά ξεπερνώντας το πλάτος των γοφών και τέντωσε τα χέρια σου μπροστά. Λύγισε τα γόνατά σου και σπρώξτε αργά τους γοφούς σου προς τα πίσω προσπαθώντας να φέρεις τους μηρούς σου παράλληλα με το έδαφος. Κρατήσου εκεί για 2 δευτερόλεπτα, και επέστρεψε γρήγορα σε όρθια θέση. Επανέλαβε για 10 φορές.

 

2- Βελτιώνοντας τη στάση του σώματός σου

Μην σηκώνεσαι απότομα από το κρεβάτι το πρωί. Τεντώσου σαν γάτα για 30 έως 60 δευτερόλεπτα. Πέσε στα τέσσερα και κύρτωσε την πλάτη σου προς τα πάνω (σαν φοβισμένη γάτα). Μείνε εκεί για 10 δευτερόλεπτα, στη συνέχεια λύγισε τη μέση σου προς την αντίθετη κατεύθυνση, προς τα κάτω. Αυτή η απλή διάταση βελτιώνει τη στάση του σώματος και το κυκλοφορικό και ανακουφίζει το σώμα σου από την ένταση. Έχε υπόψη σου ότι η σωστή στάση του σώματος σε δείχνει νεότερη σύμφωνα με έρευνες.

 

3- Μειώνοντας το στρες

Ξεπέρασέ το άγχος με 1 λεπτό καθημερινό διαλογισμό. Πάρε τέσσερις αργές βαθιές αναπνοές οι οποίες θα σε ηρεμήσουν, θα σε αναζωογονήσουν και θα βελτώσουν τη διάθεσή σου κάνοντας σε να νιώθεις νεότερη. Επίσης,  αυτό θα μειώσει την παραγωγή της κορτιζόλης, της ορμόνης του στρες, και θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις τα κιλά σου σε φυσιολογικό επίπεδο. Όσο παραμένεις αδύνατη,  δείχνεις νεότερη.

 

4- Φωτίζοντας τα μάτια σου

Όταν τα μάτια σου δείχνουν πιο λευκά, το υπόλοιπο δέρμα μοιάζει πιο φωτεινό. Βάλε ένα ανοιχτόχρωμο concealer ή λίγη σκιά στο χρώμα της λεβάντας στα επάνω βλέφαρα και τόνισε τις βλεφαρίδες με μαύρη μάσκαρα. Έτοιμη, τόσο απλά!

 

Πηγή

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>