5 Βήματα για τέλεια φρύδια!

5 Βήματα για τέλεια φρύδια!

Όλες θέλουμε όμορφα και καλοσχηματισμένα φρύδια, αφού τονίζουν το βλέμμα μας, αναδεικνύουν ολόκληρο το πρόσωπο και παίζουν σημαντικό ρόλο στην γενικότερη εμφάνιση μας. Αν το σχήμα του φρυδιού σας,  σας ταλαιπωρεί ιδιαίτερα μπορείτε να επισκεφτείτε μία αισθητικό και στη συνέχεια να διατηρήσετε μόνες σας το αποτέλεσμα, που σας έδωσε η ειδικός.

Παρακάτω θα δούμε 5 βήματα, για να έχετε τέλεια φρύδια μόνες σας:

1.    Πριν βγάλεις τα φρύδια σου προετοίμασε την περιοχή, με ένα βρεγμένο βαμβάκι σε ζεστό νερό, ταμπονάροντας την περιοχή ή με κάποια κρέμα.  Μπορείς να τα βγάλεις και μετά το μπάνιο. Αυτό θα βοηθήσει το δέρμα σου να μην ερεθιστεί.

2.    Όταν βγάζεις τις τριχούλες, να τις τραβάς προς τη μεριά που βγαίνουν και όχι απ’ την αντίθετη.

3.    Μην αλλάζεις την καμπύλη και το σχήμα του φρυδιού σου. Θες απλά να τα βελτιώσεις και να τα αναδείξεις.  Οι υπερβολές θα έχουν αντίθετο αποτέλεσμα. Καλό είναι να μην πειράζεις το πάνω μέρος του φρυδιού, γιατί αυτό είναι το σημείο που ξεγελιέσαι και συνήθως κάνεις ζημιά.

4.    Να χτενίζεις πάντα τα φρύδια σου προς τα πάνω και προς τα έξω, ειδικά αν είναι ατίθασα. Κάποιες φορές, καλό είναι με ένα ψαλιδάκι να κόψεις (πάντα με προσοχή) τις τριχούλες που είναι πιο μακριές και πετάνε.

5.    Μην βάφεις όλο το φρύδι με το μολύβι. Κάλυψε μόνο τα κενά και προσπάθησε να το κάνεις με το πλάι του μολυβιού και όχι με την μύτη για πιο φυσικό αποτέλεσμα. Για να είναι ακόμη πιο ομοιόμορφο το αποτέλεσμα μετά το μολύβι, χτένισε ξανά το φρύδι σου προς τα έξω και προς τα πάνω.

Γενικά να προσέχεις το χρώμα του μολυβιού να ταιριάζει με τα μαλλιά και τις αποχρώσεις σου, δεν θες να βγει κάτι ψεύτικο και υπερβολικό.

Επίσης καλύτερα να έχεις δυο τριχούλες παραπάνω, παρά να βγάλεις όλο σου το φρύδι και μετά να κλαις, οπότε καλό είναι να αποφύγεις μεγεθυντικούς καθρέφτες.

Τέλος, έχω διαβάσει σε πολλά άρθρα, αμέτρητες συμβουλές για να φτιάξεις το σχήμα του φρυδιού σου, να καθορίσεις το πάχος το μήκος κ.τ.λ. Αγαπήστε τα φρύδια σας όπως είναι και μην επιχειρήσετε να κάνετε μεγάλες αλλαγές σε αυτά μόνες σας! Δεν γίνετε να αλλάξετε τα φρύδια σας, μόνες σας, εξ ολοκλήρου και να έχετε φυσικό αποτέλεσμα. Το πιθανότερο είναι να αποτύχετε και να απελπιστείτε με το αποτέλεσμα. Λίγα φυσικά βήματα είναι αρκετά. Αν πάλι πιστεύετε πως όχι, μπορείτε να επισκεφτείτε κάποια ειδικό, ή ακόμη και να κάνετε ένα μόνιμο μακιγιάζ, το οποίο κρατά για περίπου 2 χρόνια.

 

 

Comments

comments

 

Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

 

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>