6 Μυστικά για να είσαι το απόλυτο θηλυκό!

6 Μυστικά για να είσαι το απόλυτο θηλυκό!

Όλες θέλουμε να είμαστε αυτό που λέμε, απόλυτο θηλυκό και να μαγνητίζουμε τα βλέμματα του αντρικού πληθυσμού και όχι μόνο. Θέλουμε την προσοχή και τον θαυμασμό, γιατί έτσι ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση μας και νιώθουμε όχι απλά αποδεκτές από το κοινό, αλλά περιζήτητες.

Το καλό είναι ότι για να είσαι το απόλυτο θηλυκό δεν απαιτούνται δύσκολα πράγματα, ούτε πολλά. Το κακό είναι, ότι συνήθως ή το ‘χεις ή δεν το χεις.. The ugly truth!

Γιατί;;

Γιατί, αυτές οι γυναίκες που περπατάνε και τρίζουν τα πλακάκια, στη πραγματικότητα, δεν χρειάζονται κανένα για να ανέβει η αυτοπεποίθηση τους, είναι δυναμικές και αυτό που κάνουν και μας μαγνητίζουν τα βλέμματα είναι κάτι που βγαίνει χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Ναι, κι όμως… έτσι φυσικά!

Αυτά λοιπόν, που έχει η σέξι γυναίκα, το απόλυτο θηλυκό  και κάνουν τους άνδρες να την λατρεύουν,  και τις υπόλοιπες γυναίκες να την θαυμάζουν και να την θεωρούν άκρως αισθησιακή είναι :

1.    Φυσικότητα.

Ποτέ μία σέξι γυναίκα δεν είναι υπερβολική. Ούτε στο βάψιμο της, ούτε στο ντύσιμο, ούτε στο να μιλά. Γενικά, ξέρει πως ο καλύτερος σύμμαχος της, για να προκαλέσει  τα πλήθη να την θαυμάσουν, είναι η κομψότητα και όχι τα κραυγαλέα πράγματα που φωνάζουν «δείτε με». Δεν προσπαθεί για να τραβήξει βλέμματα θαυμασμού, τα κερδίζει φυσικά.

2.    Αύρα.

Είναι αυτό που είπαμε και πιο πάνω… Προχωρά και τρίζουν τα πλακάκια!!! Αυτό οφείλεται στην αύρα μιας γυναίκας, στην κίνηση της, στο ύφος, στο βλέμμα, στο τρόπο που θα χαμογελάσει. Είναι η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά που αποπνέει για τον εαυτό της, που κάνει τους άλλους να θέλουν να την γνωρίσουν, να της μιλήσουν ή έστω να κερδίσουν ένα βλέμμα της.

3.    Έντονη προσωπικότητα.

Μια σέξι γυναίκα έχει έντονη προσωπικότητα. Ασχολείται  και την ενδιαφέρουν πολλά.  Είναι έξυπνη και μπορεί να σταθεί σε μία συζήτηση με τον οποιονδήποτε. Ξέρει πότε να μιλήσει και πότε όχι. Πιστεύει στον εαυτό της και τις ικανότητες της και αυτό φαίνεται.

4.    Φροντίζει τον εαυτό της.

Η γυναίκα που είναι απόλυτα θηλυκή και αισθησιακή, περιποιείται πάντα τον εαυτό της. Φροντίζει από μαλλιά, νύχια και αποτρίχωση μέχρι και το άρωμα της. Γιατί το άρωμα μιας γυναίκας, μαζί με την αύρα που προηγείται είναι αρκετά για να καθηλώσουν τα πλήθη. Προσέχει το σώμα της και ντύνεται ανάλογα με αυτό. Ξέρει να ντύνεται κομψά αλλά παράλληλα και σέξι.

5.    Μυστήριο.

Είναι κάτι που εξιτάρει τους πάντες. Μια γυναίκα ‘’μυστήρια’’ είναι σαγηνευτική και αφήνει τα μυαλά των άλλων να τρέχουν.. Δεν αναλύει τα πάντα για τη ζωή της, ούτε πολυλογεί. Αφήνει το μυστήριο να κάνει τη δουλειά του, σαν σωστή Femme Fatale!

6.    Χιούμορ.

Η απόλυτη… ξεχωρίζει για το χιούμορ της. Είναι κοινωνική, κάνει τους άλλους να την λατρεύουν  και να μαζεύονται  γύρω της, για να την ακούσουν. Ξεχωρίζει για τη ζωντάνια και το κέφι της και αυτός  είναι  ένας ακόμη λόγος, που κάνει τους άλλους να την ερωτεύονται.

Επομένως, αν τα έχεις όλα αυτά συγχαρητήρια!!! Κερδίζεις όλα τα βλέμματα θαυμασμού και το κάνεις επάξια.

Αν πάλι όχι, μην τα βάψεις μαύρα. Ξεκίνα τη δουλεία για να γίνεις και εσύ το απόλυτο θηλυκό και μην ξεχνάς, πως για να τα καταφέρεις, δεν θέλει κόπο.. αλλά τρόπο!

Comments

comments

 

Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!