7 στάσεις ύπνου που αποδεικνύουν το ποιόν της σχέσης σας

upnos

Ο τρόπος που κοιμόμαστε και οι στάσεις του σώματός μας κατά τον ύπνο αποδεικνύουν το ποιόν της σχέσης μας. Η γλώσσα του σώματος, ως γνωστών, δεν κάνει ποτέ λάθος.

Ποιες όμως είναι αυτές οι 7 στάσεις;

Άντρας με γυρισμένη την πλάτη στην γυναίκα.

Προτιμώμενη στάση για το 6% των εθελοντών. Εδώ οι ρόλοι αντιστρέφονται, η γυναίκα κατέχει τον κυρίαρχο ρόλο και «προστατεύει» τον σύντροφό της.

Πρόσωπο με πρόσωπο.

Προτίμηση για το 8% των εθελοντών. Αντιπροσωπεύει την ανάγκη για επαφή του ενός με τον άλλο και για συζήτηση στο κρεβάτι.

Πρόσωπο με πρόσωπο, με μπλεγμένα πόδια που «λύνονται» έπειτα από λίγα λεπτά.

Δήλωσε πως την προτιμά το 9% των ζευγαριών. Αντιπροσωπεύει την γεμάτη αγάπη ανεξαρτησία και αποτελεί ένδειξη τρυφερότητας, αγάπης και σεξουαλικής δραστηριότητας, παρότι τα ζευγάρια αργότερα χωρίζουν και κοιμούνται ανεξάρτητα.

Πρόσωπο με πρόσωπο, με μπλεγμένα πόδια όλη τη νύχτα.

Το 5% των ζευγαριών. Η στάση για τους γεννημένους ρομαντικούς ή τους φρεσκοερωτευμένους που δεν αντέχουν δευτερόλεπτο ο ένας μακριά απ’ τον άλλο.

Γυναίκα με το κεφάλι και το χέρι στο στήθος του άντρα.

Η αγαπημένη στάση για το 1% των εθελοντών. Η κλασική ρομαντική στάση ύπνου όλων των κινηματογραφικών ταινιών του Χόλιγουντ. Συνηθισμένη σε μία νέα σχέση ή μετά το σεξ. Αντιπροσωπεύει τη νέα ή και αναζωπυρωμένη αγάπη.

Γυναίκα ανάσκελα, με χέρια και πόδια ανοιχτά, και άντρας σχεδόν εκτός κρεβατιού.

Αγαπημένη στάση για το 1% των εθελοντών. Η γυναίκα κυριαρχεί στο κρεβάτι, θέλει το χώρο της και ο άντρας υιοθετεί δευτερεύοντα ρόλο και την αφήνει να κάνει ό,τι θέλει.

Άντρας ανάσκελα, με χέρια και πόδια ανοιχτά, και γυναίκα σχεδόν εκτός κρεβατιού.

Αγαπημένη στάση για το 1% των ζευγαριών. Άρχων του κρεβατιού είναι σε αυτή την περίπτωση ο άντρας και η γυναίκα ευχαρίστως υπακούν.

Διαβάστε σχετικά:

Οδηγίες για ένα επιτυχημένο online dating!

Comments

comments