8 Ιδέες για Διακόσμηση με ό,τι Έχεις!

diakosmisi

Βιβλία, βάζα, κορδέλες, πιάτα, ακόμα και η ταπετσαρία που περίσσεψε από το υπνοδωμάτιο, όλα μπορούν να αξιοποιηθούν δίνοντας νέα εικόνα στον χώρο σoy. Υιοθέτησε τις παρακάτω ιδέες για να αλλάξεις τη διακόσμηση του προσωπικού σου χώρου, με αντικείμενα που ήδη έχεις στο σπίτι αλλά δεν χρησιμοποιείς πια.

  • Αξιοποίησε τα γυάλινα μπουκάλια και βάζα που δεν χρησιμοποιείς. Διάλεξε όσα από αυτά έχουν παρόμοιες αποχρώσεις ώστε να δίνουν ομοιόμορφη εικόνα και να δένουν αρμονικά με τον χώρο – σε αυτό θα βοηθήσουν και τα κατάλληλα λουλούδια, αν επιλέξεις να τα χρησιμοποιήσεις  σαν βάζα.

diakosmisi1

 

 

  • Πρόβαλε τα ενθύμια από τα ταξίδια και τις διακοπές σου, ενσωματώνοντάς τα σε συνθέσεις και διακοσμητικά καλάθια όπως τα κοχύλια, οι αστερίες, τα οποία προσθέτουν έναν πιο προσωπικό τόνο στην διακόσμηση, καθώς αντικατοπτρίζουν ευχάριστες αναμνήσεις και εμπειρίες από τη ζωή σου. Μπορείς επίσης να ξεκινήσεις μια συλλογή με μικρά μπουκάλια όπου μέσα σε κάθε ένα θα φυλάς άμμο από την περιοχή που επισκέφτηκες.

thehomeissue02

Τοποθέτησε κατά μήκος ενός ραφιού τα μπουκαλάκια με την άμμο από τα διαφορετικά ταξίδια σου. Το θέμα θα παραπέμπει στις διακοπές σου χωρίς να είναι καλοκαιρινή η διακόσμηση.

 

  • Χρησιμοποίησε χαρτί ή ταπετσαρία για να ντύσεις το πίσω μέρος μιας βαρετής βιβλιοθήκης η ραφιέρας, η οποία έτσι θα αποκτήσει στυλ και θα αναδείξει τα αντικείμενα που θα τοποθετηθούν μπροστά της.
  • Βάλε χρώμα και πινελιές ζωντάνιας σε ένα δωμάτιο με τον πιο απλό τρόπο: Πρόσθεσε χρωματιστές λωρίδες σε ένα μονόχρωμο φωτιστικό ή κορδέλες σε ένα απλό γυάλινο βάζο και ανανέωσε το.

04

Χρησιμοποίησε κορδέλες στα χρώματα του δωματίου που θέλεις να εντάξεις το βάζο.

  • Βγάλε από το συρτάρι τα παλιά πιάτα της γιαγιάς ή όσα δεν χρησιμοποιείς πια και δημιούργησε μια σύνθεση αταίριαστων σκευών που θα δώσει μία pop νότα πάνω από το κρεβάτι ή στον τοίχο του καθιστικού σου.
  • Χρησιμοποίησε τις παλιές ξύλινες κρεμάστρες σου για έναν πιο καλόγουστο και ξεχωριστό τρόπο να κρεμάς τις αφίσες στο δωμάτιό σου, δίνοντας έναν πιο handmade και ξεχωριστό τόνο στον τοίχο.

 

Πηγή: spirossoulis.com

Comments

comments