9 συμβουλές για να χορέψετε το πρώτο τραγούδι γάμου, χωρίς άγχος!

gamos

Ο πρώτος χορός του ζευγαριού ως νεόνυμφοι είναι μία από τις πιο όμορφες στιγμές ενός γάμου.
Όλες οι γυναίκες, από μικρά κιόλας κορίτσια ονειρεύονται τη στιγμή του πρώτου χορού, όπου θα χορέψουν με τον σύντροφό τους το τραγούδι που θα τους στιγματίσει και θα θυμούνται σε όλη τους τη ζωή. Οι επιλογές συνήθως κυμαίνονται σε ρομαντικές μπαλάντες και τραγούδια που αποτέλεσαν σημείο αναφοράς στη σχέση του ζευγαριού.
9 συμβουλές για να χορέψετε στο πρώτο τραγούδι γάμου για να μην έχετε άγχος:

Πηγαίνετε σε κάποιον επαγγελματία : Το να μάθετε να χορεύετε είναι εξαιρετικά εύκολο, αλλά αν δε θέλετε να διαθέσετε χρήματα για να μάθετε χορό, μπορείτε να πάτε σε ένα δημοτικό εργαστήριο χορού, σε μια πολιτιστική ομάδα της περιοχής σας, ή ακόμα και να απευθυνθείτε σε φίλους που έχουν διδαχθεί χορό. Εναλλακτικά μπορείτε να αγοράσετε ένα DVD με χορούς και να εξασκηθείτε με το έτερον ήμισυ στο σαλόνι σας, οπότε και θα αποκτήσετε εμπειρία και θα γελάσετε πολύ χορεύοντας με τον άνθρωπο σας.
Να έχετε επιλογές: Αν δεν έχετε αποφασίσει για το τραγούδι γάμου ή το τραγούδι του πρώτου χορού καλό θα είναι να φτιάξετε μια λίστα με διάφορα τραγούδια γάμου. Χορέψτε δοκιμαστικά μερικά από αυτά σε διαφορετικό τέμπο και αποφασίστε θετικά για το πρώτο τραγούδι γάμου με το οποίο αισθάνεστε πιο άνετα.

Αποφασίστε πώς θα παιχτεί το τραγούδι γάμου: Μόλις επιλέξετε τραγούδι αποφασίστε ποια εκδοχή του τραγουδιού θέλετε να παιχτεί, γιατί μπορεί εσείς να έχετε εξασκηθεί στο χορό μιας πιο αργής εκδοχής που να σας βολεύει περισσότερο.  Σημαντικό είναι αν εξασκηθείτε στο χορό να το κάνετε σε χώρο ανάλογο του χώρου γάμου.

Σκεφτείτε τα ρούχα του γάμου: Σκεφτείτε καλά τι θα φοράτε – αν δεν έχετε ευχέρεια στο χορό και φοράτε ένα τεράστιο νυφικό με ουρά, μπορεί να δείχνετε υπέροχη κατά το μυστήριο, αλλά τραγικά άκομψη στο χορό σας. Σημαντικό είναι να φορέσετε τακούνια και να εξασκηθείτε στις φιγούρες έχοντας αίσθηση των ρούχων και παπουτσιών που θα φορέσετε στο γάμο. Μην ξεχνάτε ότι το πρώτο τραγούδι γάμου χορεύεται κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες.

Μην αναζητάτε τον τέλειο στο χορό του γάμου σας: Όλοι ξέρουν ότι δεν είστε επαγγελματίες χορευτές.

Εκφραστείτε ελεύθερα: Βρείτε το στιλ που σάς ταιριάζει και με το οποίο θα αισθάνεστε άνετα τόσο εσείς όσο και ο γαμπρός.

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>