1/10 Οι Ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

zeygari

Δίδυμε, πρόσεξε τις νέες γνωριμίες και κράτα αποστάσεις μέχρι να βεβαιωθείς ότι όντως αξίζουν.

Κριός

Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι το δυνατό σου χαρτί σήμερα και φυσικά θα το προωθήσεις!

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με συγγενείς, γνωστούς ακόμα και γείτονες καθώς όλο και κάτι θα βρεις για να ξεκινήσεις την κουβέντα.

Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σου εφιστά την προσοχή καθώς δεν θα είναι εύκολο να αντισταθείς στην παραποίηση κάποιων γεγονότων προκειμένου να τα φέρεις πιο κοντά στα μέτρα σου!

Η ίδια διάθεση θα υπάρχει και από τους άλλους για αυτό οποιαδήποτε συζήτηση κι αν ξεκινήσεις, θα πρέπει να έχεις κατά νου πως μπορεί να ειπωθούν πράγματα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ταύρος

Οι ανησυχίες σου σήμερα θα περιοριστούν σε οικονομικά θέματα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και θα σου προκαλέσει ανασφάλεια που πηγάζει από αυτά.

Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να διαπραγματευτείς και να τα φέρεις στα μέτρα σου.

Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως θα πρέπει να είσαι καχύποπτος/η με κάτι που θα σου παρουσιαστεί σαν ευκαιρία!

Η ημέρα θα ευνοήσει και τη διαστρέβλωση των γεγονότων και καλό θα ήταν να είσαι πολύ προσεκτικός/η με τα οικονομικά σου ζητήματα.

Δίδυμοι

Η διάθεση σου δεν θα είναι σταθερή σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σου δημιουργήσει κυκλοθυμικές τάσεις.

Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Ζυγό θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί στα αγαπημένα σου πρόσωπα καθώς η επικοινωνία θα ρέει ανεμπόδιστα!

Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως θα σου είναι εύκολο να θολώσεις λίγο τα νερά σε περίπτωση που νιώσεις «απειλή».

Πρόσεξε ιδιαίτερα τις νέες γνωριμίες και κράτησε τις αποστάσεις σου μέχρι να δεις αν όντως αξίζουν.

Καρκίνος

Σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να αφήσεις τα συναισθήματα που κρύβεις να έρθουν στην επιφάνεια.

Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Ζυγό θα σε βοηθήσει και στην επικοινωνία προσφέροντας σου ισχυρό πλεονέκτημα!

Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα δημιουργήσει ένα θολό τοπίο και μπορεί να σου προκαλέσει σύγχυση καθώς δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου.

Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς είναι πολύ πιθανόν να δώσεις λάθος δείγματα στους αγαπημένους σου ανθρώπους και μετά να παραπονεθείς πως δεν σε καταλαβαίνουν.

Λέων

Η ημέρα θα φέρει επαφές και συζητήσεις με φίλους, συναδέλφους και γνωστούς καθώς η Σελήνη πού βρίσκεται στους Διδύμους θα τονίσει την ανάγκη σου για επαφές με κόσμο!

Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Ζυγό είναι μια καλή ευκαιρία για να προωθήσεις στον περίγυρο σου τα πιστεύω και τις ιδέες σου με το σωστό τρόπο.

Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, καθώς ενδέχεται να ακούσεις πράγματα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ακόμα στην περίπτωση που κάνεις νέες γνωριμίες καλό θα είναι να είσαι επιφυλακτικός/η μαζί τους ακόμα και αν δεν βρίσκεις κανένα λόγο.

Παρθένος

Σήμερα η ημέρα μπορεί να φέρει μια κινητικότητα σε επαγγελματικά θέματα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να προωθήσεις θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά σου.

Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να κλείσεις συμφέρουσες συμφωνίες και να προωθήσεις τη δουλειά σου και τις δεξιότητες σου.

Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σου λέει να προσέχεις, καθώς κάποιος συνεργάτης σου μπορεί να μην είναι ειλικρινής απέναντί σου ή μπορεί να σε παρασύρει στο δικό του τρόπο σκέψης ο οποίος δεν είναι κατάλληλος για εσένα.

Ιδιαίτερη προσοχή δώσε και στις λεπτομέρειες συμβολαίων, συμφωνιών και διαπραγματεύσεων καθώς η ημέρα θα είναι «θολή».

Ζυγός

Σήμερα θα ξυπνήσεις με πολύ καλή διάθεση και όρεξη να επικοινωνήσεις και να ανταλλάξεις απόψεις με όποιον/α βρεθεί δίπλα σου.

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου είναι μια ευνοϊκή όψη για εκπαιδευτικά θέματα, πιστοποιήσεις, εξετάσεις και οτιδήποτε έχει να κάνει με την επικοινωνία.

Υπάρχει όμως και άλλη μία όψη που θα καθορίσει την ημέρα και χρειάζεται να της δώσεις προσοχή και είναι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς.

Αυτό υποδηλώνει πως ενδέχεται να ειπωθούν ανακρίβειες κατά τις επαφές σου με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου και θα πρέπει να το προσέξεις.

Μη δώσεις μεγάλη σημασία στα λόγια καθώς θα σε παρασύρουν και θα σε κάνουν να έχεις μεγάλες προσδοκίες από λάθος ανθρώπους.

Σκορπιός

Σήμερα μια σκέψη σου θα γίνει η αφορμή για να εκνευριστείς και θα είναι δύσκολο να μετριάσεις τον εκνευρισμό σου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και μπορεί να σου δημιουργήσει εμμονές σχετικές με ανθρώπους και καταστάσεις που σε έχουν πικράνει.

Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το Ζυγό θα ισορροπήσει την ημέρα καθώς θα σου χαρίσει ευκαιρίες για να διευθετήσεις οικονομικά ζητήματα.

Παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως θα είναι εύκολο να κάνει λάθος χειρισμούς μιας και δεν θα έχεις καλή αντίληψη των οικονομικών σου.

Ιδιαίτερη προσοχή και στα νέα ανοίγματα σήμερα και όσο μπορείς απόφυγε τα.

Τοξότης

Σήμερα την προσοχή σου θα τραβήξουν οι άλλοι καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους θα σου δημιουργήσει περιέργεια σχετικά με το τι σκέφτονται για εσένα.

Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Ζυγό θα σου χαρίσει επικοινωνιακό προβάδισμα, και θα είναι εύκολο για εσένα να καταλάβεις τις προθέσεις των συνεργατών αλλά και του/ης συντρόφου σου!

Βέβαια θα πρέπει να κρατήσεις και τις επιφυλάξεις σου καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως κάπου μπορεί να το χάσεις.

Οι κινήσεις τους μπορεί να έρθουν σε αντιπαράθεση με τα λόγια τους και αυτό είναι κάτι που θα σε μπερδέψει.

Καλό θα ήταν να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις που να αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να μην εμπιστευτείς ανθρώπους που δεν γνωρίζεις.

Αιγόκερως

Η ημέρα θα κυλήσει γρήγορα σήμερα καθώς οι υποχρεώσεις σου θα είναι αρκετές και θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η.

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και μπορεί να σου δημιουργεί κούραση λόγω των υποχρεώσεων σου όμως το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Ζυγό είναι βοηθητικό.

Σίγουρα θα παρατηρήσεις πως θα έχεις τον τρόπο να συντονίσεις σωστά τις δουλειές σου σε συνάρτηση με το χρόνο σου, αρχίζοντας μάλιστα από τις πιο σημαντικές!

Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα είναι το «αντίπαλον δέος» καθώς σε προτρέπει να βρεις δικαιολογίες προκειμένου να μην τις κάνεις.

Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από τη φωνή μέσα σου που σου λέει «βρες μία δικαιολογία και άφησε τις υποχρεώσεις σου», γιατί δεν θα είναι προς όφελός σου.

Υδροχόος

Σήμερα η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους σε καλεί να ασχοληθείς με αυτά που αγαπάς είτε είναι δραστηριότητες είτε άνθρωποι!

Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να συσφίξεις τις σχέσεις σου με τους φίλους σου και το/η σύντροφο σου, καθώς η επικοινωνία μεταξύ σας θα είναι πολύ καλή και θα ρέει ανεμπόδιστα.

Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως θα ειπωθούν κάποια πράγματα τα οποία θα φτάσουν διαφορετικά στα αυτιά σου.

Πρόσεξε ιδιαίτερα οτιδήποτε σου πουν οι φίλοι σου καθώς ακόμα και άθελά τους μπορεί να παίξουν το ρόλο του χαλασμένου τηλεφώνου.

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και θα στρέψει την προσοχή σου στην οικογένεια σου και το σπίτι σου.

Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους και να συζητήσεις τα θέματα που σε απασχολούν είτε είναι προσωπικά είτε είναι επαγγελματικά.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως κατά τη συζήτηση σας μπορεί να ακουστούν πράγματα είτε από εσένα είτε από εκείνους τα οποία δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Η ημέρα δεν φημίζεται για την ειλικρίνεια της για αυτό απόφυγε να πάρεις τοις μετρητοίς όλα όσα ακούσεις.

Πηγή: ladylike.gr, e-zwdia.gr

Comments

comments