16- 17/06 Αισθηματικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο!

zwdia_aisthimatikh_zwh

Αγαπημένα μου ζωδιάκια, εύχομαι να έχουμε όλοι ένα πολύ καλό Σαββατοκύριακο, ιδίως τώρα που το καλοκαίρι το έχουμε πιο πολύ ανάγκη.

Βρισκόμαστε στα μέσα του Ιουνίου και μέχρι τώρα έχουμε δοκιμάσει αρκετές αλλαγές καιρού και αρκετές αστρολογικές όψεις που αφορούσαν τα αισθηματικά μας.

Άλλες απ’ αυτές ήσαν ευνοϊκές και άλλες που δεν θα μπορούσαμε να τις χαρακτηρίσουμε έτσι, καταλαβαίνετε ζωδιάκια μου ότι δεν είναι δυνατόν να είμαστε πάντοτε όλοι τυχεροί.

Απλώς ενημερωνόμαστε για το τι συμβαίνει εκεί επάνω και προσέχουμε, άλλοτε για να επωφελούμαστε και άλλοτε για να προφυλαγόμαστε και να περιορίζουμε την ¨ζημιά¨.

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο από 16 έως 17/6/2018

Η πρώτη από τις όψεις που θα επιδράσουν στα αισθηματικά μας, μας έρχεται από την Πέμπτη 14/6 και είναι το πέρασμα της Σελήνης στον ευαίσθητο, μαμάκια και σπιτόγατο Καρκίνο και εκεί θα βρίσκεται και την Παρασκευή.

Συμβαίνει αυτό που φαντάζεστε ζωδιάκια μου, το βάρος του ενδιαφέροντος μας πέφτει στην οικογένεια και την οικογενειακή εστία, πλημυρίζουμε από συναισθήματα γι’ αυτήν, νοσταλγούμε την γαλήνη και την θαλπωρή που νοιώσαμε εκεί και θέλουμε να προσφέρουμε κάτι καλό για ανταπόδοση.

Αυτές τις ευαισθησίες θα έχουν οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, ενώ κάποιο είναι και το μερίδιο που αναλογεί σε Ταύρους και Παρθένους. Ευνοούνται οι στοργικές ενέργειες που αποσκοπούν στην επαφή και φροντίδα όσων έχουν ανάγκη, είτε είναι αδύναμοι άνθρωποι, ιδίως συγγενείς, είτε ζώα.

Την Παρασκευή η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες και θα μας χαλαρώνει και μας δίνει αυτοπεποίθηση, απελευθερώνοντας ευγενικά και τρυφερά συναισθήματα, αγάπη και στοργή. Το απόγευμα θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω που μας κάνει να εξερευνήσουμε διαφορετικές μεθόδους επίλυσης των όσων μας απασχολούν.

 

Το Σάββατο η Σελήνη περνά στον Λέοντα, δίνοντας μας προοπτικές για δημιουργικότητα και διασκέδαση, χαλάρωση και ξεγνοιασιά, εκδήλωση αγάπης και μεγαλοψυχίας, επιθυμίας για αναγνώριση και έναρξης νέων ειδυλλίων.

Πιο επιρρεπείς γι’ αυτά θα είναι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, ενώ δευτερευόντως Δίδυμοι και Ζυγοί, που θα είναι πιό εκδηλωτικοί και δραστήριοι. Την ίδια ημέρα η Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη μας υποβάλλει την επιθυμία να ασχοληθούμε με τα αισθηματικά μας και γενικότερα τις ανάγκες μας, ενώ το τετράγωνο της με τον Ουρανό από τον Ταύρο, μας κάνει να αναζητούμε νέους τρόπους για την κάλυψη τους.

Την Κυριακή η Σελήνη θα εξακολουθεί να βρίσκεται στον Λέοντα και θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό, θα μας οπλίζει με αισιοδοξία σε βαθμό υπερβολής με κίνδυνο να χάσουμε την επαφή με την λογική. Έχουμε αρχηγικές τάσεις και προσελκύουμε άτομα που πιστεύουν σε εμάς και την αξία μας. Είναι απαραίτητος ο ρεαλισμός στις επιδιώξεις μας για να μην ¨ρίξουμε το καράβι στα βράχια¨ και πνίξουμε αυτούς που μας εμπιστεύτηκαν εξ αιτίας των υπερβολών.

ΚΡΙΟΣ

 

Ορμητικό και ανυπόμονο Κριαράκι, την Παρασκευή με την Σελήνη στον Καρκίνο και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, οι ευαισθησίες σου για το σπίτι σου και την πατρική σου οικογένεια σε κάνουν να αποζητάς αγκαλιές στο σπίτι με το ταίρι σου ή και να πάτε μαζί στο πατρικό σου. Η ζεστή αυτή διάθεση θα κινδυνέψει από την αντίθεση, το απόγευμα, της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, όταν ίσως ξεπροβάλλει κάποιο ενοχλητικό επαγγελματικό ζήτημα. Χειρίσου το ανάλογα!

Το Σάββατο η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και σε σύνοδο με την Αφροδίτη, καιρός για αγάπες με το ταίρι σου και τις επίσης αγαπημένες ασχολίες σας, όμως φυλάξου από την κυκλοθυμία που ίσως φέρει το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού από τον Ταύρο.

Την Κυριακή με την Σελήνη ακόμη στον Λέοντα και σε τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό, σου προκαλούνται υπερδιέγερση, παρορμήσεις και αυθορμητισμός. Διοχέτευσε προς το ταίρι σου αυτήν την ενεργητικότητα για να αποφύγεις ζήλιες και παράπονα.

Αν είσαι μόνος/η, η Παρασκευή δεν δίνει εγγυήσεις σε γρήγορες αποφάσεις σχετικά με νέα γνωριμία. Αν περιμένεις θα είναι ασφαλέστερο για να διαπιστώσεις με τι πραγματικά έχεις να κάνεις.

Το Σάββατο, ίσως αιφνιδιαστείς από μία απροσδόκητη γνωριμία και την Κυριακή, αν αποφύγεις υπερβολές και βάλλεις στόχους, οι προσπάθειες σου θα είναι επιτυχημένες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταυράκι μου σταθερό, η παρουσία της Σελήνης στον Καρκίνο και το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, σου βγάζει την διάθεση να εκφράσεις την τρυφερότητα και την αγάπη σου στο ταίρι σου, ενδυναμώνοντας έτσι την σχέση σας.

Πρόσεξε όμως από το απόγευμα που η αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα θα σε κάνει πνεύμα αντιλογίας.

Το Σάββατο η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και σε σύνοδο με την Αφροδίτη, κάτι που θα σε κάνει να θέλεις να απολαύσετε με το ταίρι σου τρυφερές στιγμές για δύο στο προσωπικό σας ¨άδυτο¨, αρκεί να μην αφήσεις να σου φέρει νεύρα το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού από το ζώδιο σου χαλώντας την ατμόσφαιρα.

Την Κυριακή με την Σελήνη ακόμη παρούσα στον Λέοντα, δίνει προβάδισμα του ενδιαφέροντος σου σε οικογένεια και αγαπημένους φίλους ενώ το τετράγωνο της με τον Δία από τον Σκορπιό σου φέρνει αφηρημάδα και δυσθυμία, με αποτέλεσμα να θεωρήσουν το ταίρι και οι δικοί σου ότι αδιαφορείς γι’ αυτούς.

Αν είσαι μόνος/η, να αποδεχθείς κάθε πρόσκληση που θα σου γίνει από φίλους ή γνωστούς, επειδή ίσως θα βρίσκεται εκεί κάποιο πρόσωπο που θα σε ενδιαφέρει, το δε Σάββατο, ίσως κάποια απροσδόκητη γνωριμία ταράξει ευχάριστα τα νερά της μοναξιάς σου.

Την Κυριακή να μην βιαστείς να ενθουσιαστείς με κάποια γνωριμία, ο Δίας θα σε σπρώχνει, δεν βλάφτει να κρατήσεις επιφυλάξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολύπλοκε και επικοινωνιακέ Δίδυμε, την Παρασκευή που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο και σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, ενώ το απόγευμα θα είναι σε αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, σε κάνει ανασφαλή σε υλικό και κατά κύριο λόγο, σε συναισθηματικό επίπεδο και βγάζεις κτητικότητα στο ταίρι σου.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, νοιώθεις την ανάγκη για επικοινωνία και συναναστροφές με αγαπημένους σου, και η ενδεδειγμένη διέξοδος είναι, να έχετε με το ταίρι σου, ένα δείπνο με αγαπημένους συγγενείς.

Την Κυριακή που η Σελήνη θα εξακολουθεί να βρίσκεται στον Λέοντα σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό, αν επιτρέψεις σε συγγενείς να κάνουν κουτσομπολιά και σχόλια για το ταίρι σου θα γίνει ζημιά στην σχέση σου. Βάλε τους φρένο.

Αν είσαι μόνος/η, μια γνωριμία την Παρασκευή, θα είναι ικανή να σου αλλάξει την νοοτροπία και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις καταστάσεις, ενώ το Σάββατο μπορεί να προκύψει μια επιστροφή από το παρελθόν σου.

Την Κυριακή να μην βασιστείς σε απόψεις και υποδείξεις τρίτων σχετικά με κάποια γνωριμία που θα κάνεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευαίσθητο Καρκινάκι, η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σου την Παρασκευή σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, αναπτύσσεις ακόμη περισσότερες και μεγαλύτερες από τις συνηθισμένες σου, η διάθεση σου γίνεται ασανσέρ, και η αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι η χαριστική βολή.

Τέτοια ψυχική διάθεση θα ενοχλήσει το ταίρι σου και θα εμφανιστούν τριγμοί στην σχέση σου αν δεν προσέξεις.

Το Σάββατο με την Σελήνη να έχει περάσει στον Λέοντα και σε σύνοδο με την Αφροδίτη, σε ανησυχεί η κατάσταση των οικονομικών σου και η περιουσιακή σου γενικότερα. Ξεχώρισε τα αισθηματικά από τα οικονομικά, γιατί το ταίρι σου δεν θα δικαιολογήσει τις ανησυχίες σου και ίσως ψυχρανθείτε.

Την Κυριακή με την Σελήνη ακόμη στον Λέοντα, και την διάθεση σου πεσμένη, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία από τον Σκορπιό, σε κάνει να ξεσπάς υπερβολικά προς το ταίρι σου. με τον έλεγχο των υπερβολών θα το αποφύγεις.

Αν δεν έχεις ταίρι και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, ενδεχομένως να μην φοράει τον φωτοστέφανο που νομίζεις, ενώ το Σάββατο, σκέψου αν η γνωριμία που ίσως προκύψει ανταποκρίνεται στις συναισθηματικές ανάγκες σου.

Την Κυριακή πάλι, για να ευοδωθούν οι προσπάθειες σου στο φλερτ με μια νέα γνωριμία, περιόρισε τις υπερβολές στις εκδηλώσεις σου.

ΛΕΩΝ

Υπερήφανο Λιοντάρι μου, άδικα σε πιάνει εσωστρέφεια και δυσπιστία απέναντι στο ταίρι σου και βλέποντας γύρω σου κρυφούς εχθρούς εξ αιτίας της Παρουσίας της Σελήνης στον Καρκίνο.

Άσε κατά μέρος την δυσπιστία και επωφελήσου από την καλή όψη της ημέρας, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, και ονειρευτείτε την καλύτερη εκδοχή για την μελλοντική ζωή σας.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου, μην σε πιάσει εγωκεντρισμός και εγωπάθεια και ενοχληθεί το ταίρι σου!

Την Κυριακή με την Σελήνη να βρίσκεται ακόμη στο ζώδιο σου, ο εγωισμός σου εξακολουθεί να ζει και να βασιλεύει. Βάλε καπάκι και το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία από τον Σκορπιό που φέρνει υπερβολές σε ό,τι ήδη υπάρχει, κάνει την κατάσταση χειρότερη και τότε ποιος να σε ανεχθεί.

Όσο λιγότερο μιλάς τόσο το καλύτερο, άσε την αμετροέπεια στην άκρη και μην ταλαιπωρείς το ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η, για να πάψεις να είσαι την Παρασκευή, μην εκφράζεις εγωισμό σε νέα γνωριμία, απλώς εκδήλωσε την προτίμηση σου για αυτό και τις προθέσεις σου.

Το Σάββατο δεν θα σε βοηθήσουν εγωκεντρισμοί και θεατρινισμοί σε μια γνωριμία. Είτε θα το βάλλει στα πόδια, είτε θα σε πάρει στο ψιλό.

Την Κυριακή αν δεν συγκρατήσεις την επιδειξιομανία σου, θα διαπιστώσεις ότι είναι αρνητικό στοιχείο για μια προσέγγιση ερωτικού χαρακτήρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θετικέ μου Παρθένε, η Σελήνη την Παρασκευή στον Καρκίνο δίνει την προτεραιότητα του ενδιαφέροντος σου στους φίλους σου που μαζί σου συμμετέχουν σε ομάδες και συλλογικές δραστηριότητες με αντικείμενο τις κοινωφελείς δράσεις.

Αν προσθέσεις σ’ αυτήν την αστρολογική συγκυρία και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, η ευαισθητοποίηση σου για όσους έχουν ανάγκη αυξάνεται.

Επομένως, δεν έχεις τίποτε πιό ανθρώπινο να κάνεις από το να μυήσεις και το ταίρι σου ώστε να μετέχει σ’ αυτό το σπουδαίο έργο εθελοντισμού που ωφελεί το κοινωνικό σύνολο και προάγει τον ανθρωπισμό.

Το Σάββατο με το πέρασμα της Σελήνης στον Λέοντα και σε σύνοδο με την Αφροδίτη και να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, ας είναι προτεραιότητα σου το να εκφράσεις ξεκάθαρα τις μύχιες επιθυμίες σου στο ταίρι σου, αφού κάνεις κάποια ενδοσκόπηση για να ξεκαθαρίσεις τις απόψεις σου και αποφύγεις απομάκρυνση και ψυχρότητα.

Την Κυριακή με την Σελήνη ακόμη στον Λέοντα και σε τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό, σου προκύπτει καχυποψία και υπερβολική έκφραση επικοινωνίας είτε δικής σου, είτε αυτών που έρχονται σε επαφή μαζί σου. Ίσως να εκφράσεις και κάποια δυσπιστία για ό,τι ακούς και ίσως καλά κάνεις! Η σαφήνεια είναι χρήσιμη σε κάθε περίπτωση, ιδίως με το ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η, και βρεθείς την Παρασκευή σε κάποιο περιβάλλον που έχει σκοπό την αλληλοβοήθεια, ίσως συναντήσεις το μελλοντικό σου ταίρι.

Το Σάββατο, σε μια νέα γνωριμία να επιδείξεις διακριτικότητα, γιατί αν προκληθούν σχόλια δεν θα είναι και τα καλύτερα.

Την Κυριακή να μην πέσεις σε υπερβολές όταν θελήσεις να προβάλλεις τον εαυτό σου, κοινώς να ¨πουλήσεις μούρη¨.

ΖΥΓΟΣ

Δεν μπορώ να μην σε αποκαλέσω έτσι, Φιλάρεσκε και κομψέ μου Ζυγέ, την Παρασκευή με την Σελήνη στον Καρκίνο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, αυτό που σε ενδιαφέρει δεν είναι άλλο από την επαγγελματική σου ανέλιξη και αναγνώριση και μόνο.

Το απόγευμα που η Σελήνη θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα μπει στο πλάνο και κάποιο οικογενειακό ζήτημα που θα καταναλώσει και μέρος του χρόνου σου.

Μήπως να κάνεις κάποια ορθολογιστική κατανομή του χρόνου σου για να μην νοιώθει ¨ριγμένο¨ το ταίρι σου και εισπράξεις την αντίδραση του;

Το Σάββατο που θα περάσει η Σελήνη στον Λέοντα και σε σύνοδο με την Αφροδίτη, το πρώτο που σε απασχολεί είναι οι φίλοι σου και η λύση να συνδυάσεις ταίρι και φίλους είναι να οργανώσεις μια μεγάλη παρέα και να διασκεδάσετε από κοινού, αρκει να έχεις υπ’ όψιν σου το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού από τον Ταύρο που ίσως φέρνει γκρίνιες για να κάνεις ό,τι μπορείς για να τις αποφύγεις.

Την Κυριακή με την Σελήνη να εξακολουθεί να βρίσκεται στον Λέοντα, οι φίλοι και οι ομάδες και οι συλλογικές δραστηριότητες που δραστηριοποιείσαι σηκώνουν το βάρος του ενδιαφέροντος σου, ενώ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία από τον Σκορπιό, σε κάνει να ζητάς πολλά από το ταίρι σου που δυσανασχετεί με αποτέλεσμα να προκληθεί κρίση στην σχέση σου.

Αν είσαι μόνος/η, (κάπως απίθανο με την ζήτηση που έχεις), την Παρασκευή οι δρόμοι για επιτυχημένο φλερτ είναι ανοιχτοί, με την διαφορά ότι αν προκύψει στο εργασιακό περιβάλλον απαιτείται διακριτικότητα για να μην εκτεθείτε.

Το Σάββατο, είναι η σειρά των φιλικών συγκεντρώσεων να σου δώσουν ευκαιρίες για ζευγάρωμα, ενώ την Κυριακή η επιτυχία θα στέψει τις προσπάθειες σου αν δεν κάνεις υπερβολές και επιδείξεις διπλωματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιουδάκι με την έντονη προσωπικότητα, η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο και θα σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες και θα σου φέρει τάση για τις καλές τέχνες.

Θα σε ικανοποιήσεις αυτήν σου την ανάγκη αν πας με το ταίρι σου σε κάποια γκαλερί, στο θέατρο ή σε συναυλία.

Να έχεις όμως κατά νουν ότι το απόγευμα η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω που θα σου φέρει ισχυρογνωμοσύνη, πείσμα και σκαιότητα στην συμπεριφορά.

Το Σάββατο η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και θα βρίσκεται σε σύνοδο με την Αφροδίτη κάνοντας σε να αισιοδοξείς για την εξέλιξη των επαγγελματικών σου υποθέσεων.

Όμως σε περιμένει στην γωνία το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού που αν δεν το υπολογίσεις και δεν συγκρατηθείς πιθανόν να φέρει εντάσεις στην σχέση σου.

Την Κυριακή η Σελήνη θα βρίσκεται ακόμη στον Λέοντα και τα επαγγελματικά σου θα εξακολουθούν να σε απασχολούν.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία από το ζώδιο σου θα κάνει την συμπεριφορά σου εγωκεντρική και απότομη, το ταίρι σου που το παραμελείς θα αντιδράσει έντονα από την αποκλειστική σου απασχόληση σου με την δουλειά.

Αν είσαι μόνος/η και βρεθείς σε μια καλλιτεχνική εκδήλωση την Παρασκευή, ίσως συναντήσεις το ταίρι που αναζητάς.

Το Σάββατο να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις που αφορούν νέα γνωριμία πριν βεβαιωθείς ότι καλύπτονται τα θέλω σου.

Επειδή την Κυριακή θα ασχολείσαι με τα επαγγελματικά σου, μπορεί σ’ αυτό το περιβάλλον να κάνεις κάποια γνωριμία, με την οποία θα πρέπει να έχεις διακριτική συμπεριφορά για να μην εκτεθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανεξάρτητε και ανέμελε Τοξότη, αν νοιώθεις εσωστρέφεια από την μιά και πλημυρίζεις συναισθήματα από την άλλη την Παρασκευή και δεν ξέρεις τι σου φταίει, μάθε ότι η Σελήνη είναι στον Καρκίνο και σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες.

Αυτό να πεις στο ταίρι σου που θα διαμαρτυρηθεί για την κυκλοθυμική συμπεριφορά σου. Από το απόγευμα που η Σελήνη θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, κάπως θα στρώσεις.

Το Σάββατο η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και σε σύνοδο με την Αφροδίτη, θα σχηματίσει και τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο.

Αυτό θα σου δημιουργήσει τάσεις φυγής από την καθημερινότητα και η λύση είναι να κάνετε με το ταίρι σου μια εκδρομή και να εκτονωθείς για να μην ξεσπάσεις άδικα στο ταίρι σου.

Την Κυριακή και πάλι η Σελήνη στον Λέοντα κάνοντας τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό, εσύ και πάλι με κυκλοθυμική συμπεριφορά και υπερβολές που θα κουράσουν το ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η, και σε πιάσει μανία την Παρασκευή να βρεις ταίρι, μην πεις ναι όπου νά ‘ναι ίσα για να αποχαιρετίσεις την μοναξιά.

Το Σάββατο να μην μπλέξεις αισθηματικά αφού οι δεσμεύσεις δεν σου πάνε. Την Κυριακή αν φλερτάρεις να μην γινεις αμετροεπής αν θέλεις να τα καταφέρεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αξιοπρεπές Αιγοκεράκι, η Σελήνη την Παρασκευή θα βρίσκεται στον Καρκίνο και θα σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες γεμίζοντας με τρυφερά και γλυκά αισθήματα τις προσωπικές σχέσεις σου από την διάθεση σου να κατακτήσεις την αποδοχή των αγαπημένων σου που βεβαίως ανάμεσα τους συγκαταλέγεται και το ταίρι σου.

Θα πρέπει να προσέξεις από το απόγευμα την συμπεριφορά σου να μην γίνει εγωκεντρική από την αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα από το ζώδιο σου, και τελικώς χαλάσεις την ατμόσφαιρα.

Το Σάββατο η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και σε σύνοδο με την Αφροδίτη, σχηματίζοντας παράλληλα τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο.

Επειδή θα σε γεμίσουν συναισθήματα, να επιλέξεις να τα διοχετεύσεις με πάθος στο ταίρι σου και να σκλαβώσεις.

Την Κυριακή η Σελήνη θα εξακολουθεί να βρίσκεται στον Λέοντα αλλά θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό και σου δημιουργεί παρορμητικές διαθέσεις, υπερβολή στις εκδηλώσεις που θα καταπιέζουν το ταίρι σου αν δεν προσέξεις.

Αν είσαι μόνος/η και δεν επιδείξεις εγωκεντρισμό και πολλή σοβαρότητα την Παρασκευή, αλλά βγάλεις την κρυμμένη ζεστασιά σου, θα κατακτήσεις το πρόσωπο που θα βάλλεις στο μάτι.

Το Σάββατο αν κάνεις κάποια γνωριμία, μην προχωρήσεις πριν βεβαιωθείς ότι καλύπτονται οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου, ενώ την Κυριακή να μην συμπεριφερθείς αυθόρμητα και απερίσκεπτα πριν βεβαιωθείς για τις προθέσεις της νέας γνωριμίας που θα κάνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιόρρυθμε και ιδεαλιστή Υδροχόε, η Παρασκευή σου θα είναι φορτωμένη με επαγγελματικές υποχρεώσεις από την επίδραση της παρουσίας της Σελήνης στον Καρκίνο, που χειροτερεύει από το απόγευμα εξ αιτίας της αντίθεσης της με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω.

Παρ’ όλο που δουλεύεις, έχεις το παράπονο ότι δεν αναγνωρίζονται όσα προσφέρεις, επομένως για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στον φόρτο της εργασίας ζήτησε βοήθεια από το ταίρι σου που πρόθυμα θα σου προσφέρει.

Το Σάββατο η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και σε σύνοδο με την Αφροδίτη με αποτέλεσμα να στραφεί το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και εσύ να επιδιώκεις να κατακτήσεις την αναγνώριση και τον θαυμασμό των αγαπημένων σου και ιδιαιτέρως του ταιριού σου.

Όμως το τετράγωνο που το απόγευμα θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα σου φέρει κυκλοθυμία που θα ενοχλήσει το ταίρι σου.

Την Κυριακή η Σελήνη θα εξακολουθεί να βρίσκεται στον Λέοντα και ναι μεν η σχέση με το ταίρι σου να βρίσκεται κι’ αυτή στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων σου, όμως το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία από τον Σκορπιό φέρνει αυστηρότητα και επικρίσεις που αν τις στρέψεις στο ταίρι σου θα είναι άδικο. Απόφυγε το!

Αν είσαι μόνος/η και θελήσεις την Παρασκευή να φλερτάρεις, φρόντισε πρώτα να ξεκουραστείς και το Σάββατο αν κάνεις κάποια γνωριμία και η συμπεριφορά σου δεν είναι καταπιεστική και απόλυτη, μάλλον θα τα καταφέρεις.

Την Κυριακή αν δεν είσαι αμετροεπής κα η συμπεριφορά σου είναι συγκρατημένη χωρίς υπερβολικές εκδηλώσεις, μάλλον θα τα καταφέρεις.

ΙΧΘΥΣ

Ονειροπόλο Ψαράκι, η Σελήνη που την Παρασκευή θα βρίσκεται στον Καρκίνο, θα σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο σου και το απόγευμα αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Αυτές οι όψεις σε κάνουν εξωστρεφή, σου ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση και σε γεμίζουν έντονα συναισθήματα.

Αν τα εκδηλώσεις στο ταίρι σου όπως ακριβώς τα νοιώθεις, είναι βέβαιο ότι θα σας χαρίσουν ευτυχία και χαρά και θα ξαναγαπηθείτε όπως τον πρώτο καιρό.

Το Σάββατο που η Σελήνη περνά στον Λέοντα και σε σύνοδο με την Αφροδίτη, γεμίζεις επαγγελματικές υποχρεώσεις και το τετράγωνο της με τον Ουρανό από τον Ταύρο σου δημιουργεί εριστική διάθεση και κατά συνέπεια εντάσεις με το ταίρι σου αφού αυτό δεν συμμερίζεται το ότι κουράζεσαι.

Την Κυριακή με την Σελήνη ακόμη στον Λέοντα και σε τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό, νοιώθεις τις πιέσεις από τις υποχρεώσεις και τις αγγαρείες που φορτώθηκες, εκνευρίζεσαι περισσότερο και αντιδράς εντονότερα και με υπερβολές.

Μην τα ξεσπάς στο ταίρι σου και διακινδυνεύεις την σχέση σου.

Αν είσαι μόνος/η, μην φέρεσαι παρορμητικά την Παρασκευή, και το κυριότερο, μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις.

Το Σάββατο θα χρειαστείς ξεκούραση και χαλάρωση πριν βγεις να φλερτάρεις, όμως το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει αφού θα κατακτήσεις όποιο θήραμα στοχεύσεις. Η Κυριακή δεν προσφέρεται για φλερτ αφού δεν θα εχεις ούτε χρόνο διαθέσιμο μα ούτε και την κατάλληλη διάθεση, άσε το για άλλη μέρα!

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε επίσης:

Quiz: Ποιο είναι για σένα το ιδανικό μέρος για σεξ το καλοκαίρι!

 

Comments

comments