11/09 Οι Αισθηματικές προβλέψεις τις ημέρας!

ta_zwdia_gia_shmera

Στις Ημερήσιες προβλέψεις μπορείς να διαβάσεις την πρόβλεψή για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός

Οι άνθρωποι με τους οποίους έχεις στενές σχέσεις θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς θέλεις να έχεις την επιβεβαίωση τους.

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και θα σε κάνει όχι απλά ανεκτικό/η στα θέλω των αγαπημένων σου προσώπων αλλά θα φτάσεις στο σημείο και να μην τους χαλάσεις κανένα χατίρι!

Η ημέρα μπορεί να φέρει και μία συζήτηση με κάποιο συνεργάτη σου και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και μία νέα συνεργασία ή μία νέα προσωπική σχέση.

Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως ελλοχεύει ο κίνδυνος να παρασυρθείς από αυτά που θέλουν οι άλλοι και να ενστερνιστείς απόψεις που δεν είναι δικές σου!

Ταύρος

Οι υποχρεώσεις που σχετίζονται με θέματα της καθημερινότητας θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό δεν θα σε αφήσει να τις προσπεράσεις και θα βρει τρόπο να σου τις υπενθυμίσει.

Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι ένα σωστό ημερήσιο πλάνο το οποίο θα είναι λειτουργικό για αυτά που έχεις να φέρεις εις πέρας, και πάνω από όλα ρεαλιστικό.

Μην φορτωθείς παραπάνω δουλειές από αυτές που μπορείς να διεκπεραιώσεις καθώς εσύ μπορεί να έχεις τη θέληση να το κάνεις αλλά ο χρόνος δεν θα είναι με το μέρος σου. Ξεκίνησε με τη διευθέτηση σημαντικών ζητημάτων και αν σου μείνει χρόνος προχώρησε και στα υπόλοιπα.

Δίδυμοι

Η ημέρα σήμερα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό θα σε βοηθήσει να περάσεις καλά!

Η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη και αυτό θα είναι «κολλητικό» για τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς!

Δώσε προτεραιότητα στον/τη σύντροφό σου και στους φίλους σου ιδιαίτερα αν τις προηγούμενες μέρες τους είχες παραμελήσει.

Οι αγαπημένες σου δραστηριότητες θα είναι το κερασάκι στην τούρτα ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σου.

Σε όλα αυτά υπάρχει και κάτι που πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα. Οι κραιπάλες κάθε είδους είναι πιθανές για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η αν δεν θέλεις να χάσεις το μέτρο!

Καρκίνος

Σήμερα όσες δουλειές και να έχεις χρειάζεται να βρεις χρόνο για να ασχοληθείς και με θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και με τους δικούς σου ανθρώπους.

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και θα φέρει στο προσκήνιο παράπονα που έχεις μαζέψει μέσα σου και οι πρώτοι «παραλήπτες» τους θα είναι η οικογένεια σου.

Προσπάθησε να αφήσεις θέματα του παρελθόντος εκεί που βρίσκονται και να μην τα αναμοχλεύσεις εάν δεν υπάρχει λόγος.

Σίγουρα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με την οικογένειά σου χωρίς να χρειαστεί να δημιουργηθούν ζητήματα, για αυτό εκμεταλλεύσου την ημέρα για να τους αφιερώσεις χρόνο και όχι για να ξεκινήσεις τα παράπονα.

Λέων

Ένα τηλέφωνο από τον/η αδερφό/η σου ή ένα μήνυμα από κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντος σου θα είναι αρκετό για να κανονίσεις μια συνάντηση και να βρεις ευκαιρία να περάσεις ένα μεγάλο μέρος της ημέρας πίνοντας καφέ!

Η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό θα τονίσει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα και θα σε βοηθήσει να συσφίξεις τις σχέσεις με τους ανθρώπους που επιθυμείς.

Πρόσεξε καθώς κουβέντα στην κουβέντα μπορεί να εκμυστηρευτείς πράγματα σε τρίτους τα οποία καλό θα ήταν να κρατήσεις για εσένα.

Μην παρασυρθείς καθώς η παρορμητική σου διάθεση θα σε κάνει να πεις πράγματα χωρίς να το καταλάβεις!

Παρθένος

Θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου θα είναι τα μόνα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό σου δημιουργεί ανασφάλειες.

Αυτό βέβαια μπορεί να βγει σε καλό καθώς αυτές οι ανασφάλειες θα σε δραστηριοποιήσουν προκειμένου να σκεφτείς τρόπους να βελτιώσεις την κατάσταση στο ταμείο σου.

Δεν αποκλείεται να σου παρουσιαστεί μία ευκαιρία για να συμπληρώσεις το εισόδημά σου μέσα από μία ημι-απασχόληση.

Εξέτασε προσεκτικά οτιδήποτε σου παρουσιαστεί σήμερα καθώς κάτι μπορεί να είναι πολύ ευνοϊκό για εσένα αρκεί να του δώσεις σημασία.

Ζυγός

Η ενέργεια που θα εκπέμπεις σήμερα θα γίνει αντικείμενο συζήτησης στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιό σου σου χαρίζει extra δόσεις!

Η ρουτίνα και η εσωστρέφεια των προηγούμενων ημερών θα δώσουν τη θέση τους στη ζωντάνια και την επικοινωνιακή διάθεση δημιουργώντας ένα ευχάριστο κλίμα στην ημέρα σου.

Επίλεξε να επενδύσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς οι επαφές με τους συνεργάτες αλλά και το/η σύντροφο σου θα σου κάνουν καλό.

Δώσε προσοχή σε κυκλοθυμικές τάσεις που μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους και να δημιουργήσουν μικρά ζητήματα.

Σκορπιός

Σήμερα θα προτιμήσεις να καταστρώσεις τα επόμενα επαγγελματικά και προσωπικά σου πλάνα χωρίς την παρουσία τρίτων καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό θα ενισχύσει την καχυποψία σου.

Αυτό μπορεί να σε κάνει να αδικήσεις αγαπημένους σου ανθρώπους δημιουργώντας αποστάσεις ανάμεσα σας.

Προσπάθησε να βάλεις σε μία τάξη τις σκέψεις σου και μην αφήσεις ανησυχίες και φοβίες να επισκιάσουν τα σχέδια που έχεις κατά νου.

Αν το μυαλό σου συνεχίζει να «τρέχει» σε σκέψεις που σε αγχώνουν δοκίμασε να κάνεις εργασιοθεραπεία καθώς θα σε κρατήσει αποτελεσματικά απασχολημένο/η!

Τοξότης

Οι δουλειές που έχεις θα είναι αρκετές και είναι πιθανόν να είναι εξίσου αρκετές και τις επόμενες ημέρες όμως η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό σου λέει να κάνεις ένα διάλειμμα προκειμένου να ξεκουραστείς.

Η επαφή με τους φίλους σου θα είναι πολύ βοηθητική για τη διάθεσή σου για αυτό προσπάθησε να βρεις έστω και λίγο χρόνο για να τους αφιερώσεις καθώς αυτό θα ωφελήσει πάνω από όλα εσένα!

Αν ανήκεις στους τυχερούς και έχεις περισσότερο χρόνο στη διάθεσή σου ασχολήσου με μία συλλογική δραστηριότητα μαζί με αγαπημένους σου φίλους καθώς είναι ένας καλός τρόπος για να περάσεις όμορφα!

Οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να κάνεις, αν το κάνεις με παρέα θα είναι πολύ καλύτερο.

Αιγόκερως

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα αποτελέσουν το μεγαλύτερο μέρος των σκέψεων σου και σήμερα, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό σου δημιουργεί ανησυχίες σχετικά με την κοινωνική και επαγγελματική σου αναγνώριση.

Σίγουρα θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξεχωρίσεις και να δείξεις τις ικανότητές σου στη δουλειά για αυτό δεν χρειάζεται να κατακλύζεις στο μυαλό σου με σχέδια.

Τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα επάνω σου και αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι καθώς από τη μία θα είναι εύκολο να κλέψεις την παράσταση αλλά θα είναι εξίσου εύκολο να δημιουργηθούν πηγαδάκια.

Προσπάθησε να μην δώσεις αφορμές ώστε να είσαι καλυμμένος/η.

Υδροχόος

Σήμερα θα νιώσεις εξαιρετικά καλά καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό βοηθά τη διάθεσή σου και μπορεί να σου φέρει και δώρο ένα ταξίδι σε μακρινό ή κοντινό προορισμό!

Αυτό θα σε βγάλει από την κατάπτωση των προηγούμενων ημερών και θα σε βάλει ξανά στην ενεργό δράση, καθώς θα αποτελέσει την αφορμή για να ξεκινήσεις να κάνεις σχέδια.

Ακόμα και αν το ταξίδι τελικά δεν βγει στο πρόγραμμα σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις αγαπημένους σου ανθρώπους και γιατί όχι να κάνετε μία μονοήμερη εκδρομή που θα φτιάξει τη διάθεση όλων!

Αν το θέλεις σίγουρα μπορείς να το καταφέρεις και να το οργανώσεις καθώς η επικοινωνιακή σου ικανότητα θα βοηθήσει σε αυτό.

Ιχθύς

Σήμερα θα είσαι περισσότερο εσωστρεφής από ότι συνηθίζεις καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό θα κάνει το μυαλό σου να κολλήσει σε κάποιο αισθηματικό ή οικονομικό σου ζήτημα.

Είναι πολύ πιθανό να αποκτήσεις εμμονές με αυτά και με παρόρμηση να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις. Αυτό μπορεί να σε κάνει πιεστικό/η με ανθρώπους όπως είναι οι συνεταίροι σου ή ακόμα και ο/η σύντροφος σου.

Προσπάθησε να μην είσαι διεκδικητικός/η με τα θέλω σου καθώς μπορεί να δημιουργήσεις εντάσεις με τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς.

Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως πάντα υπάρχει και ο διάλογος ο οποίος στις περισσότερες περιπτώσεις είναι σωτήριος.

Πηγή: e-zwdia.gr, ladylike.gr

Comments

comments