Θαύμα! Μια αληθινή ιστορία ενός βρέφους που μας γεμίζει δάκρυα και απορίες!

Ο Θεός σε άλλους δίνει παιδί που δεν το αξίζουν και σε άλλους που λαχταρούν και θα γινόντουσαν εξαίρετοι γονείς στειρότητα ή υπογονιμότητα. Το να πιάνεις ένα μωράκι στην αγκαλιά σου είναι ευλογία και μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές του ανθρώπου.

Το θαύμα της σύλληψης ενός βρέφους  και της γέννησης μιας ανθρώπινης ύπαρξης είναι μοναδικό. Καταλαβαίνεις πόσο ευλογημένος άνθρωπος είσαι και πως αυτό το βρέφος είναι έρμαιο στα χέρια σου.

Εναπόκειται σε σένα να το βοηθήσεις να μεγαλώσει ώστε να το καμαρώνεις να μεγαλώνει και να γίνεται ενήλικας με τη δική του οικογένεια, μέχρι να κλείσεις τα μάτια σου. Είναι όμως για όλους; Προφανώς όχι αν κρίνουμε από το δημοσίευμα που διαβάσαμε στο Πρώτο Θέμα.

Αντιμέτωποι με μία απίστευτη εικόνα ήρθαν οι υπάλληλοι ενός εργοστασίου ξυλείας στη Νότια Αφρική, όταν έπειτα από συνεχείς ήχους κλάματος κατάφεραν να εντοπίσουν ένα μωρό θαμμένο στις λάσπες.

Το αγοράκι, το οποίο είχε εγκαταλειφθεί από τη μητέρα του τρεις μέρες πριν κατάφερε να βγει ζωντανό, χάρη στη βοήθεια του προσωπικού του εργοστασίου.

Να σημειωθεί ότι σ’ αυτό το εργοστάσιο εργαζόταν και η ίδια η μητέρα του μωρού.

Η γυναίκα είχε αφήσει το μωρό της σ΄έναν αυτοσχέδιο τάφο κοντά σε μία αποθήκη στην πόλη Paddock, στην επαρχία KwaZulu-Natal της Νότιας Αφρικής. Αργότερα είπε στην αστυνομία ότι τον είχε αφήσει εκεί επειδή φοβόταν ότι οι γονείς της δε θα ενέκριναν το γεγονός ότι έκανε δεύτερο παιδί.

Οι συνάδελφοί της βρήκαν το αγόρι κάτω από άμμο και ένα κομμάτι ξύλου που είχε πάρει η ίδια η μητέρα από το εργοστάσιο. Η 25χρονη μητέρα από την πόλη Izingolweni παραδέχτηκε στην αστυνομία την ενοχή της.

Ο αστυνομικός Gerald Mfeka ανέφερε ότι, όταν η νεαρή μητέρα κατάλαβε την αναταραχή που δημιουργήθηκε στο εργοστάσιο, ομολόγησε ότι το παιδί ήταν δικό της.

Η εξήγησή της ήταν «ότι φοβόταν τους γονείς της», καθώς «αυτό ήταν το δεύτερο παιδί της, το μεγαλύτερο ήταν ηλικίας τεσσάρων ετών και αισθάνθηκε ότι οι γονείς της δε θα ενέκριναν άλλο μωρό».

Το μωρό μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας στο κοντινό περιφερειακό νοσοκομείο Port Shepstone, όπως και η μητέρα, χωρίς να είναι ξεκάθαρος ο λόγος.

Η ίδια όμως πήρε σύντομα εξιτήριο, ενώ μέχρι στιγμής είναι άγνωστες οι κυρώσεις που θα αντιμετωπίσει, καθώς και αν θα υπάρξει επανασύνδεση με το μωρό της.

Το δημοσίευμα γεμίζει δάκρυα και απορίες. Ευχόμαστε το μωράκι από εδώ και πέρα να έχει μια καλή ζωή και να του χαμογελάει καθημερινά η τύχη.

Μην χάσετε μία ακόμη συγκινητική ιστορία αγάπης!!!

Η ιστορία αγάπης που έγινε viral: Κοιμόταν δίπλα στη νεκρή σύζυγό του για μέρες!

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>