Ενθουσιασμός ή Αληθινός Έρωτας; Πως θα καταλάβεις τα αισθήματα σου!

pragmatikos_erwtas

Οι περισσότερες από εμάς έχουμε βρεθεί σε μια τέτοια φάση! Στην αρχή μιας γνωριμίας όλα φαίνονται ονειρικά και παραμυθένια, πιστεύουμε πως βιώνουμε τον απόλυτο έρωτα! Όμως πόσες φορές το συναίσθημα αυτό ήταν όντως αληθινό;

Παρακάτω θα δεις μερικές συμπεριφορές που μαρτυρούν ότι απλά είμαστε ενθουσιασμένες με τον άνθρωπο που γνωρίσαμε!

Ο πραγματικός έρωτας είναι πιο βαθύς και πιο αληθινός!

Αν λοιπόν θέλεις να μάθεις αν είσαι ερωτευμένη ή απλά ενθουσιασμένη διάβασε τα παρακάτω σημάδια!

Σου αρέσει μόνο εμφανισιακά

Αν το μόνο που σου αρέσει σε εκείνον είναι η εμφάνιση του και τίποτα άλλο τότε σίγουρα δεν είσαι ερωτευμένη μαζί του! Εκείνος που θα ερωτευτείς πραγματικά θα είναι στα μάτια σου τέλειος από όλες τις απόψεις!

Τον γνωρίζεις μικρό χρονικό διάστημα

Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι λογικό να γνώρισες κάποιον χθες και σήμερα να λες πως είναι ο άντρας της ζωής σου! Το καταλαβαίνω ότι έχεις εντυπωσιαστεί από τη νέα σου γνωριμία αλλά κράτα και τις επιφυλάξεις σου. Ο πραγματικός έρωτας φαίνεται μετά από κάποιο διάστημα όταν γνωρίζεις και αρχίζεις να αγαπάς και τα στραβά του άλλου!

Βιάζεσαι να επισημοποιήσεις τη σχέση σου

Αυτό ταιριάζει λίγο και με όλα όσα σου ανέφερα παραπάνω! Μια γνωριμία κάποιον ημερών ακόμα και λίγων μηνών δεν μπορεί να γίνει γάμος στο πι και φι! Μια σχέση θέλει το χρόνο της! Οι δυο σύντροφοι πρέπει να περάσουν κάποιες καταστάσεις μαζί για να καταλάβουν αν όντως ταιριάζουν ή όχι! Μη βιάζεσαι ο αληθινός έρωτας δεν θέλει βιασύνες!

Διαβάστε επίσης:

Πότε η διαφορά ηλικίας αποτελεί πρόβλημα για ένα ζευγάρι!

Comments

comments