Λαμπερό αποτέλεσμα! Φτιάξτε μόνες σας αντηλιακό λάδι για τα μαλλιά σας!

Ένα σημαντικό κεφάλαιο της φυσικής κοσμετολογίας είναι και τα φυσικά αντηλιακά προϊόντα, που πρέπει να χρησιμοποιούνται πλέον όλο το χρόνο ανεξάρτητα από την ηλικία ή τις ιδιαιτερότητες της επιδερμίδας.

Έχουν φυσική σύνθεση , προσφέρουν άριστη προστασία από την ακτινοβολία, έως και διπλάσια προστασία από τη φωτογήρανση, πλούσια ενυδάτωση και εξειδικευμένη δράση ανάλογα με την ανάγκη και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της επιδερμίδας..

Τα φυσικά καλλυντικά είναι μια αποτελεσματική και ασφαλής επιλογή για όλους μας, προκειμένου να περιφρουρήσουμε την υγεία μας, αλλά και την προστασία του περιβάλλοντός μας.

Τα φυσικά αντηλιακά είναι εξίσου αποτελεσματικά με τα χημικά σκευάσματα και παρουσιάζουν ανάπτυξη στη χώρα μας, διεκδικώντας την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των σύγχρονων καταναλωτών που διαθέτουν οικολογική ευαισθησία.

Η ολιστική περιποίηση και η φροντίδα της επιδερμίδας συνυφαίνεται όλο και περισσότερο με την οικολογική προσέγγιση των εταιρειών ομορφιάς που εμπιστεύονται τη φύση.

Τα φυσικά αντηλιακά πέρα από αποτελεσματικά είναι και ασφαλή, γεγονός που ενδυναμώνει τη θέση τους στη συνείδηση του καταναλωτή.

Είναι σημαντικό ότι δεν περιέχουν ουσίες που συχνά έχουν κατηγορηθεί για τις αρνητικές επιπτώσεις τους στον άνθρωπο.

Είναι επίσης πολύ ασφαλή για τα παιδιά που χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση, λόγω του ότι η επιδερμίδα τους δεν έχει αναπτυχθεί ακόμα πλήρως και παρουσιάζουν περισσότερες ευαισθησίες.

Κάθε καλοκαίρι αναρωτιόμαστε πόσο φυσικά και ασφαλή για το δέρμα μας είναι τα αντηλιακά που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Δοκιμάστε να φτιάξετε μόνες σας, με αγνά υλικά, ένα αντηλιακό λάδι για τα μαλλιά σας και προστατεύστε την τρίχα σας και το τριχωτό της κεφαλής σας!

Αντηλιακό λάδι για τα μαλλιά

Υλικά

7 κορυφές από δεντρολίβανο (άκρως τονωτικό)

7 φύλλα δάφνης (για λάμψη)

50 ml λάδι από σιτάρι

50 ml λάδι ελιάς

50 ml από σησαμέλαιο

Παρασκευή

Βάζετε όλα τα βότανα μαζί σ’ ένα μίγμα λαδιών, μέσα σ’ ένα μεγάλο γυάλινο βάζο και τ’ αφήνετε στον ήλιο για πέντε ημέρες.

Μετά στραγγίζετε τα βότανα από το λάδι κι αποθηκεύετε το καθαρό μίγμα ελαίων σε μία εύχρηστη γυάλινη συσκευασία, για να μπορείτε να το παίρνετε μαζί σας.

Το ίδιο λάδι μπορείτε να το απλώνετε κάθε βράδυ στα μαλλιά σας σαν θεραπεία για τις ταλαιπωρημένες άκρες και την ψαλίδα.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την κυρία Βίκυ Κουλέλη, Εκπαιδευτικό Σύμβουλο στον Tομέα της Αισθητικής και της Ομορφιάς του ΙΕΚ MASTER!

ΙΕΚ MASTER – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Στην καρδιά των νοτίων και βορείων προαστίων!

Περισσότερες Πληροφορίες

Web: Iekmaster.gr

Τηλ: 216 000 90000

Comments

comments