Ποιοι είναι οι λόγοι που οι άντρες λατρεύουν να κάνουν στοματικό σεξ!

antres_kai_stomatiko_sex

Κακά τα ψέματα: Το στοματικό σεξ, και εννοώ φυσικά αυτό που σου κάνει εκείνος, δεν αρέσει σε όλους τους άντρες κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που αποφεύγουν να το κάνουν, μετά ιδιαίτερης λύπης μας φυσικά.

Παρόλα αυτά, και επειδή αυτός ο κόσμος δεν είναι και τόσο άδικος τελικά, υπάρχουν και μερικοί που πραγματικά γουστάρουν να το κάνουν και το απολαμβάνουν δεόντως.

Εγώ λοιπόν, σου έχω 5 βασικούς λόγους, για να καταλάβεις τελικά, ότι όσο περίεργοι ακούγονται αυτοί που δεν το κάνουν, άλλο τόσο κι αυτοί που το κάνουν και το χαίρονται (ευτυχώς για μας).

Ξεκινάμε από τη θέα. Μα ναι, λατρεύουν αυτή τη θέα φίλη μου. Ποια ηλιοβασιλέματα και ποιες παρθένες και ανεξερεύνητες παραλίες μου λες;

Κανένας άντρας δε θα άλλαζε τη θέα αυτή για τίποτα στον κόσμο. Οπότε, και μόνο που έχει τη δυνατότητα να τη… βιώσει, θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει.

Συνεχίζουμε με κάτι πιο ιδιαίτερο. Είναι πολλοί εκείνοι που απολαμβάνουν την αίσθηση των δαχτύλων σου στα μαλλιά τους.

Ξέρεις, εκείνη η σπασμωδική αντίδραση που έχεις όταν αυτός σου προσφέρει την απόλυτη ηδονή; Το μόνο θέμα βέβαια, θα είναι να έχει πρόβλημα τριχόπτωσης. Εκεί ναι, δε θα είναι και πολύ άνετος!

Ας μην ξεχνάμε φυσικά, ότι στο πονηρό του το μυαλό, στοματικό για μία γυναίκα, σημαίνει και οργασμός.

Οπότε με τούτα και με κείνα, πετυχαίνει έναν και ίσως ακόμη έναν μετά. Και ξέρεις κάτι; Γίνεται ο απόλυτος sex God!

Άσε που μειώνει και το άγχος για τη συνέχεια. Ξέρεις, ακόμα και απίστευτος εραστής να μην είναι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην προσμετρηθεί στα θετικά το γεγονός ότι υπήρξε δοτικός και ακούραστος εργάτης.

Άρα, με λίγα λόγια, ένα στοματικό λύνει πολλά προβλήματα!

Και εντάξει, κακά τα ψέματα, όταν μία γυναίκα δεχτεί στοματικό, είναι πιο πιθανό να το κάνει κιόλας. Να τα λέμε κι αυτά.

Πηγή: Queen.gr

Διαβάστε επίσης:

Ποιες είναι οι ερωτογενείς ζώνες ενός άντρα!

Comments

comments