Απατάω τον σύντρoφό μου γιατί μένει στο εξωτερικό και νιώθω μόνη!

apataw_ton_syntrofo_moy

Αγαπητή παρέα του Efi’s Secrets, αποφάσισα να σας γράψω και εγώ και τη δικιά μου ιστορία για μα ακούσω και τη δική σας γνώμη σχετικά με το ερωτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω!

Εδώ και 4 χρόνια έχω σοβαρή σχέση με τον Φίλιππο. Είναι ένας πολύ γοητευτικός και έξυπνος άντρας και με προσέχει πολύ!

Όμως τον τελευταίο ένα χρόνο ο Φίλιππος μετακόμισε στην Αγγλία για δουλειά! Το πλάνο μας ήταν να τον ακολουθήσω και εγώ όταν τακτοποιούσα τις εκκρεμότητες που είχα στην Ελλάδα!

Σχεδιάζαμε τη ζωή μας στην Αγγλία αλλά και τον γάμο μας.

Οι εκκρεμότητες όμως που είχα στη δουλειά αλλά και κάποια οικογενειακά θέματα με κράτησαν παραπάνω καιρό στην Ελλάδα με αποτέλεσμα ένα χρόνο τώρα να ζούμε χωριστά!

Η μοναξιά ήταν πολύ σκληρή για εμένα! Το έριξα στη δουλειά ώστε να καλύψω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τις υποχρεώσεις μου και να πάω να βρω τον Φίλιππο!

Ένα αναπάντεχο γεγονός ήρθε για να μου αλλάξει τα σχέδια! Μετά από μια δύσκολη μέρα στο γραφείο ένας αρκετά γοητευτικός συνάδελφός μου προσφέρθηκε να με γυρίσει σπίτι!

Μπαίνοντας στο αμάξι του ένιωθα κάπως αμήχανα αλλά εκείνος με έκανε να χαλαρώσω! Μιλάγαμε σε όλη τη διαδρομή! Μου τράβηξε το ενδιαφέρον!

Από εκείνη την ημέρα με γυρίζει εκείνος στο σπίτι μετά τη δουλειά! Βγαίνουμε μαζί για φαγητό, ποτό και περνάω τέλεια μαζί του!

Δε σας κρύβω ότι υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον και από τις δυο πλευρές! Εγώ συνέχεια τρενάρω τη μετακόμιση μου στην Αγγλία λέγοντας δικαιολογίες στον Φίλιππο!

Τώρα ο Φίλιππος σχεδιάζει να έρθει στην Ελλάδα για διακοπές αλλά και για να μιλήσουμε για τη σχέση μας!

Προφανώς ο άνθρωπος έχει καταλάβει ότι άτι δεν πάει καλά και γι’ αυτό δεν αποφασίζω να πάω στην Αγγλία!

Είμαι μπερδεμένη από τη μια θέλω να ζήσω με τον συνάδελφό μου τον καινούργιο έρωτα και το πάθος από την άλλη όμως δεν θέλω να χάσω την σιγουριά και την ασφάλεια που μου προσφέρει ο Φίλιππος!

Εσείς τι μου προτείνετε να κάνω;

 

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>