Απέκτησε το καλλίγραμμο κορμί της Δέσποινας Βανδή και κάνε τους άντρες να παραμιλούν!

Η Δέσποινα Βανδή, η οποία μας εκπλήσσει κάθε καλοκαίρι με το καλλίγραμμο κορμί της, παρά τις δύο γέννες της!

Eπιβεβαιώνει ότι γυμνάζεται σχεδόν καθημερινά και φροντίζει να ακολουθεί μία καλή διατροφή, προκειμένου να τρέφεται υγιεινά, αλλά να δοκιμάζει και τις νόστιμες συνταγές που κατά καιρούς εκτελεί, μιας και διαθέτει ταλέντο και στη μαγειρική.

Η Δέσποινα Βανδή εντάσσει καθημερινά στο πρόγραμμά της τη γυμναστική και το μεσημέρι της Τετάρτης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους κάτι από το ασκησιολόγιό της!

Πολλά είναι τα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τα οποία προδίδουν τον τρόπο με τον οποίο διαθέτει ένα τόσο όμορφο, καλογυμνασμένο και υγιές σώμα.

Η καλή φυσική της κατάσταση διατηρείται εύκολα, αφού τρεις φορές την εβδομάδα κάνει κυκλική προπόνηση και trx, αλλά και περπάτημα που φαίνεται να είναι το αγαπημένο της.

Το πρόγραμμα της γνωστής τραγουδίστριας, περιλαμβάνει και βάρη, σχοινάκι, αλλά και ένα από τα επίσης αγαπημένα της, που είναι η βόλτες με το ποδήλατο.

Η ίδια μάλιστα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, παραπέμπει τις διαδικτυακές της φίλες, να βρίσκουν χρόνο για να γυμναστούν τουλάχιστον 2- 3 φορές την εβδομάδα, αλλά να μην ξεχνούν και τη διατροφή, που κατά τη Δέσποινα, παίζει τον σημαντικότερο ρόλο, αφού ενστερνίζεται την άποψη:

Είμαστε ό,τι τρώμε.

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>