Ποιος είναι ο λόγος που οι άντρες είναι άπιστοι!

apistoi_antres

Πολλές γυναίκες πιστεύουν πως οι άντρες είναι άπιστοι γιατί συνέχεια ψάχνουν κάτι διαφορετικό από αυτό που ήδη έχουν και αναζητούν την ανανέωση και την επιβεβαίωση!

Όμως η αλήθεια είναι ότι οι λόγοι που οδηγούν έναν άντρα στην απιστία δεν είναι τόσο επιφανειακοί!

Η αιτία είναι άλλη! Εμείς ρωτήσαμε και μάθαμε ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι της αντρικής απιστίας και σας τους παρουσιάζουμε!

1.Νιώθει κατώτερος στη σχέση του

Πολλοί άντρες νιώθουν έτσι στις σχέσεις τους! Οι γυναίκες πλέον έχουν πάρει το πάνω χέρι με αποτέλεσμα να καταπιέζουν τους άντρες! Κορίτσια η συμβουλή μου είναι να αφήνετε τον σύντροφό σας να εκφράζει τη γνώμη του και να αποφασίζετε μαζί για τα θέματα που σας απασχολούν γιατί αν δεν γίνει αυτό τότε εκείνος θα ψαχτεί αλλού και θα τον χάσετε!

2.Η σύντροφός του παραμελεί την εικόνα της

Οι άντρες θέλουν να έχουν δίπλα τους όμορφες και περιποιημένες γυναίκες! Αν εσύ έχεις αφήσει τελείως τον εαυτό σου και κυκλοφορείς όπως να ‘ναι μπροστά του τότε κακό του κεφαλιού σου! Πολύ πιθανό να βαρεθεί να σε βλέπει έτσι και να ψάξει να βρει κάτι καλύτερο!

3.Η σύντροφός του παίζει το ρόλο της μαμάς του

Μάνα έχει δεν θέλει άλλη! Από την υπερβολική σου αγάπη έχεις καταντήσει να το φροντίζεις σαν να είναι μικρό παιδάκι! Δε λέω στους άντρες αρέσει να τους φροντίζουν αλλά με μέτρο! Σε καμία περίπτωση δεν θέλουν η σύντροφός τους να συμπεριφέρεται σαν τη μαμά τους. Την προτιμούν όμορφη και σέξι δίπλα τους!

Διαβάστε επίσης:

Πόσο μετράει τελικά… το μέγεθος!

Comments

comments