Γεμιστά αυγά με τόνο και μαγιονέζα: Ο μεζές που θα λατρέψετε!

avga-me-magioneza

Είναι μία πρόταση ιδανική για το μπουφέ σας, για μία βραδιά με φίλους, για οποιοδήποτε κάλεσμα. Η συνταγή, είναι απλή και εύκολη προκειμένου να την ετοιμάσουμε σε κάθε ευκαιρία, όμως πολύ νόστιμη και εντυπωσιακή! Γεμιστά αυγά για να ξετρελάνετε τους καλεσμένους σας!

Προσαρμόζουμε τις ποσότητες των υλικών, ανάλογα με τα άτομα που θα απολαύσουν μαζί σας τη συνταγή ως μεζέ ή σαλάτα.

Μπορείτε να συνοδεύσετε αυτόν τον πεντανόστιμο μεζέ με λευκό κρασί ή ως τμήμα ποικιλίας ενός ούζου.

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

6 Αυγά βραστά
1 κονσέρβα Τόνο
2 κουταλιές Μαγιονέζα
Αλάτι & Πιπέρι
Ψιλοκομμένο Μαϊντανό
Αγγουράκι Τουρσί
Διάφορα σαλατικά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζετε και κόβετε στην μέση τα αυγά.

Αφαιρείστε τον κρόκο και τον ρίχνετε σε ένα μπολ.

Στραγγίζετε τον τόνο, τον βάζετε στο μπολ με τον κρόκο και με ένα πιρούνι λιώνετε τα δύο υλικά.

Προσθέτετε μέσα την μαγιονέζα, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύετε.

Βάζετε σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής το μίγμα τόνου και γεμίζετε τα κενά του ασπραδιού.

Γαρνίρετε με αγγουράκι τουρσί.

Μπορείτε να μετατρέψετε τη συνταγή και σε πλήρες γεύμα αν προσθέσετε πράσινη σαλάτα και λίγο περισσότερο τόνο.Διαθέτει επαρκή ποσότητα πρωτεΐνης, λόγω του αυγού και του τόνου,  είναι δροσερή και μπορείτε να την πάρετε ακόμη και στο γραφείο.

Tip: Αν θέλετε λίγα λιπαρά χωρίς να στερηθείτε σε γεύση μπορείτε να αγοράσετε μαγιονέζα light.

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>