7 Λόγοι που δείχνουν ότι δεν είσαι έτοιμη για σχέση!

den_eisai_etoimh_gia_sxesh

Υπάρχουν γυναίκες που επιδιώκουν να βρουν τον ιδανικό σύντροφο για εκείνες αλλά υπάρχουν και γυναίκες που δεν είναι έτοιμες να μπουν σε μια σχέση!

Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις; Είσαι έτοιμη να μπεις σε μια νέα σχέση; Είσαι έτοιμη να δεσμευτείς;

Αν θέλεις να σιγουρευτείς για το αν είσαι έτοιμη ή όχι, διάβασε τους παρακάτω λόγους που μια γυναίκα δεν είναι έτοιμη να δεσμευτεί και βγάλε τα συμπεράσματα σου!

1.Χώρισες πρόσφατα

Αν έχεις βγει πρόσφατα από μια σχέση που σε σημάδεψε το καλύτερο για εσένα είναι να μείνεις ένα διάστημα μόνη σου! Να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου, να ηρεμήσεις και να ανανεωθείς! Μη βιαστείς να μπεις σε μια νέα σχέση γιατί θα τη συγκρίνεις με την προηγούμενη! Είναι άδικος κόπος!

2.Φοβάσαι να προχωρήσεις

Αν στην προηγούμενη σου σχέση πέρασες άσχημες και πολύ δύσκολες καταστάσεις είναι πολύ λογικό να φοβάσαι να εμπιστευθείς και να αφεθείς σε κάτι καινούργιο που θα μπει στη ζωή σου! Σ’ αυτή τη περίπτωση πρέπει να μείνεις μόνη σου ώστε να διώξεις τους φόβους και τις ανασφάλειες σου. Δούλεψε με τον εαυτό σου και θα τα καταφέρεις!

3.Δεν έχεις όρεξη για σεξ

Πολλές γυναίκες λειτουργούν με το συναίσθημα. Επιλέγουν να κάνουν σεξ μόνο με ανθρώπους που έχουν αισθήματα γι’ αυτούς. Είναι απολύτως λογικό να μη θέλεις να κάνεις σεξ με έναν άνθρωπο που γνώρισες πρόσφατα γιατί δεν έχεις προλάβει να νιώσεις κάτι δυνατό για εκείνον. Αν ανήκεις σ’ αυτή τη κατηγορία γυναικών καλύτερα να μη βιαστείς και να μη πιέσεις τον εαυτό σου. Να προχωρήσεις όταν νιώσεις έτοιμη.

4.Περνάς καλά μόνη σου

Αγαπάς τον εαυτό σου και δεν νιώθεις την ανάγκη ενός συντρόφου. Απολαμβάνεις την ελευθερία σου και διασκεδάζεις με τους φίλους σου. Φυσικά αν περνάς μια τέτοια φάση καλό θα ήταν να συνεχίσεις να είσαι μόνη σου. Δεν χρειάζεται να πιεστείς για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο στη ζωή σου! Ζήσε όπως θέλεις εσύ!

Διαβάστε επίσης:

5 Βήματα για να του τρελάνεις το μυαλό!

Comments

comments