Η κόρη του άντρα μου είναι κακομαθημένη και δεν την θέλω στο σπίτι μου!

den_thelw_thn_korh_toy_antra_moy

Με λένε Τζώρτζια και είμαι παντρεμένη εδώ και ένα χρόνο με τον Σταμάτη! Ο Σταμάτης έχει μια κόρη 14 χρονών από τον πρώτο του γάμο.

Το πρόβλημα μου με αυτό το παιδί είναι μεγάλο. Δεν το συμπάθησα ποτέ και πιστεύω πως ούτε εκείνη από τη μεριά της με συμπαθεί ιδιαίτερα.

Νομίζω πως πιστεύει ότι εγώ ευθύνομαι που χώρισαν οι γονείς της και με πήρε με κακό μάτι από την αρχή.

Όμως τη φταίω εγώ που η μάνα της γέρασε πριν την ώρα της και την παράτησε ο Σταμάτης για εμένα που αντικειμενικά είμαι πολύ ωραιότερη της;

Η μικρή έρχεται κάποια σαββατοκύριακα να μείνει μαζί μας, όχι όλα γιατί τα περισσότερα Σάββατα ο Σταμάτης δουλεύει και εγώ πηγαίνω βόλτες με τις φίλες μου δε μπορώ να κάθομαι να νταντεύω το κακομαθημένο.

Γιατί πραγματικά είναι κακομαθημένη από τη μάνα της όλα στο χέρι τα θέλει τι να προλάβω να κάνω και εγώ…

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα που έχω μαζί της… Είναι και ότι όταν είναι στο σπίτι μας δεν είμαι ο εαυτός μου.

Δεν μπορώ να εκφραστώ όπως θέλω γιατί ο Σταμάτης μου λέει συνέχεια πρόσεχε πως μιλάς μπροστά στο παιδί και το ένα και το άλλο.

Ήρθε από το πουθενά αυτή να μας βάλει όρια μέσα στο ίδιο μας το σπίτι.

Άσε που κάθε φορά που βγαίνουμε πρέπει να τη κουβαλάμε μαζί.. Δεν μπορούμε να περάσουμε ούτε λίγες ώρες μαζί σα ζευγάρι.

Δεν ξέρω πως να πω στο Σταμάτη ότι δε θέλω να έρχεται η κόρη του στο σπίτι μας χωρίς να το πάρει άσχημα.

Μακάρι να κάνουμε γρήγορα δικά μας παιδιά για να ασχολείται με αυτά και να την αφήσει μια και καλή στη μάνα της..

Έχουν σπάσει τα νεύρα μου! Πιστεύω ότι πολλές από εσάς εκεί έξω έχετε βρεθεί στη θέση μου και με καταλαβαίνετε!

 

Comments

comments

2 Σχόλια
  1. Πιστεύω γλυκιά μου πως πρέπει να πλησιάσεις πιο όμορφα την μικρή.. Εξάλλου εσύ είσαι η μεγαλύτερη και οφείλεις εάν αγαπας και εκείνον να προσπαθήσεις για το παιδί… εκείνη είναι μικρούλα και δεν μπορεί να το διαχειριστεί όλο αυτό. Φαντάσου τι παίρνει μέσα από το κεφαλάκι της. Εσύ είσαι η ενήλικη και οφείλεις να κάνεις ο,τι είναι δυνατόν καλύτερα για ολους σας.. πάρτη για ψώνια έξω, κάτσε μίλησε της, μοιραστείτε εμπειρίες ή κουβέντα για κάποιο φλερτ, προσπάθησε να την προσεγγίσεις και όχι να την απωθεις, λέγοντας το ότι «είναι ίδια η μαμά της» Για να μην έχεις εσύ η ίδια τύψεις! Να προσπαθήσεις!!!

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>