Είμαι έγκυος και δεν ξέρω ποιος από τους δύο εραστές μου είναι ο πατέρας

pregnant

Το καλό νέο είναι πως είμαι έγκυος και η χαρά μου καθώς και της οικογένειάς μου είναι τεράστια. Το κακό νέο είναι πως η κατάσταση είναι σύνθετη γιατί δεν ξέρω ποιος από τους δύο εραστές μου είναι ο πατέρας του παιδιού παιδιού που θα φέρω στον κόσμο σε 7 μήνες, από σήμερα που σάς γράφω τη δική μου ιστορία.

Μη βιαστείτε να με κατηγορήσετε και να με σχολιάσετε αρνητικά, πριν διαβάσετε το πώς έγινε όλο αυτό το μπέρδεμα.

Είχα ένα δεσμό εδώ και 10 χρόνια αλλά χωρίσαμε με το φίλο μου.

Έτσι πήγα διακοπές με την κολλητή μου για να ξεπεράσω τη στεναχώρια μου, να αλλάξω παραστάσεις και να αναδιοργανωθώ.

Πράγματι πέρασε ο καιρός υπέροχα και αρκετά βοηθητικά δεδομένου πως εκεί γνώρισα το Μιχάλη.

Υπήρξε έντονη έλξη και όπως λέει και η ρήση: «ο έρωτας με έρωτα περνάει»… Έτσι, προσπάθησα και εγώ να  εκμεταλλευτώ τις καταστάσεις και να περάσω  όσο γίνεται πιο καλά.

Κάναμε έρωτα αρκετές φορές και οφείλω να ομολογήσω πως ήταν υπέροχα.

Όταν γύρισα στην Αθήνα, μου τηλεφώνησε πάλι ο πρώην μου, ο οποίος ήθελε οπωσδήποτε να με δει.

Μου ζήτησε να έρθει στο σπίτι και να μιλήσουμε για την σχέση μας. Δεν μπόρεσα να αντισταθώ γιατί είναι δεδομένο πως μια σχέση 10 ετών εμπεριέχει μεταξύ άλλων και πάρα πολύ αγάπη.

Με το που ήρθε στο σπίτι  τον βρήκα τόσο όμορφο και τόσο γλυκό απέναντι μου που δύο ώρες μετά καταλήξαμε στο κρεβάτι να κάνουμε έρωτα.

Δυστυχώς δύο μήνες μετά κατάλαβα πως είχα μείνει έγκυος. Μεγάλη η χαρά γιατί λατρεύω τα παιδιά αλλά δεν ξέρω  ποιος από τους δύο εραστές μου είναι ο πατέρας.

Αναγκάστηκα να το πω και στους δύο εραστές μου, μετά από παρότρυνση της ψυχολόγου μου. Άλλωστε οι πιθανότητες να είναι κάποιος εκ των δύο πατέρας ήταν 50-50.

Το να είσαι έγκυος από δύο υπέροχους άντρες και να θέλεις το παιδί σου να έχει πατέρα είναι κάτι απολύτως λογικό.

Επιπλέον και οι δύο εραστές μου είναι άνθρωποι με ποιότητα, καλή δουλειά που δείχνουν πολύ μεγάλη κατανόηση και αποδέχτηκαν να μου συμπαρασταθούν έως την ημέρα της γέννας όπου θα κάνουμε τεστ DNA.

Είναι δεδομένο πως η ζυγαριά κλείνει προς τη σχέση που είχα εδώ και 10 χρόνια, αφού τον αγαπώ πολύ και τον ξέρω από την καλή και την ανάποδη.

Όμως, το παιδί μου πρέπει να έχει πατέρα το βιολογικό του.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά τον τοκετό,  αλλά προς το παρόν απολαμβάνω την εγκυμοσύνη μου και βέβαια το ενδιαφέρον των εραστών μου οι οποίοι και στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

 Διαβάστε σχετικά: 

Απαρνήθηκα τον πλούσιο γάμο μου γιατί ήμουν σε μια χρυσή φυλακή

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>