Έχω παραπάνω κιλά! Είμαι άσχημη και αντιαισθητική!

eimai_asxhmh

Τον τελευταίο καιρό λόγω κάποιον προβλημάτων υγείας έβαλα κάποια παραπάνω κιλά και η αλήθεια είναι ότι νιώθω πάρα πολύ άσχημα γι’ αυτό και ντρέπομαι πολύ για το σώμα μου!

Είμαι 24 ετών και ντρέπομαι να βγω από το σπίτι μου!

Προσπαθώ με νύχια και με δόντια να τα χάσω αλλά τίποτα!

Μπορεί να περάσει μια ολόκληρη μέρα χωρίς να φάω τίποτα και να μη χάνω γραμμάριο!

Εντάξει ποτέ δεν ήμουν πετσί και κόκκαλο αλλά είχα ένα ωραίο και ελκυστικό σώμα! Τώρα βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και δε με αναγνωρίζω!

Έχω χάσει πια την πίστη στον εαυτό μου, η αυτοπεποίθηση μου έχει πέσει κατακόρυφα με αποτέλεσμα να έχω απομακρυνθεί και από τις παρέες μου.

Δεν βγαίνω πια μαζί τους γιατί ντρέπομαι για τον εαυτό μου! Εκεί που ήμουν η χαρά της ζωής και κάθε βράδυ ήμουν έξω τώρα έχω μιζεριάσει στο σπίτι!

Ναι! Τους ζηλεύω που βγαίνουν και χαίρονται τη ζωή τους όμως εγώ δε μπορώ! Όταν δεν είσαι καλά με τον εαυτό σου δεν μπορείς να είσαι καλά και με κανέναν άλλο άνθρωπο.

Ξέρω ότι μαζί με εμένα στεναχωριούνται και οι γονείς μου που βλέπουν το μονάκριβο κοριτσάκι τους να μαραζώνει και να μην μπορούν να κάνουν τίποτα για να το βοηθήσουν.

Η μητέρα μου επιμένει πως θα ήταν καλό να έκανα κάποιες συνεδρίες με κάποιον ψυχολόγο ώστε να με βοηθήσει να δω τα πράγματα διαφορετικά!

Όμως στην κοινωνία που ζούμε, το πρότυπο γυναίκας είναι κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που βλέπω εγώ στον καθρέφτη μου!

Είμαι απεγνωσμένη! Δεν ξέρω πως να δεχτώ και πως να αντιμετωπίσω αυτή την κατάσταση!

Αν κάποια από εσάς έχει περάσει μια ίδια ή παρόμοια κατάσταση θα ήθελα να ακούσω την ιστορία της και πως το ξεπέρασε!

 

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>