Έλαιο κανέλας για αδυνάτισμα και επίπεδη κοιλιά [συνταγή]

Η απώλεια κιλών από την κοιλιά σας είναι σημαντική για λόγους υγείας εκτός από λόγους καλής εμφάνισης.

Το υπερβάλλον λίπος στην κοιλιά- και ιδιαίτερα το ενδοκοιλιακό λίπος– αποτελεί προγνωστικό παράγοντα για καρδιοπάθεια, διαβήτη τύπου 2, αντίσταση στην ινσουλίνη και ορισμένα είδη καρκίνου.

Οι γυναίκες εμφανίζουν πτώση του μεταβολικού ρυθμού ή του αριθμού των θερμίδων που χρειάζεται ο οργανισμός για να λειτουργεί φυσιολογικά. Επιπλέον, οι γυναίκες έχουν να αντιμετωπίσουν την εμμηνόπαυση

.Τέλος, υπάρχουν κι άλλες αιτίες που προκαλούν αύξηση του λίπους και δε βοηθούν στο αδυνάτισμα και την επίτευξη επίπεδης κοιλιάς, όπως οι ορμονικές διαταραχές, η έλλειψη άσκησης ή ακόμα και ο τρόπος που το σώμα σας γενετικά αποθηκεύει το λίπος.

Επειδή είναι τόσο οικονομικό, δεν υπάρχει δικαιολογία να μην το χρησιμοποιείτε συχνά.

Μια λύση για τη μείωση του κοιλιακού λίπους είναι το μασάζ στην κοιλιά μας. Πώς γίνεται;

Καθόμαστε άνετα σε μία πολυθρόνα και με κυκλικές κινήσεις, ακολουθώντας τη φορά των δεικτών του ρολογιού, κάνουμε μασάζ στην κοιλιά μας με λάδι, π.χ. κανέλας. Έτσι διευκολύνουμε την πέψη και αποφεύγουμε το φούσκωμα.

Έλαιο κανέλας για αδυνάτισμα και επίπεδη κοιλιά και αδυνάτισμα-  συνταγή:

1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
6 ξυλάκια κανέλας
1 γυάλινο βάζο με καπάκι

Παρασκευή του ελαίου κανέλας για αδυνάτισμα και μείωση του λίπους :

Βήμα 1. Γεμίστε το μικρό γυάλινο βάζο με τα ξυλάκια της κανέλας.

Βήμα 2. Ρίξε το ελαιόλαδο πάνω από τα ξυλάκια. Βεβαιωθείτε ότι τα καλύπτει εντελώς.

Βήμα 3. Βάλτε το βάζο σε ένα ζεστό χώρο του σπιτιού σας και αφήστε το εκεί για τρεις εβδομάδες, ανακατεύοντας πότε-πότε το περιεχόμενό του.
Βήμα 4. Όταν περάσει το συνιστώμενο διάστημα των τριών εβδομάδων, στραγγίστε το λάδι σε ένα άλλο δοχείο χρησιμοποιώντας γάζα ή κάποιο παρόμοιο υλικό και φυλάξτε το σε δροσερό, ξηρό μέρος.

H κανέλα περιέχει Βιταμίνες Α και Κ, ενώ η ιδιότητα που παρουσιάζει να βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, το καθιστά μεταξύ άλλων καλό λιποδιαλυτικό.

Πρέπει να την αποφεύγουν οι γυναίκες κατά την εγκυμοσύνη και ιδιαίτερα το αιθέριο έλαιο της κανέλας, γιατί είναι διεγερτικό της μήτρας.

Προσεκτικοί πρέπει να είναι επίσης όσοι ταλαιπωρούνται από αλλεργίες, ειδικά όταν αυτή έρχεται σε επαφή με το δέρμα. Το αιθέριο έλαιο κανέλας είναι πολύ ισχυρό και δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται μόνο του παρά μόνο αναμεμειγμένο με λάδι.

ΙΕΚ MASTER – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
Στην καρδιά των νοτίων και βορείων προαστίων!
Περισσότερες Πληροφορίες
Web: Iekmaster.gr
Τηλ: 216 000 9000

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>