Εργαζόμενοι  στη βιομηχανία του σεξ μιλούν για τη δουλειά τους και συγκλονίζουν…

Πώς είναι να δουλεύεις γύρω από τη παγκόσμια βιομηχανία του έρωτα και του sex; Η βιομηχανία του πορνό μπορεί να είναι μια από τις πιο κερδοφόρες στον πλανήτη και πολλοί άνθρωποι κερδίζουν τη ζωή τους γύρω από αυτήν.

Δε σημαίνει πως δεν έχουν «ηθική» ή είναι όλοι τους δυστυχισμένοι. Είναι ένα επάγγελμα όπως χιλιάδες άλλα που απλά αμείβεται αδρά και δεν περνάει μεγάλη κρίση.

Η παγκόσμια βιομηχανία των sex-toys «ζυγίζει» 22 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο. Η κρίση ούτε που την άγγιξε. Αρχίζει να συναγωνίζεται μάλιστα την αγορά των smartphones.

Ένα χαρακτηριστικό στοιχείο που βρήκα είναι ότι μόνο στη Γαλλία, μεταξύ 2010 και 2013, ο κύκλος εργασιών των παιχνιδιών αυτών αυξήθηκε κατά 54%.

Και το παράδοξο είναι ότι οι άνδρες αγοράζουν δύο φορές περισσότερα sex-toys απ’ ό,τι οι γυναίκες.

Τι λένε εργαζόμενοι στη βιομηχανία του έρωτα; Τι σκέπτονται; 

«Ανησυχούσα πως η δουλειά στη βιομηχανία των ενηλίκων θα ήταν άθλια. Νόμιζα πως οι ιδιοκτήτες ήταν άτομα που μόλις είχαν τελειώσει το σχολείο και θα ήταν κάπως “κατώτεροι”.

Ωστόσο, ο επαγγελματισμός είναι πολύ υψηλός με κορυφαία ταλέντα και άριστη διαχείριση. Οι ιδιοκτήτες στο ManyVids είναι ωραίοι άνθρωποι.

Δεν το περίμενα καθόλου», είπε ένας εργαζόμενος.

Από την πλευρά του ένας κειμενογράφος ανέφερε:

«Ο καλλιτεχνικός διευθυντής δούλευε στον χώρο της μόδας, ωστόσο, άλλαξε δουλειά γιατί βρήκε περισσότερη ελευθερία για να εκφράσει τη δημιουργικότητά του απ’ ότι στο παρελθόν. Άνθρωπος από το βοηθητικό προσωπικό εργαζόταν σε τράπεζα».

«Προτιμώ πράγματι να δουλεύω σε πορνό. Αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε. Δεν υπάρχουν πολύπλοκες σχέσεις που συνεπάγονται με επιχειρηματικούς ελιγμούς. Υπάρχει διαφάνεια», υποστηρίζει ένας άλλος.

Το λες στην μάνα σου; Όχι!

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ενώ εργάζονται στο συγκεκριμένο κλάδο το κρατούν μυστικό από συγγενείς και φίλους, παρόλο που η δουλειά τους τους αρέσει.

Ένας αναλυτής δεδομένων αναφέρει σχετικά: «Το πιο δύσκολο μέρος για μένα αφού πήρα τη δουλειά στο ManyVids ήταν η στιγμή που με ρωτούσαν συγγενείς και φίλοι που δουλεύω.

Παλιότερα, συνήθιζα να λέω στις πωλήσεις, αλλά οδηγούσε σε όλο και περισσότερες ερωτήσεις.

Κάποια στιγμή, έπρεπε να λέω ψέματα. Πλέον, λέω: “Ξέρεις το YouTube; Λοιπόν, είμαστε πολύ καλύτεροι».

Πορνό στο PC στη δουλειά, τι πιο φυσιολογικό;

Στη συγκεκριμένη δουλειά, πολλοί χρειάζεται να βλέπουν πορνό, καθώς εργάζονται πάνω στο αντικείμενο. Οπότε το να παίζουν τέτοιου είδους βιντεάκια στον υπολογιστή τους είναι απόλυτα φυσιολογικό.

«Λατρεύω να βλέπω τις φάτσες επισκεπτών όταν μπαίνουν και βλέπουν στους υπολογιστές μας πορνό. Είναι μια συνηθισμένη μέρα», αναφέρει ένας.

Και μερικές ερωτήσεις-απαντήσεις που υπάρχουν στο Reddit:

Ποιο είναι το πιο αστείο πράγμα που έχεις δει να κάνει κάποιος γυμνός;

«Άνδρες να χορεύουν freestyle rap, ενώ ήταν ολόγυμνοι».

Έκανε τη σεξουαλική σου ζωή χειρότερη;

«Όχι, αν έγινε κάτι την έκανε καλύτερη».

Γιατί;

«Έμαθα να εκτιμώ το κορίτσι που είμαι και να έλκομαι περισσότερο από αυτή και “κανονικά” κορίτσια και όχι από “πλαστικά”.

Ποιο είναι το καλύτερο που δεν μπορούν συνειδητοποιήσουν για τη βιομηχανία του πορνό και ποιο το χειρότερο.

«Το καλύτερο; Κάνουμε πλάκα με τους πελάτες. Ειλικρινά κάνουμε περίεργα και ανόητα πράγματα για να δούμε αν θα τα αγοράσουν και το κάνουν.

Οι άνθρωποι είναι περίεργοι για το πορνό. Επίσης, υπάρχει αναπτυγμένο επίπεδο στην τεχνολογία, με τους ανθρώπους να καινοτομούν. Το κακό: Τα χρήματα».

Μια ενδιαφέρουσα έρευνα για τις ταινίες ερωτικού περιεχομένου

Σεξ: Τι αναζητούν οι περισσότεροι χρήστες στις σελίδες πορνό!

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>