Ερωτικά τρίγωνα

cheating-man

 

Η πρώτη μας σκέψη όταν ακούμε για ερωτικά τρίγωνα, είναι πικάντικες σεξουαλικές συνευρέσεις… για τρεις. Αν και είναι ενδιαφέρον θέμα προς συζήτηση στην παρούσα φάση θα ασχοληθούμε με την σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ τριών ατόμων, που προσδίδει στην ερωτική περιπέτεια, μια περιπλοκότητα με αναμφίβολο τέλος και ασαφή όρια μεταξύ θύτη και θύματος.

 

Ο άπιστος/η που βρίσκεται στη μια πλευρά του τριγώνου, είναι το άτομο που είναι σε σχέση και δημιουργεί μια παράλληλη ερωτική ιστορία, είναι ο ¨προδότης¨ της σχέσης, ο ανήθικος, η είναι αυτός που τις περισσότερες φορές η υπάρχουσα σχέση δεν του προσφέρει την συναισθηματική ολοκλήρωση.

 

Ο προδομένος/η στην άλλη πλευρά του τριγώνου, είναι το ¨θύμα¨ του άπιστου ή το άτομο που εκούσια η ακούσια δημιούργησε το κενό στη σχέση και με αυτό τον τρόπο επέτρεψε σε κάποιο ξένο να εισβάλει στη σχέση.

 

Τέλος, το τρίτο πρόσωπο που ¨κλείνει¨ τις γωνίες του σχήματος, είναι αυτό που εισβάλει σε μια υπάρχουσα σχέση και καταστρέφει την ισορροπία της, συνειδητά ή ασυνείδητα. Είναι όμως το ανυπόληπτο, ανήθικο άτομο ή είναι και αυτό θύμα;

 

Εάν έχετε παίξει κάποιον από τους ρόλους του ερωτικού τριγώνου, του άπιστου, του προδομένου, του τρίτου προσώπου, στείλτε μας τις απόψεις, τα συναισθήματα σας, τις εμπειρίες σας ώστε να κατανοήσουμε με την βοήθεια σας τα βαθύτερα συναισθήματα των εμπλεκόμενων σε τέτοιες καταστάσεις.

 

Comments

comments