24- 25/03: Αλλαγές στα ερωτικά των ζωδίων αυτό το Σαββατοκύριακο!

provlepseis_savvatokyriako

Αγαπημένα μου ζωδιάκια, με χαρά σας καλωσορίζω στο τακτικό μας ραντεβού για τα αισθηματικά αυτού του Σαββατοκύριακου που είναι ενδιαφέρον εξ αιτίας των αστρολογικών φαινομένων και όψεων που συμβαίνουν κατά την διάρκεια του.

Άλλα από αυτά μας χαρίζουν εύνοια και άλλα είναι πιο δύσκολα και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για να προσαρμοστούμε κατάλληλα και να εξουδετερώσουμε τις όποιες ενοχλητικές συνέπειες τους.

Κατ’ αρχήν, το κυριότερο αστρολογικό γεγονός που έχει και διάρκεια αρκετή είναι η ανάδρομη πορεία του Ερμή που αρχίζει την Παρασκευή 23η Μαρτίου και θα διαρκέσει η επιρροή της μέχρι την 16η Απριλίου.

Δηλαδή όλο αυτό το διάστημα θα βρίσκεται στον Κριό με ότι αυτό συνεπάγεται. Βέβαια θα κάνουμε αναφορές και στα επόμενα Σαββατοκύριακα όταν αυτό το φαινόμενο έχει επίδραση στα αισθηματικά μας, αλλά ας έχουμε κατά νουν πάντα, ότι ο Ερμής σχετίζεται με την επικοινωνία, τις μεταφορές και τα μεταφορικά μέσα.

Η ανάδρομη πορεία πυροδοτεί δυσχέρειες σε αυτούς τους τομείς, στην λειτουργία τους και δυσχεραίνει αν όχι και εμποδίζει νέα ξεκινήματα.

Καλό είναι να αποφεύγουμε να αγοράζουμε μεταφορικά μέσα, αυτοκίνητα, δίκυκλα κλπ, και όσα σχετίζονται με τις επικοινωνίες, τηλέφωνα, laptop, pc.

 

Αντίθετα έχει βοηθητική επίδραση στην αποπεράτωση υποθέσεων και έργων που έχουν μείνει ημιτελή, επιστροφή πρόσωπων από το παρελθόν και επανασυνδέσεις σχέσεων.

Πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα τις κινήσεις τους τα παρορμητικά ζώδια Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, ενώ να περιμένουν επιστροφές πρόσωπων από το παρελθόν οι Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι.

Στις 23 Μάρτιου επίσης, η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 24 ο Ήλιος Τετράγωνο με τον Άρη και πρέπει να ελέγχουν την επιθετικότητα τους και πάλι οι παρορμητικοί Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, ενώ η Σελήνη περνά στον χώρο του Καρκίνου και ευνοεί τους Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες, ενώ κάποια εύνοια έχουν οι Ταύροι και Παρθένοι.

Επίσης στις 24 η Σελήνη κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Ήλιο και σε αντίθεση με τον Άρη και γινόμαστε απερίσκεπτοι.

Τέλος στις 25, η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και τον ανάδρομο Ερμή και σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και συνάμα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που μας κάνει διαισθητικούς και συμπονετικούς.

Ζωδιάκια μου, δεν είναι και το καλύτερο Σαββατοκύριακο που θα περάσουμε και θα δούμε μαζί παρακάτω τι να περιμένουμε. Εσείς να προσέχετε και να αισιοδοξείτε.

ΚΡΙΟΣ

Καλό μου Κριαράκι, η Σελήνη που την Παρασκευή θα βρίσκεται ακόμη στους Διδύμους και θα σχηματίζει εξάγωνο με τον φαινομενικά στάσιμο Ερμή που από το ζώδιο σου πλέον θα σου τονίζει τις επικοινωνιακές σου δυνατότητες.

Παράλληλα όμως θα σε γυρίζει σε αναμνήσεις που δεν σε ευχαριστούν, αντίθετα σου χαλούν την διάθεση.

Αυτήν την δυσθυμία σου που οφείλεται στο παρελθόν δεν πρέπει να την υποστεί το ταίρι σου για πληγές που σου άφησαν άλλοι στο παρελθόν.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο, στον οίκο σου που σχετίζεται με την οικογένεια σου και τα πρόσωπα που την απαρτίζουν, και θα σχηματίσει τάυ τετράγωνο με τον Ήλιο από το ζώδιο σου και τον Άρη από τον Αιγόκερω.

Ο συνδυασμός αυτός αυξάνει την φιλοπόλεμη διάθεση και την οριστικότητα σου και στρέφεσαι εναντίον όλων.

Αν δεν μπορείς να συγκρατηθείς και να αποφύγεις τους διαπληκτισμούς, κάνε τουλάχιστον μια εξαίρεση, το ταίρι σου που δεν σου φταίει σε τίποτε.

Την Κυριακή που η Σελήνη, και πάλι από τον Καρκίνο, σχηματίζει και πάλι τετράγωνο, αυτήν την φόρα με τον Ερμή από το ζώδιο σου που είναι πλέον ανάδρομος, και εσύ γεμίζει και πάλι εσωστρέφεια, γκρίνιες, παράπονα και η δυνατότητα επικοινωνίας με το ταίρι σου ανύπαρκτη.

Καταντούν μονότονες οι τόσες επαναλήψεις! Πώς να καταλάβει το ταίρι σου τι σε απασχολεί και τι παράπονα έχεις αφού δεν μπορείς να του εξηγήσεις;

Αν δεν έχεις ταίρι, την Παρασκευή που ο Ερμής είναι στάσιμος και η γλώσσα σου πάει ροδάνι, η Αφροδίτη από το ζώδιο σου και σε εξάγωνο με την Σελήνη από τους Διδύμους, η γοητεία σου απογειώνεται και έχεις πολλές δυνατότητες να πετύχουν οι κρούσεις που θα κάνεις για να βρεις ταίρι. Δεν πρέπει να παραβλέψεις και την πιθανότητα επιστροφής προσώπου από το παρελθόν.

Το Σάββατο που θα έχεις επιθετική διάθεση, δεν είναι ευοίωνες οι προοπτικές να τα βρεις με κάποια νέα γνωριμία, την δε Κυριακή, αν έχεις βάλλει κάποιο πρόσωπο στο μάτι μην προχωρήσεις, δεν θα συνεννοηθείτε, άσε το για άλλη ημέρα.

Εσωστρεφεια, γκρίνια και επικοινωνία δεν συμβιβάζονται! Είναι η καλύτερη, ζητάνε να της μιλήσουν όλοι, τους τα βρίσκει όλα γιατί ξέρει πολύ καλά τη δουλειά της!

ΤΑΥΡΟΣ

Σταθερό μου Ταυράκι, εσένα που δεν σου αρέσουν οι αλλαγές, σου έρχεται ένα δύσκολο τριήμερο, που κύριο μέλημα σου θα πρέπει να είναι η προστασία της σχέσης σου για να μην φτάσεις βίαια σε αλλαγές από τις δικές σου συμπεριφορές.

Έτσι από την Παρασκευή ακόμη, με την Σελήνη από τους Διδύμους να σχηματίζει εξάγωνο με τον στάσιμο Ερμή από τον Κριό, σου προκύπτουν ανασφάλειες που τις προκαλούν οφειλές που δημιούργησες στο παρελθόν.

Αν δεν κατορθώσεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, δεν θα αποφύγεις έντονους διαξιφισμούς με το ταίρι σου, για τα οικονομικά, που θα πάρουν απρόβλεπτες διαστάσεις.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Κριό και τον Άρη από τον Αιγόκερω, σου φέρνει απωθημένα στην επιφάνεια και βγάζει από την σκιά που κρύβονται τους κρυφούς εχθρούς σου.

Να αποφύγεις πάση θυσία την ανάμιξη άλλων στην σχέση σου, είτε ανήκουν στο ευρύτερο φιλικό είτε στο συγγενικό περιβάλλον σου γιατί θα την βλάψουν.

Την Κυριακή με την Σελήνη στον Καρκίνο που σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό, εμφανίζονται ασυμφωνίες, κακή επικοινωνία ή και παντελής έλλειψη της, διαμάχες και διαφωνίες.

Θα προστατέψεις την σχέση σου αν δεν έλθετε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που ίσως γίνουν η σπίθα που θα ανάψει το φυτίλι που θα φορτίσει την ατμόσφαιρα που θα εκραγεί με την παραμικρή ευκαιρία.

Αν δεν έχεις ταίρι μπορεί να το βρεις σε συγκεντρώσεις φίλων, συμμαθητών, γνωστών, επομένως να απαντήσεις θετικά σε κάθε πρόσκληση.

Το Σάββατο από την εσωστρέφεια σου δεν θα βοηθηθούν οι προσπάθειες σου.

Την Κυριακή αν κάνεις κάποια γνωριμία να μην δώσεις σημασία στις απόψεις αυτόκλητων συμβούλων, αλλά σχημάτισε τις δικές σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διδυμάκι μου περίπλοκο και επινοητικό, εσύ που έχεις μυαλό ξυράφι, πρέπει να το βάλλεις να δουλέψει εντατικά για να την βγάλεις αναίμακτα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η Σελήνη την Παρασκευή θα βρίσκεται ακόμη στο ζώδιο σου και θα σχηματίζει εξάγωνο με τον στάσιμο Ερμή απο τον Κριό κατ’ αρχήν και κατόπιν εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Κριό, βγάζοντας σου απωθημένα και εκκρεμότητες που έχεις με το ταίρι σου στην σχέση σου.

Είναι μια ευκαιρία που σας δίνεται για να λυθούν τα θέματα που έχετε μεταξύ σας.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα σχηματίσει τάυ τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Κριό και τον Άρη από τον Αιγόκερω, φέρνει έντονη και σε μεγάλο βαθμό υλική αλλά και συναισθηματική ανασφάλεια, εκνευρισμό και τάση να τα βλέπεις όλα στραβά κι’ ανάποδα και να επικρίνεις τους πάντες και τα πάντα.

Επειδή τα οικονομικά θέματα καίνε, μην ανοίξεις συζήτηση τέτοιας φύσεως με το ταίρι σου γιατί είναι εύκολο να τα τσουγκρίσετε άσχημα.

Την Κυριακή που η Σελήνη θα βρίσκεται ακόμη στον Καρκίνο και θα σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο πια Ερμή από τον Κριό, είναι σημαντικό να προσέξεις τον τρόπο που θα ζητήσεις από το ταίρι σου την κάλυψη και την ικανοποίηση των υλικών κατά κύριο λόγο και δευτερευόντως των συναισθηματικών σου αναγκών.

Αν δεν είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος, μαύρα σύννεφα και παρεξηγήσεις μαζεύονται στη σχέση σας.

Αν είσαι μόνος/η, την Παρασκευή. με τα απωθημένα που σου βγαίνουν, μην επιχειρήσεις αναζητήσεις.

Το Σάββατο και πάλι δεν θα καρποφορήσουν οι προσπάθειες σου από την επικριτική σου διάθεση, ενώ την Κυριακή με τις παρανοήσεις και τις παρεξηγήσεις λόγω του ανάδρομου Ερμή, κάποια γνωριμία κινδυνεύει να μην προχωρήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκινάκι μου ευαίσθητο και τρυφερό, μην το βάζεις κάτω!

Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν θα είναι για σένα τόσο δύσκολο όσο φαίνεται. Θα έχει και τα στραβά του, όμως με λίγη καλή θέληση θα τα ξεπεράσεις.

Την Παρασκευή που η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους θα νοιώθεις μια μελαγχολία που αν την καταπολεμήσεις θα μπορέσεις να απολαύσεις αυτά που σου προσφέρει αφ’ ενός το εξάγωνο της Σελήνης με τον στάσιμο Ερμή από τον Κριό και αφ’ ετέρου το άλλο εξάγωνο της, το απόγευμα, με την Αφροδίτη από τον Κριό και πάλι.

Έτσι θα σου δοθεί η ευκαιρία να κυκλοφορήσεις με το ταίρι σου και θα κάνεις την εμφάνιση σου σε κοσμικές συγκεντρώσεις και θα προβληθείς όπως ποθείς.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου και θα σου βγάλει εγωκεντρισμό.

Το δε τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Κριό και τον Άρη από τον Αιγόκερω, που σου φέρνει εντάσεις και εκνευρισμό, τους οποίους θα πρέπει να καταλαγιάσεις για να αποφύγεις συγκρούσεις με το ταίρι σου για ασήμαντη αφορμή.

Την Κυριακή που η Σελήνη θα εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και θα κάνει τετράγωνο με τον ανάδρομο πλέον Ερμή από τον Κριό, δυσχεραίνει την επικοινωνία σου και δημιουργεί ασυνεννοησία με το ταίρι σου, οπότε για να αποφύγεις καυγάδες μαζί του να αποφύγεις να συζητήσετε σοβαρά θέματα.

Αν δεν έχεις ταίρι, η Παρασκευή προσφέρεται να γνωρίσεις κάποιο στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, αρκεί να υπάρχει ρεαλισμός στις απαιτήσεις σου.

Το Σάββατο που θα νοιώθεις εκνευρισμό και δεν θα είσαι σε φόρμα, μην ασχοληθείς να αναζητήσεις το μελλοντικό σου ταίρι, ενώ την Κυριακή που ο ανάδρομος Ερμής θα δημιουργεί παρανοήσεις και παρεξηγήσεις στην επικοινωνία, βεβαιώσου πρώτα για τις προθέσεις του ατόμου που γνώρισες πρόσφατα πριν δημιουργήσεις στο μυαλό σου σενάρια.

ΛΕΩΝ

Αρχηγέ μου Λιονταράκι, εσύ που θέλεις να ηγείσαι, έχεις αυτήν την ευκαιρία την Παρασκευή που η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους και θα κάνει εξάγωνο με τον προσωρινά και φαινομενικά στάσιμο Ερμή από τον Κριό, αλλά και το απόγευμα θα σχηματίσει ένα άλλο εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Κριό και πάλι.

Έχεις την έμπνευση να προτείνεις στο ταίρι σου να σε ακολουθήσει σε κάποιους χώρους που μετέχεις σε συλλογικές δραστηριότητες και να μοιραστείς μαζί του πράγματα που σε ενδιαφέρουν, γεγονός που θα σας φέρει πιο κοντά και θα συσφίξει την σχέση σας.

Το Σάββατο η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα σχηματίσει τάυ τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Κριό και τον Άρη από τον Αιγόκερω και θα σε κάνει εσωστρεφή, θα σου φέρνει μελαγχολία, αρνητισμό και θα βλέπεις τους πάντες καχύποπτα σαν να είναι εχθροί σου.

Αυτό είναι μια σκιαμαχία που βρίσκεται μόνο στο μυαλό σου, μην αφήσεις να σε κυρίευση, να επηρεάσει την διάθεση σου, απόφυγε να την μεταδόσεις στο ταίρι σου και κυρίως μην ξεσπάσεις επάνω του.

Την Κυριακή η Σελήνη θα εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό, εσύ χάνεις την ευθυκρισία σου και τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα βραχυκυκλώνονται, η δυσπιστία σε καταλαμβάνει και σε όλα αυτά είναι αποδέκτης το ταίρι σου και μάλιστα τελείως άδικα.

Μήπως να το προλάβεις και να μην συμβεί έτσι;

Αν είσαι μόνος/η και βρεθείς σε κάποια φιλική συγκέντρωση την Παρασκευή, είναι πιθανόν να συναντήσεις κάποιο παλιό σου αίσθημα που αν νομίσεις ότι θα ήθελες επανασύνδεση, έχει πιθανότητες να πραγματοποιηθεί.

Το Σάββατο μπορεί να κάνεις κάποια γνωριμία που θα σε συγκινήσει και θα σε αναστατώσει έντονα. Νομίζεις ότι το θέλεις και μπορείς να το αντιμετωπίσεις;

Την Κυριακή που επιδρά ο ανάδρομος Ερμής στην επικοινωνία σου και την αποδιοργανώνει, φέρνοντας ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις, καλύτερα να μην ασχοληθείς να αναζητήσεις κάποιο ταίρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εργατικέ και τακτικέ μου Παρθένε, όσο προκομμένος και αν είσαι, θα σου είναι δύσκολο να ανταποκριθείς στις τόσες πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και αγγαρείες που σου φέρνει η Σελήνη στους Διδύμους.

Ο χρόνος που χρειάζεσαι για να τις φέρεις εις πέρας είναι τόσος πολύς που αποβαίνει εις βάρος της προσωπικής σου ζωής με το ταίρι σου.

Για να συνεχίσεις να την έχεις πρέπει να κατορθώσεις να βρεις μια χρυσή τομή που θα σου επιτρέψει να καλύπτεις και τους δυό αυτούς σημαντικούς τομείς της ζωής σου.

Από το απόγευμα θα σου προσφέρει την διέξοδο αυτήν το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από τον Κριό.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο, δεν θα έχεις τίποτε άλλο στο μυαλό σου από τις συλλογικές σου δραστηριότητες με τις οποίες ασχολείσαι και οι στενοί σου φίλοι.

Το ταίρι σου θα αντιδράσει με ένταση και καυγάδες που θα φέρει το τάυ τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ήλιο από τον Κριό και τον Άρη από τον Αιγόκερω.

Την Κυριακή που η Σελήνη θα εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και θα σχηματίζει με τον Ερμή που πλέον θα κινείται ανάδρομα από τον Κριό, θα πρέπει να αποφύγεις την εμπλοκή και την ανάμιξη των φίλων σου στην σχέση σου για να προλάβεις τα προβλήματα που θα προκληθούν.

Αν δεν έχεις ταίρι, την Παρασκευή που η Σελήνη θα σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή που φαινομενικά θα είναι στάσιμος από τον Κριό, θα σου βγάλει στην επιφάνεια τα απωθημένα σου από τα παλιά τα οποία δεν πρέπει να τα προβάλλεις σε νέα γνωριμία που θα κάνεις αν σε ενδιαφέρει να προχωρήσει θετικά.

Το Σάββατο που θα κινείται ανάδρομα ο Ερμής δεν προσφέρεται για γνωριμίες που θα εξελιχθούν.

Την Κυριακή σχετικά με κάποια γνωριμία που πιθανόν να κάνεις, να βασιστείς αποκλειστικά στην δική σου γνώμη και όχι άλλων, όσο και να τους θεωρείς και εμπίστους και αξιόπιστες τις απόψεις τους.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγάκι μου, εσύ που είσαι η προσωποποίηση της αρμονίας, φρόντισε να προστατέψεις την αρμονία στην σχέση σου αυτό το Σαββατοκύριακο γιατί πολλά και διάφορα μπορεί να συμβούν.

Την Παρασκευή που η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους εσύ ονειρεύεσαι ταξίδια και βρίσκεσαι βυθισμένο στις ονειροπολήσεις σου.

Αν συνεχίσεις να νοσταλγείς το παρελθόν και να το ξαναζείς νοερά, με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Κριό, που φαινομενικά είναι στάσιμος, και προκαλεί ασυνεννοησία και σύγχυση, υπάρχει κίνδυνος να βγάλεις τα απωθημένα που κρύβεις μέσα σου στο ταίρι σου και τότε ο καυγάς θα είναι το επακόλουθο.

Βγάλε την συμβιβαστική και φιλειρηνική σου φύση και την διπλωματικότητα σου για να το αποφύγεις, αφού από απόγευμα, το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από τον Κριό μπορεί να εκτονώσει τις εντάσεις.

Το Σάββατο η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο, τον οίκο των επαγγελματικών σου ενδιαφερόντων και ασχολιών, και θα σχηματίσει τάυ τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Κριό και τον Άρη από τον Αιγόκερω.

Αυτό το φαινόμενο προκαλεί δυσκολίες στα επαγγελματικά σου και σε γεμίζει νευρικότητα και ανησυχία για την εξέλιξη τους.

Αν τις μεταφέρεις στην σχέση σου, θα έχεις και εκεί δυσάρεστα με εντάσεις και κόντρες, οπότε θα έχεις διπλό λόγο για νευρικότητα και να ανησυχίες.

Την Κυριακή που η Σελήνη θα εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και θα σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό, σε κάνει να εκφράζεις όλα σου τα παράπονα, υπαρκτά και ανύπαρκτα, παλιά και νέα.

Αυτός ο χείμαρρος μπορεί να πάρει έστω και από σπόντα και το ταίρι σου αφού ίσως το κατηγορήσεις για πράγματα που ήταν αμέτοχο και έτσι θα καταφέρεις απλώς να τραυματίσεις άδικα την σχέση σου.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, μπορεί να προχωρήσει σε σχέση με μέλλον αν δεν σου βγουν τα απωθημένα σου.

Το Σάββατο για να μην τελειώσει άδοξα κάποια νέα γνωριμία να μην αφήσεις να ξεσπάσουν τα νεύρα σου και να μην έχεις απότομη συμπεριφορά.

Την Κυριακή προσπαθήσω να μην μπερδέψει ο ανάδρομος Ερμής την επικοινωνία σου με κάποια νέα γνωριμία από την ασυνεννοησία που θα επικρατεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διεισδυτικέ και διαισθητικέ Σκορπιέ μου, με κάποια προσπάθεια από μέρους σου να δεις ψύχραιμα τα πράγματα, να αποφύγεις να στρέψεις σε λάθος κατεύθυνση την ενεργεία σου, όχι σε νεύρα αλλά σε πάθος για το ταίρι σου, θα περάσει σχεδόν ανώδυνα και αυτό το κάπως δύσκολο Σαββατοκύριακο.

Την Παρασκευή η Σελήνη θα βρίσκεται ακόμη στους Διδύμους και θα σχηματίζει εξάγωνο με τον φαινομενικά στάσιμο Ερμή που θα έχει μόλις περάσει στον Κριό και θα επιδρά στην διάθεση σου ρίχνοντας την, βγάζοντας προς τα έξω όλες τις επιθυμίες σου που δεν έχεις εκπληρώσει.

Από αυτήν την δύσκολη ψυχολογική κατάσταση σε βγάζει από το απόγευμα το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με την Αφροδίτη από τον Κριό και πάλι, δίνοντας σου την δυνατότητα να αποφορτιστείς περνώντας με το ταίρι σου μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη πάθος.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο σε κάνει να θέλεις να ταξιδέψεις αλλά και να αποκτήσεις ευρύτερη γνώση.

Η Σελήνη όμως σχηματίζει και τάυ τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Κριό και τον Άρη από τον Αιγόκερω που σε επηρεάζει έντονα φέρνοντας σου νεύρα, ένταση, αδιαλλαξία και αδυναμία αυτοσυγκράτησης.

Για να ξεφύγεις από αυτά αλλά και να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου, κάνε με το ταίρι σου μια επίσκεψη, μια εκδρομή σε κάποιον αρχαιολογικό χώρο για να κάνεις τον καλύτερο συνδυασμό απόδρασης και φιλοσοφικής επιμόρφωσης.

Την Κυριακή που η Σελήνη θα εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και θα σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο πλέον Ερμή από τον Κριό, σου ναρκοθετεί την επικοινωνία και σε οδηγεί σε επικοινωνιακά λάθη με αποτέλεσμα ασυνεννοησία, παρανοήσεις και παρεξηγήσεις που φέρνει ο συνδυασμός ανάδρομου Ερμή-Κριού.

Συνετό θα είναι από μέρους σου να αποφύγεις με το ταίρι σου κάθε απόπειρα σοβαρής συζήτησης για θέματα που σας αφορούν.

Αν είσαι μόνος/η και αναζητάς ταίρι, πριν το ξεκινήσεις την Παρασκευή, απαλλάξου από τις εκκρεμότητες και τις ουλές που σου άφησαν παλιές ιστορίες.

Το Σάββατο, προκειμένου να είναι επιτυχής η προσπάθεια σου να γοητεύσεις ένα μελλοντικό ταίρι, κλείσε στην ντουλάπα σου τα νεύρα σου και πάρε μαζί μόνο την διαλλακτικότητα και την γοητεία σου.

Την Κυριακή μην ξεκινήσεις τίποτε αφού ο ανάδρομος Ερμής θα κάνει την ζημιά του στην επικοινωνία σου με τις ασυνεννοησίες και την βιασύνη σε συνδυασμό με τον ορμητικό Κριό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξοτάκι μου ανέμελο και χαρωπό, καλή σου βγαίνει η Παρασκευή με την Σελήνη στους Διδύμους και σε εξάγωνο με τον εν στάσει Ερμή από τον Κριό να σε βοηθούν να επιλύσεις τα όσα προβλήματα απασχολούν εσένα και το ταίρι σου για να μην υπάρχει τίποτε που να σκιάζει την σχέση σας.

Από το απόγευμα που η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Κριό, σας εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις να περάσετε ένα ευχάριστο βράδυ.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα έχει περάσει στον Καρκίνο κάνοντας τάυ τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Κριό και τον Άρη από τον Αιγόκερω, δίνοντας έμφαση στην κτητικότητα σου και την έλλειψη εμπιστοσύνης προς το ταίρι σου, πράγμα που διαταράσσει τα ήρεμα νερά της σχέσης σου.

Ίσως αν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, καταλάβεις ότι πρέπει πρώτα να εξετάσεις αντικειμενικά τα πράγματα για να διαπιστώσεις αν αυτά είναι δικαιολογημένα.

Την Κυριακή η Σελήνη θα βρίσκεται ακόμη στον Καρκίνο και θα σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό με αποτέλεσμα να σου βγαίνουν στην επιφάνεια σκέψεις, παράπονα και απωθημένα που είχες καιρό κρυμμένα στα βάθη της ψυχής σου.

Βάζεις άδικα στο στόχαστρο το ταίρι σου οξύνοντας τα πνεύματα και ηλεκτρίζοντας την ατμόσφαιρα. Είναι κρίμα να χαλάς έτσι την ημέρα σας, απόφυγε το.

Αν δεν έχεις ταίρι και την Παρασκευή κάνεις κάποια γνωριμία, μην προχωρήσεις βιαστικά, δώσε λίγο περιθώριο χρόνου μέχρι να αποδειχτεί ότι είναι πράγματι όπως φαίνεται ή όχι.

Το Σάββατο και πάλι πρέπει να κρατήσεις κάποιες επιφυλάξεις, παρ’ όλο που κάποια γνωριμία μπορεί να σε παθιάσει και να σε ενθουσιάσει.

Την Κυριακή που θα έχεις να κάνεις με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό, από πλευράς επικοινωνίας και νευρών, παρανοήσεων και επικοινωνιακών λαθών, θα έχεις προβλήματα και η ημέρα δεν προσφέρεται για γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αξιοπρεπές και καθώς πρέπει Αιγοκεράκι μου, η Παρασκευή μπορεί στην αρχή της να σε ζορίσει και να σε κουράσει, με την Σελήνη στους Διδύμους σε φορτώνει ένα σωρό δουλειές της καθημερινότητας, το δε εξάγωνο της με τον στάσιμο Ερμή από τον Κριό σου φέρνει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις.

Όμως το άλλο εξάγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με την Αφροδίτη από τον Κριό κι’ αυτήν θα σε αποζημιώσουν με το να σου δώσουν την ευκαιρία να χαλαρώσεις το βράδυ αγκαλιά με το ταίρι σου.

Το Σάββατο η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και κάνει ένα δύσκολο τάυ τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Κριό και τον Άρη από το ζώδιο σου που δυσκολεύει τα πράγματα καθώς βγαίνει η παρορμητική και εριστική πλευρά σου για ψύλλου πήδημα.

Όποιος βρεθεί μπροστά σου την πληρώνει και βέβαια το συνηθισμένο θύμα είναι το ταίρι σου. Μήπως να επιδιώξεις να ηρεμήσεις;

Την Κυριακή που η Σελήνη θα εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και θα σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο πλέον Ερμή από τον Κριό, εσύ θα πρέπει να προσέξεις γιατί μπορεί να προκύψει κάποια παλιά αγάπη σου και να σε διεκδικήσει ξαφνιάζοντας σε, ενώ το ταίρι σου μάλλον θα εκνευριστεί και θα ξεσπάσει.

Αν δεν έχεις ταίρι, η κούραση της Παρασκευής δεν θα σου δώσει την ευκαιρία να αναζητήσεις κάποιο, το δε Σάββατο, η ψυχολογία σου δεν θα σε βοηθήσει σε επιτυχημένες επιλογές.

Ό,τι κάνεις θα είναι λάθος.

Την Κυριακή που πιθανόν σου προκύψει επιστροφή παλιάς αγάπης, θυμήσου τι σας ένωσε αλλά κυρίως τι σας χώρισε πριν ανοίξεις και πάλι την αγκαλιά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιόρρυθμε και αλτρουιστή Υδροχόε μου, την Παρασκευή με την Σελήνη στους Διδύμους έχεις όλες τις προϋποθέσεις να περάσεις καλά και να διασκεδάσετε με το ταίρι σου, αρκεί να μην το ρίξετε στην παρελθοντολογία που θα σας σπρώξει το εξάγωνο της Σελήνης με τον στάσιμο Ερμη από τον Κριό και θυμηθείτε περσινά ξινά σταφύλια και σας χαλάσουν την ατμόσφαιρα.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα σε φορτώσει κούραση από τις κάθε είδους υποχρεώσεις, αλλά και θα σχηματίσει το δύσκολο τάυ τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Κριό και τον Άρη από τον Αιγόκερω.

Κούραση, εκνευρισμός, εντάσεις, στο φόρτε τους, αλλά προσοχή να κρατήσεις όλα αυτά έξω από την σχέση σου γιατί το ταίρι σου δεν ευθύνεται καθόλου.

Την Κυριακή που η Σελήνη θα εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και θα σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο πλέον Ερμή από τον Κριό.

Η συσσωρευμένη κούραση που έχεις, θα φέρνει εκνευρισμό και παρεξηγήσεις με το ταίρι σου και θα πρέπει να αποφύγεις τις συγκρούσεις χωρίς λόγο μαζί του.

Αν είσαι μόνος/η υπάρχει περίπτωση την Παρασκευή να κάνεις κάποια γνωριμία, όμως μην αποφασίσεις για το μέλλον της βιαστικά μόνο και μόνο επειδή η Αφροδίτη από τον Κριό που είναι παρορμητική σε σπρώχνει σ’ αυτό.

Το Σάββατο θα έχεις πολύ κουραστεί για να έχεις κουράγιο να αναζητήσεις νέο ταίρι, ενώ την Κυριακή που πιθανόν να σου χτυπήσει την πόρτα της καρδίας σου κάποια παλιά αγάπη, να θυμηθείς τους λόγους του χωρισμού σας πριν την καλοδεχτείς.

ΙΧΘΥΣ

Ψαράκι μου ευαίσθητο και ονειροπόλο, το κλειδί για να περάσεις καλά αυτό το Σαββατοκύριακο και να μην σου το χαλάσουν τα τετράγωνα και ο ανάδρομος είναι η ηρεμία και η ψυχραιμία.

Έτσι την Παρασκευή που η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους και θα σχηματίσει εξάγωνο με τον φαινομενικά στάσιμο Ερμή από τον Κριό, θα σου φέρνει τα απωθημένα σου στην επιφάνεια.

Την διάθεση σου θα διορθώσει το άλλο εξάγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη το απόγευμα με την Αφροδίτη και πάλι από τον Κριό, αποφορτίζοντας την ατμόσφαιρα και δίνοντας σου την ευκαιρία να περάσεις ένα πολύ ωραίο βράδυ με το ταίρι σου, κάνοντας κάποια επιλογή που θα ευχαριστεί και τους δυο σας.

Το Σάββατο η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο που είναι φιλικό για σένα ζώδιο και θεωρητικά θα ήταν μια ευχάριστη ημέρα, όμως σχηματίζει ένα δύσκολο τάυ τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Κριό και τον Άρη από τον Αιγόκερω, φέρνοντας σου εκνευρισμό και ανασφάλειες που τις εκδηλώνεις στο ταίρι σου με κτητικότατα και ζήλιες.

Βέβαια το αποτέλεσμα είναι εντάσεις και δύσκολη επικοινωνία.

Την Κυριακή με την Σελήνη ακόμη στον Καρκίνο, τον οίκο της χαράς και της εξωστρέφειας σου, κανονικά θα ήταν μια χαρά η ημέρα σου, όμως το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο πλέον Ερμή σου φέρνει μπερδέματα, παρανοήσεις και παρεξηγήσεις, κακή επικοινωνία.

Εδώ είναι που πρέπει να κρατάς τους τόνους χαμηλά και να διατηρείς την ηρεμία σου για να αποφύγεις να παρεξηγήσει το ταίρι σου τις συμπεριφορές και τα λεγόμενα σου και να μην πυροδοτηθούν εντάσεις.

Αν δεν έχεις ταίρι και γνωρίσεις κάποιο πρόσωπο την Παρασκευή, θα προκαλέσεις καλύτερες εντυπώσεις αν ελέγξεις τον παρορμητικό και τις αυθόρμητες εκδηλώσεις σου.

Το Σάββατο μην βασιστείς στις απόψεις των φίλων σου σχετικά με κάποιο γνωριμία, διαμόρφωσε δική σου.

Την Κυριακή οι εντυπώσεις που θα προκαλέσεις σε μια νέα γνωριμία θα είναι καλύτερες αν κρατήσεις χαμηλούς τόνος και αποφύγεις τις υπερβολές.

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε επίσης:

Ποια ζώδια έχουν ταλέντο… στη μαγειρική!

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>