Ποιες είναι οι ερωτογενείς ζώνες ενός άντρα!

erwtogeneis_zwnes_toy_antra

Ερωτογενείς ζώνες έχουμε όλοι οι άνθρωποι είτε άντρες είτε γυναίκες! Οι ερωτογενείς ζώνες είναι κάποια σημεία στο σώμα μας, τα οποία είναι πιο ευαίσθητα κατά τη σεξουαλική επαφή!

Ποια είναι όμως αυτά τα ευαίσθητα σημεία στο σώμα ενός άντρα;

Εμείς κάναμε την έρευνα μας και σας τα παρουσιάζουμε!

1.Η πλάτη

Χρησιμοποιώντας τα νύχια σου μπορείς να του χαϊδέψεις την πλάτη! Το άγγιγμα σου αυτό α τον ανάψει και θα του δημιουργήσει έντονη επιθυμία για σεξ!

2.Ο αυχένας του

Όπως και η πλάτη, ο αυχένας είναι ένα πολύ ευαίσθητο σημείο στο αντρικό σώμα! Μπορείς να του κάνεις ένα ερωτικό μασάζ στον αυχένα το οποίο θα τον ανάψει και θα τον χαλαρώσει! Άγγιξε τον σε αυτό το σημείο και δε θα χάσεις!

3.Το πρόσωπό του

Κι όμως το πρόσωπο αποτελεί ερωτογενής ζώνη για έναν άντρα! Καθώς τον φιλάς μην ξεχνάς να αγγίζεις το πρόσωπό του με απαλές κινήσεις! Να είσαι σίγουρη πως θα τον τρελάνεις!

4.Τα αυτιά του

Ίσως είναι η πιο γνωστή ερωτογενής ζώνη του αντρικού σώματος αλλά και του γυναικείου σώματος! Η επίδραση του αγγίγματος ή του φιλιού σε αυτή τη ζώνη είναι άμεση!

5.Τα γόνατα του

Ναι καλά άκουσες! Τα γόνατα αποτελούν ερωτογενής ζώνη για έναν άντρα! Πολλές έρευνες έχουν δείξει πως αν αγγίξεις έναν άντρα στα γόνατα θα του προκαλέσεις διάθεση για σεξ!

6.Τα χέρια του

Μια από τις καλύτερες ερωτογενείς ζώνες για τον άντρα! Άγγιξε απαλά της παλάμες του και τρέλανε τον! Θα στο ανταποδώσει με τον καλύτερο τρόπο!

7.Οι ώμοι του

Το άγγιγμα στους ώμους δηλώνει ότι είσαι πολύ κοντά του και αυτό του αρέσει! Με ένα άγγιγμα σου στους ώμους του θα τον κάνεις να ξεχάσει τα πάντα και να σκέφτεται μόνο εσένα!

Διαβάστε ακόμη: 

Η δημοφιλέστερη μέρα για σεξ!

Comments

comments