09- 15/07 Εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις!

antras_didymos

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 9 ως 15 Ιουλίου 2018;

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να είναι κάπως έντονες αυτές οι μέρες, επειδή έχουμε μια έκλειψη Ηλίου στις 13, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε τρομάζει, οι εξελίξεις έχουν πολλές θετικές πλευρές.

Πρώτα από όλα γίνονται πολλές διεργασίες μέσα σου που δείχνουν ότι ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου, το ξεκινάς μάλλον, δεν ξεκινάει από μόνο του.

Αυτό αφορά τη στάση σου και τον τρόπο που βλέπεις όλους τους τομείς της ζωής σου, γενικότερα μιλάμε δηλαδή για μια ανανέωση.

Επειδή η έκλειψη (που έχει αποτέλεσμα σαν πολλές νέες Σελήνες μαζί) πραγματοποιείται σε έναν συναισθηματικό οίκο σου, προβλέπεται ότι αυτός ιδιαίτερα ο τομέας θα έχει αρκετό ενδιαφέρον.

Ταυτόχρονα και ο Δίας βρίσκεται σε έναν συναισθηματικό οίκο σου και από τις 10 θα κινείται ορθόδρομα.

Αν δεν είσαι σε σχέση, η κοινωνική σου ζωή έχει ενδιαφέρον επειδή μπορεί να δεις πρόσωπα από το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα νέα είναι συναρπαστικά για πολλούς λόγους: πρώτον, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην Παρθένο από τις 10 και 1. η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης των σχέσεων και της συντροφικότητας και 2. η Παρθένος είναι ο οίκος σου του έρωτα και της δημιουργίας, όπως καταλαβαίνεις δηλαδή η συγκυρία είναι εκπληκτική: το να βρίσκεται ο πλανήτης της αγάπης στον οίκο του έρωτα είναι κάτι που μπορεί να φέρει πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις στη συναισθηματική σου ζωή.

Έπειτα, ο Δίας από τις 10 θα κινείται ορθόδρομα και 1. ο Δίας είναι πλανήτης των θετικών εξελίξεων και της επέκτασης ενώ 2. το σημείο το οποίο επηρεάζει είναι ο οίκος της συντροφικότητας!

Αφού λοιπόν οι πλανήτες της αρμονίας, της τύχης και των σχέσεων επηρεάζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον έρωτα και τη συντροφικότητα, περνάμε στο τρίτο νέο: στις 13 έχουμε μια πολύ συμπαθητική έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη που μπορεί να φέρει επικοινωνία, κόσμο και νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη από τις 10 θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται μεν με την οικογένεια και το σπίτι και αυτό είναι πολύ θετικό για αυτούς τους τομείς, αλλά έχει να κάνει και με την αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας.

Και νιώθοντας περισσότερο ασφαλής αντιμετωπίζεις και διαχειρίζεσαι τις σχέσεις σου με διαφορετικό τρόπο.

Βέβαια, με τον Άρη ανάδρομο στον Υδροχόο, προς το παρόν δεν μπορείς να περιμένεις πολλά από εξελίξεις ή να κάνεις νέα ξεκινήματα, αλλά μπορεί να δεις άτομα από το παρελθόν αυτή την περίοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 10 θα βρίσκεται στην Παρθένο, στον τρίτο οίκο σου δηλαδή που σχετίζεται με τις νέες γνωριμίες και την επικοινωνία και σε συνδυασμό με το ότι ο Δίας θα κινείται ορθόδρομα από την ίδια μέρα στον οίκο σου του έρωτα, φαίνεται ότι αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον η συναισθηματική σου ζωή.

Το σημαντικότερο νέο της εβδομάδας βέβαια είναι η έκλειψη Ηλίου – νέα Σελήνη στον ζώδιό σου στις 13 που δείχνεις ότι ξεκινάς ένα νέο κεφάλαιο.

Η έκλειψη αυτή φέρνει ανανέωση, νέα ξεκινήματα και αισιοδοξία σε όλους τους τομείς.

 

ΛΕΩΝ

Η έκλειψη Ηλίου – νέα Σελήνη στις 13 είναι πολύ πιο θετική από όσο περιμένει κανείς όταν ακούει “έκλειψη” και αφορά στην ψυχολογική σου κατάσταση κυρίως.

Μπορεί να έρχονται στην επιφάνεια κάποια ζητήματα προς επεξεργασία, αλλά το σημαντικό είναι ότι απελευθερώνεσαι από ορισμένα εσωτερικά κωλύματα και γίνεσαι πιο συνεργάσιμος-η με τον εαυτό σου.

Αυτό έχει απόλυτα θετικό αντίκτυπο στις σχέσεις σου.

Βέβαια και ο Άρης στον Υδροχόο, στον οίκο της συντροφικής σου ζωής δηλαδή, σε κάνει περισσότερο διεκδικητικό-ή και φέρνει πάθη. Βέβαια η ένταση δεν πρέπει να ξεπερνάει κάποια όρια.

Πάντως, λόγω της ανάδρομης πορείας του, είναι πιθανό να δεις και πρόσωπα από το συναισθηματικό σου παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου από τις 15 είναι μια ανακούφιση και μια ένδειξη ότι τα συναισθηματικά σου θα έχουν εξελίξεις αυτή την περίοδο.

Πρόκειται για τον πλανήτη της αρμονίας και της αγάπης και στο ζώδιό σου που της ταιριάζει απόλυτα λόγω της γήινης φύσης της μπορεί να μεγαλουργήσει.

Επιπλέον από την ίδια μέρα ο Δίας θα αρχίσει να κινείται ορθόδρομα στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία, τις νέες γνωριμίες και τη δικτύωση.

Όλα λένε ότι από εδώ και πέρα ο Ιούλιος θα είναι ένας εξαιρετικά κοινωνικός μήνας με σημαντικές προοπτικές στα συναισθηματικά σου είτε είσαι σε σχέση είτε όχι.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης μπορεί αυτή την περίοδο να κινείται ανάδρομα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εξακολουθεί να βρίσκεται στον πέμπτο οίκο της ερωτικής σου ζωής και ότι δεν ασχολείται με αυτόν.

Το ενδιαφέρον είναι ότι μπορούν να γίνουν επανασυνδέσεις, αυτό συμβαίνει συχνά με την ανάδρομη πορεία των πλανητών, αφού φέρνουν καταστάσεις από το παρελθόν.

Αυτή την εβδομάδα όμως μια μεγάλη αλλαγή είναι ότι η Αφροδίτη περνάει στον πιο ήσυχο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση.

Αυτό σημαίνει συμμαχία με τον εαυτό σου που έχει και ως αποτέλεσμα καλύτερη επικοινωνία και καλύτερες σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα νέα είναι ενδιαφέροντα επειδή 1. η Αφροδίτη από τις 10 θα βρίσκεται στο σημείο που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τις φιλίες, τη δικτύωση και την εξωστρέφεια, κάτι που σημαίνει και περισσότερη θετικότητα, γενικά, μέσα σου, έξω σου, παντού, αλλά και νέες γνωριμίες. 2.

Ο Δίας, που όπως ξέρουμε είναι πλανήτης των θετικών εξελίξεων και της επέκτασης και βρίσκεται στο ζώδιό σου, από τις 10 θα κινείται ορθόδρομα πάλι και ορθόδρομα θα κινείται και η τύχη σου, ευτυχώς!

Αν ήταν λίγο άτονος τόσο καιρό, είναι επειδή έπαιρνε φόρα για να τα δώσει όλα τώρα. Και στις 13 έχουμε μια σημαντική έκλειψη Ηλίου που μπορεί να αλλάξει μια αντίληψή σου και να σε βοηθήσει πολύ στη πορεία σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλή κινητικότητα στον Ουρανό αυτή τη βδομάδα, με την Αφροδίτη να αλλάζει θέση (που σημαίνει ότι θα έχεις περισσότερη δουλειά αλλά θα είναι ευχάριστο αυτό και με καλές προοπτικές), με τον Δία επιτέλους να γυρίζει ορθόδρομος (είναι κυβερνήτης σου και όπως καταλαβαίνεις το να είναι “δυνατός” σημαίνει ότι οι εξελίξεις θα συνεχίζονται με γρηγορότερους ρυθμούς) και με μια έκλειψη Ηλίου – νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σου στις 13!

Η έκλειψη αυτή είναι θετική και σχετίζεται και με την οικειότητα σε μια σχέση, το συναισθηματικό βάθος και την αγάπη.

Σε συνδυασμό με το ότι έχεις τον Άρη στον τρίτο οίκο σου που σημαίνει επικοινωνία και νέες γνωριμίες, οι σημαντικότερες εξελίξεις φαίνεται ότι αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή τη βδομάδα έχουμε μεγάλες αλλαγές! Στις 10 η Αφροδίτη θα περάσει στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τις θετικές εξελίξεις, τους διευρυμένους ορίζοντες και τη θετικότητα.

Η θέση της σε αυτό το σημείο αλλάζει τη διάθεσή σου και φέρνει κάποιους λόγους για να είσαι περισσότερο αισιόδοξος-η.

Την ίδια μέρα, ο Δίας αρχίζει να κινείται ορθόδρομα στον ενδέκατο οίκο που σχετίζεται με τη δικτύωση και τις νέες γνωριμίες και αν δεν είσαι σε σχέση θα δεις τα πράγματα στη συναισθηματική σου ζωή να παίρνουν άλλη τροπή.

Υπάρχει κι άλλος ένας λόγος για αυτό: η θετική έκλειψη Ηλίου – νέα Σελήνη στο απέναντί σου ζώδιο που συμβολίζει τη συντροφικότητα: η έκλειψη αυτή μπορεί να σημαίνει ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα στη συναισθηματική σου ζωή, το οποίο δεν είναι απαραίτητο να συμβεί αυτές τις μέρες, αλλά να δρομολογηθεί από τώρα και να ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο εξάμηνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη μετακινείται στις 10 από τον έβδομο οίκο σου, που σχετίζεται με τη συντροφικότητα, στον όγδοο, που αφορά στο συναισθηματικό βάθος, τον έρωτα και όσα μοιράζεσαι με έναν άνθρωπο σε μια ρομαντική σχέση.

Είναι ένα λίγο σκοτεινό σημείο βέβαια, αλλά άκρως συναισθηματικό, ειδικά με την Αφροδίτη να το επηρεάζει και να επηρεάζεται από αυτό.

Έχεις και τον Άρη στο ζώδιό σου, αν και ανάδρομο: αυτό σημαίνει ότι έχεις ενέργεια και σε διακατέχει ένα πάθος, ακόμη και αν μερικές φορές νιώθεις ότι κάτι σου κόβει τη φόρα. Πού θα πάει, θα γυρίσει ορθόδρομος πάλι και θα γίνει χαμός.

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη από τις 10 θα βρίσκεται στην Παρθένο, στο απέναντί σου ζώδιο δηλαδή που σχετίζεται με τις σχέσεις, τη συντροφικότητα και τη συναισθηματική σου ζωή.

Από αυτό το σημείο θα σε ευνοεί με κάθε τρόπο και ιδιαίτερα τις συναισθηματικές σου υποθέσεις. Την ίδια μέρα θα αρχίσει να κινείται και ορθόδρομα ο Δίας, κάτι που θα επαναφέρει την αισιοδοξία και μας χρειάζεται γιατί είναι και περίοδος εκλείψεων (και είναι και ανάδρομος ο Άρης και προσεχώς και ο Ερμής).

Στις 13 έχουμε την πρώτη έκλειψη του μήνα που είναι ηλιακή, δείχνει νέα ξεκινήματα και μια έντονη αίσθηση ανανέωσης που αφορά στην ερωτική σου ζωή.

Μπορεί να νιώσεις και ένα είδος πίεσης, όμως η θετική πλευρά της έκλειψης είναι πολύ πιο σημαντική και προφανής.

Πηγή: e-zwdia.gr

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>