Η Αισθηματική πρόβλεψη της εβδομάδας!

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 22 ως 28 Οκτωβρίου 2018;

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής και το εξάγωνο του με τον Ποσειδώνα είναι μια ανακούφιση σε μια εβδομάδα με μια δύσκολη σχετικά πανσέληνο.

Λίγες μέρες πριν και μετά τις 22, δηλαδή περίπου όλη τη βδομάδα, μπορεί να βλέπεις γύρω σου εντάσεις – εντάξει, δεν είναι και έκλειψη, ειδικά σαν αυτές που είχαμε το καλοκαίρι, αλλά έχει μια δυσκολία για όλους.

Παρεμπιπτόντως, τα συναισθηματικά σου μπορεί να φαίνεται ότι έχουν “παγώσει” κατά κάποιο τρόπο, αλλά είναι λογικό με ανάδρομη Αφροδίτη.

Καλό θα ήταν να μην γίνουν και νέα ξεκινήματα αυτές τις μέρες, γιατί τα συναισθήματα είναι διαφορετικά κατά τη διάρκεια ενός ανάδρομου και μετά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη του Ερμή με τον Πλούτωνα στις 22 είναι πολύ θετική και αισιόδοξη και αφορά στις σχέσεις και τη συντροφικότητα.

Από αυτή την πλευρά όλα καλά. Από την άλλη όμως, έχουμε μία πανσέληνο στις 24 στο ζώδιό σου που μπορεί να φέρει εντάσεις και να δυσκολέψει τους πάντες, όχι μόνο εσένα.

Οι σχέσεις είναι περίπλοκες και αυτό για τον επιπρόσθετο λόγο ότι και η Αφροδίτη, κυβερνήτης του ζωδίου σου, είναι ανάδρομη.

Λίγη ψυχραιμία αυτή τη βδομάδα και υπομονή. Δεν είναι απαραίτητο – ούτε θα ήταν και επιθυμητό εδώ που τα λέμε – οι εξελίξεις που θέλεις να έρθουν τώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής που είναι και κυβερνήτης σου, βρίσκεται στον έκτο οίκο των επαγγελματικών και των διασυνδέσεων και είναι πολύ σημαντική η όψη του με τον Πλούτωνα στις 22 για τέτοιου είδους κινήσεις.

Από την άλλη έχουμε και μια πανσέληνο στις 24 που είναι αρκετά έντονη για όλους και που δείχνει την ανάγκη σου να μείνεις λίγο με τον εαυτό σου και του αφιερώσεις αρκετό χρόνο για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου.

Ήταν μια πολύ κουραστική χρονιά για τους περισσότερους και οφείλεις να φερθείς καλά στον εαυτό σου, αν θέλεις να βλέπεις τη ζωή κάπως πιο ανάλαφρα και να απολαμβάνεις περισσότερο την επαφή σου με τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής και ο Πλούτωνας σχηματίζουν μια πολύ δυνατή και θετική όψη στις 22 που σχετίζεται με τα ερωτικά σου και τις σχέσεις, κυρίως τη συντροφικότητα.

Και αυτό είναι το καλό νέο της εβδομάδας, ότι είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί κάτι νέο και να σε κάνει να ξεχαστείς από την πανσέληνο στις 24 που είναι έντονη για όλους.

Αυτό να έχεις περισσότερο υπόψη σου, ότι είναι έντονη για όλους και ότι οι συμπεριφορές των άλλων μπορεί να είναι κάπως αλλοπρόσαλλες.

Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός-ή στις σχέσεις σου με φίλους περισσότερο και γενικότερα στην κοινωνική σου ζωή.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής αυτή την περίοδο έχει καλές διαθέσεις και το εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 22 είναι πολύ θετικό, μπορείς να κάνεις νέα ανανεωτικά ξεκινήματα που σχετίζονται με το σπίτι και ιδιαίτερα με τις σχέσεις με οικογενειακά πρόσωπα ή με τις στενές προσωπικές σου σχέσεις.

Η πανσέληνος στις 24 στον Ταύρο δεν είναι και η ευκολότερη, μπορεί να έχουν όλοι εντάσεις και κάπως έτσι να επηρεάζει ο ένας τον άλλον αυτές τις μέρες.

Καλό θα ήταν να προσέχεις τις εντάσεις κυρίως στον χώρο εργασίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου και η όψη του με τον Πλούτωνα είναι πολύ θετική και δεν είναι η μόνη αυτήν την περίοδο.

Σχηματίζει μια όψη εξαγώνου, ενώ βρίσκεται στον οίκο των γνωριμιών, με τον Πλούτωνα, πλανήτη του πεπρωμένου, στον οίκο σου του έρωτα.

Οι εξελίξεις μπορούν να έχουν πολύ ενδιαφέρον τον Οκτώβριο.

Η πανσέληνος στις 24 μπορεί να πέφτει λίγο βαριά σε όλους και κάπως η ένταση να μεταδίδεται σαν ιός από τον έναν στον άλλον.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά και τις υλικές κτήσεις γενικότερα, και μπορεί αυτό να μην αφορά μια στήλη που έχει να κάνει με τις σχέσεις, θα λες, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι: ο Ερμής είναι και “υπεύθυνος” του δωδέκατου οίκου των ψυχολογικών σου διεργασιών και της διάθεσης και σχηματίζει πολλές θετικές όψεις αυτή την περίοδο με αποτέλεσμα να νιώθεις και να είσαι καλύτερα.

Στις 24 η πανσέληνος στον όγδοο οίκο σου είναι δύσκολη, και είναι δύσκολη για όλους, οπότε μην το παίρνεις προσωπικά.

Καλό θα ήταν να αποφεύγεις εντάσεις και σοβαρές συζητήσεις αυτές τις μέρες, ιδιαίτερα με τον/τη σύντροφό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σου, μαζί με την Αφροδίτη και τον Δία, και οι όψεις που πραγματοποιεί είναι πολύ αρμονικές και θετικές, ειδικά η όψη του με τον κυβερνήτη σου, Πλούτωνα, στις 22.

Ο Πλούτωνας βρίσκεται στον οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία, τη δικτύωση και τις νέες γνωριμίες και η όψη αυτή είναι πολύ πιθανό να φέρει κάτι νέο.

Απλώς, αυτές τις μέρες θέλουν προσοχή οι κινήσεις σου γενικότερα στον τομέα των σχέσεων.

Στις 24 έχουμε μια πανσέληνο στον έβδομο οίκο σου που έχει να κάνει με τη συντροφικότητα και τις σχέσεις και δεν είναι και από τις ευκολότερες, ενώ δεν επηρεάζει μόνο εσένα, αλλά φυσικά και τους γύρω σου.

Δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για τολμηρές κινήσεις στις σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής βρίσκεται μαζί με τον Δία και την Αφροδίτη στον δωδέκατο οίκο σου, μια πολύ σημαντική ένωση δυνάμεων που δείχνει θετικές εξελίξεις μέσα σου κυρίως – ο οίκος αυτός σχετίζεται με τη διάθεσή σου και την ψυχολογική σου κατάσταση.

Επίσης, αυτή την περίοδο μπορούν να σου αποκαλυφθούν πολύ σημαντικές πληροφορίες, δεν μιλάμε απαραίτητα για κάτι αρνητικό, αλλά για μια αποκάλυψη που μπορεί να σε οδηγήσει σε κάτι θετικό στην επαφή σου με έναν άνθρωπο.

Βέβαια η πανσέληνος στις 24 είναι αρκετά έντονη για όλους και μπορεί να νιώθεις πίεση από πολλές μεριές ταυτόχρονα.

Κάνε λίγη υπομονή, από τον επόμενο μήνα ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα έχεις δηλαδή μαζί σου για έναν χρόνο τον πλανήτη της τύχης και των θετικών εξελίξεων – και κυβερνήτη σου φυσικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου, ένα πολύ καλό σημείο από το οποίο συνεργάζεται με δυνατούς πλανήτες, και το σημαντικότερο, δεν είναι μόνος του εκεί, αλλά μαζί με την Αφροδίτη και τον Δία, ενώνει δηλαδή τις δυνάμεις του με δύο πολύ θετικούς πλανήτες.

Το σημείο στο οποίο γίνεται αυτή η συνάντηση σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τους φίλους, τη δικτύωση, τις νέες γνωριμίες.

Και η συνεργασία του Ερμή με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου είναι πολύ αποτελεσματική, αλλά πρόσεξε: έχουμε και μια πανσέληνο που είναι έντονη και σχετίζεται με την ερωτική σου ζωή.

Είναι η στιγμή που προφανώς πρέπει ή να κάνεις ένα βήμα μπροστά ή να συμφιλιωθείς και να αποδεχτείς μια πραγματικότητα ως έχει.

Δεν είναι η καλύτερη περίοδος για νέα ξεκινήματα στον συναισθηματικό τομέα. Μετά τις 28 τα πράγματα είναι περισσότερο ξεκάθαρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από τη μια μεριά τα πρακτικά ζητήματα μπορούν να έχουν πολύ θετικές εξελίξεις με τη συγκέντρωση πλανητών στον δέκατο οίκο σου και με τις πολύ θετικές όψεις του Ερμή.

Από την άλλη η εβδομάδα έχει ένταση λόγω της πανσελήνου συν του ότι η Αφροδίτη είναι ανάδρομη.

Η πανσέληνος ειδικά στον τέταρτο οίκο σου είναι αρκετά συναισθηματική και κλείνει ένα κεφάλαιο μέσα σου, δηλαδή σου γίνεται πολύ ξεκάθαρο το πώς μπορείς και θέλεις να συνεχίσεις σε μια σχέση ή σε ολόκληρο τον συναισθηματικό τομέα της ζωής σου.

Η επικοινωνία στις στενές προσωπικές σου σχέσεις θέλει κάποια προσοχή.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη του Ερμή με τον Πλούτωνα στις 22 είναι αρμονική και σε φέρνει σε επαφή με νέες ιδέες και ανθρώπους. Είναι όμως μια περίοδος που δεν τη χαρακτηρίζουν ιδιαίτερα οι εξελίξεις.

Η ροή κυλάει κάπως αργά λόγω ανάδρομης Αφροδίτης, αλλά αυτή είναι και η ευκαιρία να σταθείς λίγο και να κοιτάξεις τι έχεις γύρω σου – και μέσα σου.

Η πανσέληνος στις 24 είναι έντονη για όλους και δείχνει ότι η επικοινωνία είναι δύσκολη αυτές τις μέρες, επειδή όλοι επηρεάζονται από αυτήν και επειδή πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου.

Υ.Γ. Μην παίρνεις προσωπικά ή τοις μετρητοίς διάφορα αλλοπρόσαλλα που μπορεί να ακούς, ο σουρεαλισμός είναι σε μεγάλες δόξες μέχρι τις 28.

Πηγή: e- zwdia.gr

 

Comments

comments