Έχει βαρεθεί το σεξ μαζί σου; Δες πως θα τον ξανακερδίσεις!

xwrismos

Πολλά ζευγάρια, μετά από αρκετά χρόνια σχέσης, δεν μπορούν να λειτουργήσουν με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούσαν στην αρχή της σχέσης και στο σεξ έχει επέλθει ο κορεσμός.

Το σεξ είναι μια κατάσταση που πρέπει όλα τα ζευγάρια να δίνουν προσοχή, γιατί μόλις πάψει να υπάρχει αυτός, χτυπάει καμπανάκι και προειδοποιεί! Πολλοί δεν το κάνουν επίτηδες, απλά λίγο η κούραση, λίγο η ρουτίνα δε μπορούν! Μην το παίρνεις προσωπικά.

Υπάρχουν κάποιοι τρόποι για να κάνεις ξανά τον σύντροφο σου να σε προσεγγίσει ερωτικά, αρκεί να το θέλεις και να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει.

1.Σταμάτα να είσαι συνεχώς με φόρμες και απεριποίητη. Οκ, έχεις δουλειές, τρέχεις συνεχώς αλλά δεν πρέπει να ξεχνάς την ερωτική σου ζωή.

2.Αποπλάνησε τον! Είναι η απόλυτη μέθοδος! Ντύσου προκλητικά, άναψε κεράκια και περίμενε τον σπίτι… Κάνε παιχνίδια και μην ενδώσεις αμέσως! Παίξε μαζί του!

3.Κλείσε ραντεβού σε κάποια ξενοδοχείο! Οι δύσκολοι καιροί, απαιτούν και δραστικά μέτρα! Στείλε ένα μήνυμα και πες του πως τον περιμένεις στην τάδε οδό. Θα ενθουσιαστεί

Πηγή: neolaia.gr

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>