Έχετε ακούσει για το «stashing», το νέο όρο που χρησιμοποιείται πλέον για τις σχέσεις;

COUPLE

Μέχρι τώρα είχαμε ακούσει για το «ghosting», που απλά φεύγεις από μία σχέση χωρίς να δώσεις καμία εξήγηση, αλλά τώρα ένας νέος όρος, το «stashing», έρχεται να ταρακουνήσει κάθε νέα σχέση.
Σύμφωνα με τη Metro uk, πρόκειται για το στάδιο εκείνο σε μία νέα σχέση όπου όλα μοιάζουν να πηγαίνουν πολύ καλά, εκτός από ένα πράγμα. Δεν έχετε γνωρίσει ακόμα κανέναν φίλο ή συγγενή της νέας σας σχέσης, το οποίο σημαίνει ότι δε σας έχει βάλει ακόμα για τα καλά στη ζωή του/της.
Αυτό δεν είναι κάτι καινούριο, βέβαια, αλλά είναι η πρώτη φορά που ακούμε ότι υπάρχει και «τεχνικός όρος» για κάτι τέτοιο. Είναι σαν να σας έχει η νέα σας σχέση, φυλαγμένους κρυφά (stashed).

Για τον άντρα η γνωριμία με τους φίλους είναι σαν τη γνωριμία με τους γονείς. Σημαίνει πως ήρθες για να μείνεις. Οπότε κάνε υπομονή, όταν σοβαρέψει το πράγμα, ίσως τους γνωρίσεις. Σε μια σχέση ενηλίκων και ώριμων ανθρώπων αυτά τα πράγματα τα συζητάμε και ο καθένας μιλά για τις δικές του ανάγκες τις δικές του επιθυμίες. Πρέπει δηλαδή ο καθένας να βάλει τα όριά του, όχι βέβαια με επιθετικό τρόπο.

Αν βλέπετε ότι ο άλλος δεν έχει τη διάθεση να προσπαθήσει και να επενδύσει για να τροφοδοτεί συνέχεια τη σχέση, τότε μάλλον κάτι δεν πάει σωστά. Συζητήστε με τον σύντροφο για αυτά που σας απασχολούν.

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>