“Έχω ανάγκη από αγάπη, βαρέθηκα να είμαι μόνη”

monh

Είμαι μια γυναίκα 45 ετών χωρισμένη με ένα παιδάκι. Παντρεύτηκα τον παιδικό μου έρωτα και όπως ήταν φυσικό ο κύκλος της σχέσης μας ολοκληρώθηκε και πριν 5 χρόνια χωρίσαμε.

Για μένα ήταν μεγάλο πλήγμα γιατί γνωριζόμασταν από το σχολείο και όπως καταλαβαίνετε πίστευα πως θα γεράσουμε μαζί.

Ώρες ώρες με πιάνει το παράπονο και όταν αραιά και που βλέπω μεγάλους ανθρώπους να κρατιούνται χεράκι-χεράκι ακόμη και σε βαθύ γήρας αναρωτιέμαι εγώ πού έφταιξα και τι έχω κάνει λάθος.

Αναζητώ την αγάπη και όλο μου ξεφεύγει….

Είμαι μια νόστιμη γυναίκα, έχω ενδιαφέροντα και εργάζομαι. Δεν είμαι πλούσια αλλά μπορώ με αξιοπρέπεια να διαχειριστώ την καθημερινότητά μου.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως δε ζητώ έναν άντρα να με θρέψει αλλά να με αγαπήσει.  Να σεβαστεί το παιδί μου και εμένα και να θελήσει να γίνουμε μια ευτυχισμένη σχέση και ίσως οικογένεια.

Όμως, αν και με φλερτάρουν πράγμα που φυσικά είναι κολακευτικό και δεν το κρύβω,όλοι εστιάζουν στο χωρισμένη άρα και εύκολα διαθέσιμη.

Εγώ, δε ψάχνω για μια ευκαιριακή σχέση άλλα έναν άνθρωπο με τις ίδιες ανάγκες με μένα. Δε με νοιάζει αν έχει και αυτός παιδιά.

Ίσα ίσα που θα αποτελεί προσόν γιατί θα είναι σε θέση να αφουγκραστεί τις ανάγκες μου και να εκτιμήσει εμένα ως μητέρα και αγωνίστρια της ζωής.

Γύρω μου βλέπω πολύ μοναξιά, πολύ ψευτιά και είναι απογοητευτικό. Έχω γραφτεί σε πολλά sites κοινωνικής δικτύωσης και γνωριμιών αλλά όπως προείπα παίζει πολύ καμάκι και έλλειψη σεβασμού και ήθους.

Αναρωτιέμαι αν θα πρέπει να απευθυνθώ σ΄ένα γραφείο συνοικεσίων ώστε να αναζητήσω την αδελφή ψυχή. Αλλά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια και οφείλω να ομολογήσω πως όλη η ιδέα με σοκάρει γιατί παραπέμπει σε γεροντοκόρη μιας άλλης εποχής.

Έχω ανάγκη από αγάπη και βαρέθηκα να είμαι μόνη. Ελπίζω και ονειρεύομαι να μη γεράσω μόνη.

Τι νόημα έχει ένα ωραίο ηλιοβασίλεμα αν δεν έχεις έναν άνθρωπο να το μοιραστείς;

Comments

comments