Γίνε Fashion Icon αντιγράφοντας τις celebrities στα social media

Αν σου αρέσει η μόδα και γενικώς έχεις μια τάση να θέλεις να προσεγγίζεις τα βλέμματα πάνω σου θα παρατηρείς με πολύ ενδιαφέρον, στα social media, τις celebrities που όλο νάζι και μπρίο κάνουν post τη γκαρνταρόμπα τους, τα ρούχα, τα αξεσουάρ που φορούν ακόμη και τα καλλυντικά τους.

Αναφερόμαστε βεβαίως στις διάσημες που ως γνωστόν αναρτούν τη μία selfie πίσω από την άλλη διότι είναι γι’ αυτές πηγή εσόδων.

Οι εν λόγω γυναίκες ξέρουν να γίνονται θέμα συζήτησης γιατί αποτελεί για τις ίδιες τρόπο ζωής το να ξημεροβραδιάζονται  στα μαγαζιά και στα ινστιτούτα. Πάνε ανελλιπώς στα ντεφιλέ μόδας και γνωρίζουν μήνες πριν τις τάσεις του στιλ της κάθε σεζόν.

Τα ρούχα που επιλέγουν, είναι σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας και μάλιστα πολλά απ’ αυτά τα γνωρίζουμε μέσα απ’ αυτές αφού δεν έχουν προλάβει καν να κρεμαστούν στις βιτρίνες των καταστημάτων.

Τα  fashion icons  έχουν επίδραση σε πολλούς σχεδιαστές και ανθρώπους της βιομηχανίας της μόδας.

Ξέρουν άπαντες πως αρκεί να γίνει ανάρπαστο ένα ρούχο, μια τσάντα ή ένα παπούτσι οπότε δέχονται και πολλά δώρα.

Κάτι ανάλογο είναι αρκετό για να κάνει θραύση ακόμα και ένα κραγιόν, όπως άλλωστε με έγινε με τη σειρά καλλυντικών που υπέγραψε στα καταστήματά της η Kendall Jenner.

Βέβαια, υπάρχουν και πολλές γυναίκες που έχουν κάνει καριέρα μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, χωρίς να ήταν απαραίτητα διάσημες πριν.

Εμείς φίλες μου το μόνο που έχουμε να κάνουμε ως απλές θνητές είναι να παρατηρούμε με κάθε λεπτομέρεια και να αντιγράφουμε ό,τι μάς αρέσει.

Υπάρχουν υπέροχα ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ που μοιάζουν μ’ αυτά διάσημων οίκων στο σχεδιασμό, τα χρώματα ή το κόψιμο που θα μάς μεταμορφώσουν σε γυναίκες ελκυστικές.

Όμως, μην πέσετε στην παγίδα να αγοράσετε αυτά που φαντάζουν απλά και μόνο εντυπωσιακά. Σκεφτείτε την ηλικία σας, τον τρόπο ζωής σας και βέβαια και το πορτοφόλι σας.

Μη ξεχνάτε πως μετράει το σύνολο της όλης μας εικόνας που πηγάζει πρώτα από την αύρα μας!

Comments

comments