Φιλί: Τι δείχνει ο τρόπος που φιλιέστε για τη σχέση σας!

fili

Ο τρόπος που φιλιέστε μπορεί να δείξει πολλά για τη σχέση σας. Περνάει κρίση; Υπάρχει ακόμα το πάθος; Υπάρχει εμπιστοσύνη;

Gentle Kiss

Τα χείλη των δύο συντρόφων ακουμπούν απαλά και το φιλί είναι γλυκό και ρομαντικό. Δείχνει ότι οι δύο σύντροφοι νιώθουν πολύ άνετα ο ένας με τον άλλο.

Peck

Το πεταχτό φιλί είναι κάτι σαν «δοκιμή» για ένα ζευγάρι που μόλις γνωρίστηκε ή ένας τρυφερός τρόπος να χαιρετιούνται τα ζευγάρια που είναι πολύ καιρό μαζί.

Single-Lip Kiss

Όταν ο ένας εκ των δύο συντρόφων «αγκαλιάζει» με τα χείλη του είτε το άνω είτε το κάτω χείλος του αγαπημένου του δείχνει ότι εστιάζει με πολλή αγάπη και ρομαντισμό στο φιλί.

French Kiss

Αυτό το είδος φιλιού είναι μια «εξερεύνηση» μεταξύ του ζευγαριού. Είναι ένα φιλί που χαρακτηρίζεται από έντονο πάθος και ενθουσιασμό.

Sloppy Kiss

Όταν υπάρχει μεταξύ των δύο συντρόφων υπερβολική σεξουαλική ενέργεια και έντονο πάθος, το φιλί –ακόμη και σε δημόσιο χώρο– μπορεί να είναι λίγο αδέξιο, χωρίς ρυθμό και χωρίς όρια.

Cheek Kiss

Το φιλί στο μάγουλο δείχνει τρυφερότητα ή και συμπάθεια. Εάν δύο σύντροφοι συνηθίζουν να φιλούν ο ένας τον άλλο στο μάγουλο, δείχνει ότι το θεμέλιο της σχέσης τους είναι μια βαθιά φιλία.

Closed Mouth Kiss

Δείχνει ότι οι δύο σύντροφοι δεν νιώθουν ιδιαίτερα άνετα μεταξύ τους. Για ένα ζευγάρι που είναι πολύ καιρό μαζί, το φιλί με κλειστό στόμα είναι ίσως ένδειξη συναισθηματικής αποστασιοποίησης και έλλειψης επικοινωνίας.

Angel Kiss

Ως «φιλί του αγγέλου» χαρακτηρίζεται το φιλί όπου ο ένας εκ των δύο συντρόφων φιλά απαλά τα κλειστά βλέφαρα του άλλου. Πρόκειται για μια κίνηση που έχει σαν στόχο να νιώσει ο αποδέκτης του φιλιού ασφάλεια και ζεστασιά.

Nibble Kiss

Όταν τα ζευγάρια φιλιούνται δαγκώνοντας απαλά ο ένας τα χείλη του άλλου, αυτό σημαίνει ότι η σχέση τους είναι πολύ δυναμική. Το φιλί αυτό δείχνει ότι το πάθος παραμένει ζωντανό στη σχέση και ότι η σεξουαλική ζωή του ζευγαριού είναι υγιής.

πηγή: littlethings.com

 

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>