Φλερτάρει μπροστά μου! Είναι η δουλεία του αλλά με ενοχλεί! Τι να κάνω;

flertarei_me_alles

Με λένε Αναστασία και είμαι 24 χρονών. Εδώ και 2 χρόνια περίπου έχω σχέση με τον Ανδρέα. Εκείνος είναι αρκετά μεγαλύτερος από εμένα είναι 32 ετών.

Τον τελευταίο καιρό όμως η σχέση μας αντιμετωπίζει προβλήματα. Έχω αρχίσει να νιώθω παραμελημένη!

Εγώ εργάζομαι ως γραμματέας σε μια εταιρεία και εκείνος δουλεύει ως μπάρμαν σε ένα νυχτερινό μαγαζί. Εκεί όπου και γνωριστήκαμε.

Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που το είδα και φυσικά το μαγαζί που δουλεύει έγινε το στέκι μου μέχρι να με προσέξει.

Καθόμουν ατελείωτες ώρες με τις φίλες μου για ποτό μπροστά του ώστε να μπορώ να του πιάνω πιο εύκολα την κουβέντα και να τον κερδίσω.

Τελικά με πρόσεξε και ένα βράδυ μου ζήτησε να τον περιμένω να σχολάσει για να πάμε σπίτι του. Έτσι και έγινε.

Πήγαμε σπίτι του και πέρασα ένα βράδυ γεμάτο πάθος και έρωτα. Με έκανε να νιώσω πολλά συναισθήματα, του είχα παραδοθεί ολοκληρωτικά.

Έτσι ξεκίνησε η σχέση μας. Βέβαια δεν περνάμε αρκετό χρόνο μαζί γιατί εκείνος δουλεύει βράδυ και εγώ πρωί αλλά κάθε βράδυ σχεδόν πηγαίνω στο μαγαζί που δουλεύει για να είμαι κοντά του.

Βέβαια εκείνος μου έχει ζητήσει όταν πηγαίνω εκεί να είμαι διακριτική. Δεν θέλει να δείχνουμε ότι είμαστε ζευγάρι.

Στην αρχή το δεχόμουνα αλλά πλέον με ενοχλεί. Εγώ του δίνω τα πάντα, τον προσέχω και τον νοιάζομαι αλλά εκείνος συνεχώς με μειώνει.

Φλερτάρει μπροστά μου ανενόχλητος με τη δικαιολογία ότι το να πιάνει κουβέντα με τις πελάτισσες είναι μέρος της δουλείας του.

Το πρόβλημα όμως δε σταματάει εκεί. Τις ημέρες που έχει ρεπό κανονίζει εξόδους με τους φίλους του και φυσικά δεν θέλει να πηγαίνω μαζί του.

Δεν έχω καμία δουλειά με τους φίλους του λέει. θα είναι αντροπαρέα. Έχω την αίσθηση ότι για κάποιο λόγο με κρύβει.

Αν με ήθελε πραγματικά στη ζωή του δεν θα μου φερόταν έτσι. Εγώ κάθομαι και ξενυχτάω για να τον βλέπω έστω και λίγο και αυτός δεν έχει ποτέ χρόνο για εμένα.

Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του αλλά δεν ξέρω τι να κάνω… Εσείς τι με συμβουλεύετε να τον αφήσω ή να προσπαθήσω για τη σχέση μας;

Διαβάστε επίσης:

Η μίζερη ζωή μου με τον ζάπλουτο Άραβα επιχειρηματία!

Comments

comments