Φτιάξε το δικό σου στεφάνι Χριστουγέννων & εντυπωσίασε

 

Όσο πλησιάζουν οι γιορτές τόσο και μας πιάνει δημιουργικός οίστρος. Στο εμπόριο υπάρχουν πολύ όμορφες κατασκευές από τις οποίες και μπορούμε να εμπνευστούμε και να φτιάξουμε πανέμορφες κατασκευές που θα διαθέτουν προσωπική σφραγίδα και σίγουρα πιο χαμηλό κόστος. Μπορούμε να τα φτιάξουμε για το δικό μας χώρο αλλά και να τα προσφέρουμε ως δώρο στις επισκέψεις που είθισται να ανταλλάζουμε τις ημέρες που έρχονται. Άλλωστε αντί γλυκών ή ενός τυποποιημένου δώρου, μια χειροποίητη κατασκευή αξίζει πολύ περισσότερο, γιατί σημαίνει φαντασία, προσωπική προσπάθεια, κόπο και σκέψη.

 Τα μόνα σίγουρα υλικά που χρειαζόμαστε είναι ένα στεφάνι από φελιζόλ (σε ό, τι μέγεθος θέλουμε), κόλλα σιλικόνης, και πολύχρωμες κορδέλες. Από εκεί και πέρα πάνω μπορεί η καθεμία να κολλήσει ό, τι θέλει.

Κάποια υλικά που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε είναι τα εξής:

Ψημένα και λαχταριστά ποπ κόρν. Το σχήμα τους βοηθάει στο να φαίνονται σαν μικρές νιφάδες. Κολλάμε ένα- ένα τα ποπ κόρν πάνω στο στεφάνι και είναι έτοιμο!
Επιπλέον, αν είμαστε λάτρεις του κρασιού και τυγχάνει να έχουμε συλλέξει αρκετούς φελλούς, μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε για το στεφάνι μας. Ακόμη, μπορούμε να τους δώσουμε χρώμα με ένα σπρέι.
Τέλος, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα χάρτινα φίλτρα του καφέ μας, είτε αν είναι χρησιμοποιημένα είτε καθαρά. Τα χρησιμοποιημένα θα έχουν πάρει ένα όμορφο καφετί χρώμα. Δεν ξεχνάμε ,όμως, να είναι στεγνά. Κολλάμε τα φίλτρα από την μικρή τους πλευρά, δηλαδή εκεί που τοποθετούμε τον καφέ. Το μόνο που απομένει είναι να «ανοίξουμε» τα φίλτρα και να τα τσαλακώσουμε. Έτσι, η μορφή τους θα μοιάζει με εκείνη των λουλουδιών. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με πολύχρωμες χαρτοπετσέτες.
Πάνω τους μπορούμε να κολλήσουμε και μικρές χριστουγεννιάτικες μπαλίτσες, για να το εμπλουτίσουμε περισσότερο.Διαλέγουμε όμορφες κορδέλες, σε όμορφους συνδυασμούς και κάνουμε μια θηλιά για να μπορούμε να κρεμάμε από εκεί το όμορφα στεφάνι μας. Για τις πιο αναποφάσιστες… μπορούμε να φτιάξουμε μικρά στεφανάκια από κάθε είδος και να τα κρεμάσουμε. «Παίξτε» με τους συνδυασμούς και δεν θα χάσετε!!
filtra-kafe-stefani
xmas_stefani4

stefani-1

stefani-popkorn

stefani-xristoygennwn
wreath-nuts

Comments

comments

 

Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

 

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>