3 Λόγοι για να μην ξαναγυρίσεις στον πρώην σου!

de_se_goystareiΌλα για κάποιο λόγο γίνονται και οι πρώην για κάποιο λόγο έγιναν πρώην! Είτε πήρατε μαζί την απόφαση να χωρίσετε είτε την πήρε ο ένας από τους δυο δεν έχει σημασία.

Σημασία έχει ότι χωρίσατε επειδή δε μπορούσατε να είστε άλλο μαζί!

Όμως τι συμβαίνει όταν έχεις δεύτερες σκέψεις ή έχεις μετανιώσει για το χωρισμό σας!

Μετά από ένα χωρισμό δε χωράνε δεύτερες σκέψεις. Εφόσον έγινε πρέπει να το δεχτείς και να προχωρήσεις παρακάτω αφήνοντας αυτόν τον άνθρωπο στο παρελθόν!

Για να γίνω πιο ξεκάθαρη παρακάτω σου έχω συγκεντρώσει τους πιο σημαντικούς λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να ξαναγυρίσεις στον πρώην σου!

1.Δεν σε εκτίμησε

Δεν εκτίμησε αυτό που είχατε και φυσικά ούτε και εσένα που του έδωσες πολλά πράγματα. Τώρα που το κατάλαβε είναι αργά. Μην κάνεις το λάθος να ξαναγυρίσεις γιατί μόλις σε θεωρήσει δεδομένη θα ξανακάνει πάλι τα ίδια.

2.Το σεξ δε θα είναι το ίδιο

Φυσικά και η σεξουαλική σας ζωή έχει αλλάξει. Πολύ πιθανό το διάστημα που ήσασταν χώρια να πέρασαν και άλλη άνθρωποι από τη ζωή σας και να πήρατε και οι δυο καινούργιες εμπειρίες. Τι να κάνουμε η ζωή προχωράει, το ίδιο και εμείς.

3.Η εμπιστοσύνη είναι δύσκολο να ξαναχτιστεί

Μετά από ένα χωρισμό είναι πολύ δύσκολο να εμπιστευτείς ξανά τον άλλον. Δύσκολο έως και ακατόρθωτο. Γι ‘ αυτό το λόγο πρέπει να το ξανασκεφτείς πριν ξανά μπλέξεις με τον πρώην σου, γιατί η έλλειψη εμπιστοσύνης σίγουρα θα προκαλέσει τριβές ανάμεσα σας.

 

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>