Ποιος είναι ο βασικός λόγος που σε απατά ο σύντροφός σου!

Πόσες φορές δεν έχεις νιώσει πληγωμένη και προδομένη μέσα από την ανακάλυψη ότι ο άνθρωπός σου είναι άπιστος; Ποιος όμως είναι ο βασικός λόγος που ένας άντρας απατά τη σύντροφό του;

Είναι μια συγκλονιστική αποκάλυψη που έχει συμβεί εκατοντάδες φορές σε όλο τον κόσμο. Νιώθεις να πνίγεσαι και τα δάκρυα και ο θυμός σε πνίγουν.  Αναρωτιέσαι γιατί να σου συμβαίνει… Γιατί σε εσένα;

Εσένα που προσέχεις την εμφάνισή σου, είσαι δοτική, τρυφερή και κάνεις ανυπέρβλητες θυσίες για να είσαι το” χαλάκι” του, το “λιμάνι” του, το στήριγμά του….

Ο κύριος λόγος που απατά ένας άντρας

Αχ φίλη μου ο άντρας απατά τη σύντροφό του γιατί είναι απλά ανικανοποίητος. Εσύ, μπορεί να είσαι η μητέρα των παιδιών του, να είσαι γλυκομίλητη, νόστιμη και άψογη σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου, αλλά αυτό να μην του αρκεί. Δεν του αρκεί γιατί είσαι δεδομένη, δεν είσαι μυστηριώδης, εν κατακλείδι σε έχει καβατζώσει.

Ας δούμε τις πιο συνηθισμένες κατηγορίες των ανδρών:

Άνδρας νάρκισσος: Η κατηγορία αυτή θέλει να έχει “αυλή”. Του αρέσει να τον κολακεύουν και να αρέσει. Ρίχνει βλέμματα και περιμένει ορδές γυναικών να πέσουν στα πόδια του απλά γιατί θέλει να νιώθει αρεστός.

Άνδρας ανασφαλής: Ο άνδρας αυτός επιβεβαιώνεται από το ενδιαφέρον και την κολακεία των γυναικών. Απιστεί κυρίως για να νιώσει πως μετρά και περνά “η μπογιά του” και λιγότερο για τη σεξουαλική ικανοποίηση και εμπειρία.

–  Άνδρας με λιγοστές εμπειρίες: Πρόκειται για τον άνδρα που έχει δεσμευτεί μικρός και οι συναλλαγές του με το γυναικείο φίλο είναι λιγοστές.

Άνδρας συλλέκτης εμπειριών: Αθεράπευτος ως άνδρας. Πάντα θα κυνηγάει. Ακόμα και αν ερωτευτεί και για λίγο καιρό ξαποστάσει στην αγκαλιά μιας γυναίκας θα αρχίσει το “άθλημα” μόλις νιώσει πως σε κέρδισε.

Αν βρεθείς σε αυτή τη δυσάρεστη θέση και νιώσεις ταπεινωμένη και αδικημένη θα έχεις όλο το δίκιο με το μέρος σου. Μην το ταλαιπωρείς άλλο το ζήτημα.

Οι πολλές συζητήσεις, οι σύμβουλοι γάμου και τα συγχωροχάρτια 9 φορές στις 10 δε λύνουν οριστικά το όλο πρόβλημα. Μπορεί για λίγους μήνες ή και χρόνια. Μετά όμως θα επαναληφθεί. Άρα ή θα το πάρεις απόφαση και θα ζεις σε ένα “λευκό” γάμο όπου ο καθένας διακριτικά θα κάνει τη ζωή του ή θα φύγεις.

Εμείς, αν και δεν είμαστε ψυχολόγοι αλλά γυναίκες της διπλανής πόρτας σου λέμε: “Φύγε”! Δε σου αξίζει να ζεις κάτι τέτοιο και να το ανέχεσαι. Ακόμη και αν ο καλός σου πέσει στα πατώματα, αρχίσει να κλαίει, να δηλώνει πως ήταν ένα στιγμιαίο λάθος δεν είναι αλήθεια.

Θα το ξανακάνει με την πρώτη ευκαιρία.Θα είναι πιο προσεκτικός, ενδεχομένως, θα κλειδώνει στο συρτάρι το λάπτοπ του, θα σβήνει τα μηνύματα στο κινητό του αλλά φιλενάδα οι κακές συνήθειες δεν κόβονται. Την στραβή θα την ξανακάνει απλά πιο μουλωχτά… Και τότε θα είναι αργά γιατί τα χρόνια περνούν και θα είναι απλά εις βάρος σου!

Comments

comments

 

Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!