4 Λόγοι για τους οποίους σου ζήτησε «χρόνο»!

giati_soy_zhtaei_xrono

Συνήθως λένε ότι οι γυναίκες είναι γκρινιάρες και δεν ξέρουν τι θέλουν όταν βρίσκονται σε μια σχέση. Όμως οι άντρες δεν βλέπουν τα δικά τους λάθη. Το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να ρίχνουν το φταίξιμο σε εμάς!

Όχι φίλη μου δεν φταις εσύ ή τουλάχιστον δεν φταις μόνο εσύ! Πλέον οι άντρες είναι εκείνοι που δεν ξέρουν τι θέλουν και τις ζητάνε από τις γυναίκες.

Τι συμβαίνει όταν ένας άντρας σου ζητάει να κάνετε ένα «διάλειμμα» στη σχέση σας; Για ποιον λόγο οι άντρες φτάνουν στο σημείο να μας κάνουν αυτή τη πρόταση;

Πριν απαντήσεις στην πρόταση του λάβε σοβαρά υπόψιν σου τους παρακάτω λόγους!

Θέλει να χωρίσετε 

Οι άντρες πιστεύουν ότι με αυτό τον τρόπο μπορούν να χωρίσουν μια γυναίκα χωρίς να την πληγώσουν. Οι άντρες δεν θέλουν να μας πληγώσουν γι’ αυτό το «θέλω χρόνο» το βρίσκουν σαν μια πολύ καλή δικαιολογία για να εξαφανιστούν!

Έχει βρει άλλη

Πιθανόν να υπάρχει μια άλλη γυναίκα στο μυαλό του. Μια καινούργια γυναίκα, με την οποία θέλει να κάνει σεξ μαζί της. Γι’ αυτό λοιπόν σαν κύριος (λέμε τώρα) Αφήνει εσένα στην άκρη για να μη σε μεταμορφώσει σε τάρανδο.

Θέλει να ηρεμίσει

Μπορεί να νιώθει πιεσμένος και να μη φταις 100% εσύ γι΄αυτό. Ίσως να έχει κάποια θέματα με τη δουλεία του, τα οποία εσύ δε τα γνωρίζεις. Σε αυτή τη περίπτωση η πρόταση του δε σημαίνει ότι θέλει να χωρίσετε απλά αναζητά στιγμές ηρεμίας. Θέλει να μείνει μόνος του!

Θέλει να σε τεστάρει

Αυτό δείχνει ότι ο σύντροφός σου έχει τρομερές ανασφάλειες και θέλει να διαπιστώσει αν όντως τον θέλεις αληθινά. Γι’ αυτό μη βιαστείς να απαντήσεις και φυσικά μην απαντήσεις εγωιστικά! Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τον ρωτήσεις το λόγο που θέλει κάτι τέτοιο και να το συζητήσετε!

Διαβάστε επίσης:

Ενδιαφέρον ή αδιαφορία; Πως κερδίζεις έναν άντρα!

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>