Γυρίστε το χρόνο πίσω: Μέρος τρίτο – Oμορφιά

dfag

Τις προηγούμενες εβδομάδες καθιερώσαμε τις βασικές αρχές του προγράμματος (συστηματική άσκηση και διατροφή) και τις ενσωματώσαμε στην καθημερινότητά μας. Εκμεταλλευτείτε τώρα αυτή την βάση για να επενδύσετε στο επόμενο βήμα, την ομορφιά . Θ’ αφιερώσουμε χρόνο στη φροντίδα του εαυτού μας, να μας κακομάθουμε.

Αναφερθήκαμε σε προηγούμενο άρθρο μας για τις πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικές θεραπείες αντιγήρανσης  , πιο συγκεκριμένα το Βotox και το υαλουρονικό οξύ. Και οι 2 μέθοδοι ”καθηλώνουν” και εξαλείφουν τις ρυτίδες χαρίζοντας μία πιο νεανική όψη. Πέρα από την επιδερμίδα μας θα φροντίσουμε και την υγεία των μαλλιών μας. Πρώτα θα εντοπίσουμε σε ποια κατηγορία “προβληματικής τρίχας” ανήκουμε και στη συνέχεια θα εφαρμόσουμε έξυπνα κι εύκολα tips ώστε να δώσoυμε τέλος στις δύσκολες μέρες για τα μαλλιά μας. Έτσι θα ξαναβρούν τον παλιό-λαμπερό-τους εαυτό.

Όμως το οφείλουμε στον εαυτό μας να είμαστε όμορφες και λαμπερές από την κορυφή….μέχρι τα νύχια. Πολλές γυναίκες συχνά παραμελούν τα άκρα ,είτε λόγω υπερβολικών υποχρεώσεων και φόρτου εργασίας , είτε λόγω οικονομικών εξόδων. Τώρα με αφετηρία τις γιορτινές μέρες ας ασχοληθούμε περισσότερο με την περιποίησή τους, ίσως να τα ”διακοσμήσουμε” με χριστουγεννιάτικα σχέδια.

Μην ξεχνάτε να επιβραβεύετε τον εαυτό σας και ν’ αναγνωρίζετε κάθε θετικό βήμα που κάνετε!

 

Comments

comments