Πως θα τον κάνεις δικό σου με ένα μήνυμα!

ti_na_steileis

Σίγουρα από την επικοινωνία μέσω μηνυμάτων μπορεί να αποφύγεις την αμηχανία ενός τηλεφωνήματος, όμως αν δεν προσέξεις ακόμα και ένα μήνυμα μπορεί να είναι καταστροφικό.

Φυσικά και υπάρχει η πιθανότητα παρεξήγησης, παρερμηνείας κάνοντάς τον να εξαφανιστεί χωρίς λόγο!

Σου έχουμε φτιάξει λοιπόν μια λίστα για το τι θα πρέπει να αποφύγεις όταν θα στείλεις μήνυμα στον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει για να μη φύγει… τρέχοντας!

Μην περιμένεις να περάσουν οι μέρες για να του στείλεις

Σκέφτεσαι να αργήσεις να του στείλεις, να αφήσεις να περάσουν μερικές μέρες και μετά… Μεγάλο λάθος! Ο άντρας που σε ενδιαφέρει μπορεί να το πάρει σαν αδιαφορία και να προχωρήσει παρακάτω, να περάσει στην επόμενη και να σε ξεχάσει. Μην το παρακάνεις! Δείξε το ενδιαφέρον σου σύντομα!

Μη στείλεις ένα απλό μήνυμα

Ένα απλό “γεια τι κάνει” είναι αρκετά αδιάφορο και το μόνο θα κερδίσεις στέλνοντας ένα τέτοιο μήνυμα είναι μια εξίσου αδιάφορη απάντηση. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα μήνυμα που κρύβει κάποια πρόταση. Μια πρόταση για καφέ, ποτό, φαγητό. Να έχεις αυτοπεποίθηση γιατί αυτό αρέσει πολύ στους άντρες.

Προσπάθησε να μην κάνεις χιούμορ μέσα από τα μηνύματα σου

Ακόμα και αν έχεις αίσθηση του χιούμορ και στην παρέα σου όλοι διασκεδάζουν με τα αστεία σου, καλύτερα στα μηνύματα προς τον άντρα που γνώρισες πρόσφατα να το αποφύγεις. Ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να αντιδράσει και αν θα παρεξηγηθεί.

Μην κάνεις ορθογραφικά λάθη

Προφανώς και θα πρέπει να είσαι προσεκτική! Προσπάθησε να αποφύγεις τα ορθογραφικά λάθη και φτιάξε σωστά τις προτάσεις σου ώστε να βγάζουν νόημα. Καταλαβαίνω ότι εκείνη την ώρα σε κυριεύει το άγχος αλλά προσπάθησε να το ελέγξεις!

Η ώρα που θα απαντήσεις

Καλό θα ήταν να αφήσεις μερικά λεπτά πριν απαντήσεις για να μην του δείξεις ότι κάθεσαι πάνω από το τηλέφωνο και περιμένεις. Μην το παρακάνεις όμως!

Διαβάστε επίσης:

Μην είσαι η…..καβάτζα του!

Comments

comments