Η κόρη του ματιού αποκαλύπτει τις σκέψεις μας! Δείτε πώς!

matia

Μετά από επιστημονικές έρευνες πορίσματα αποδεικνύουν πως μπορούμε να έχουμε εικόνα των σκέψεων και των συναισθημάτων ενός ανθρώπου, σαν να ήμαστε μέσα στο μυαλό του.

Χρειάζεται απλώς να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί και αναλυτικοί.

Πώς συνδέεται η διαστολή και συστολή της κόρης των ματιών με τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας; Στη συνέχεια του άρθρου θα σάς δώσουμε κάποια παραδείγματα  που θα φανούν πολύ χρήσιμα προκειμένου να αναλύσετε συμπεριφορές και καταστάσεις και να αντιληφθείτε τη ψυχολογική κατάσταση και τα συναισθήματα ενός ανθρώπου.

Είναι μια αλάνθαστη μέθοδος η ανάλυση της κόρης του ματιού και η σύνδεσή της χρησιμοποιείται ακόμη και στις ανακρίσεις, υπόπτων. Μην ξεχνάμε πως τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας.

1. Έντονη σκέψη:  Κάντε μία εύκολη ερώτηση σε κάποιον και παρατηρήστε το μέγεθος της κόρης των ματιών του. Όσο πιο έντονα λειτουργεί το μυαλό μας, τόσο περισσότερο διαστέλλονται οι κόρες.

2. Ο εγκέφαλός μου είναι υπερφορτωμένος: Όταν ο εγκέφαλος των συμμετεχόντων υπερφορτώνετε, οι κόρες περιορίστηκαν.

3. Βλάβη του εγκεφάλου: Οι κόρες θα πρέπει να είναι ίσες, στρόγγυλες και να αντιδρούν στο φως.

4. Μου κρατάς το ενδιαφέρον: Δείχνουμε ενδιαφέρον για κάτι καινούργιο,οι κόρες μας διαστέλλονται στην αρχή, αλλά παραμένουν έτσι μόνο αν συνεχίσουμε να βρίσκουμε ενδιαφέρον σε ό,τι ακούμε ή βλέπουμε.

5. Μου προκαλείς αηδία: Οι κόρες των ματιών συστέλλονται όταν νιώθουμε αηδία.

6. Είμαι ναρκομανής: Το αλκοόλ και τα οπιοειδή προκαλούν συστολή στις κόρες. Κάποια ναρκωτικά, όπως η αμφεταμίνη, κοκαΐνη, LSD, προκαλούν τις κόρες να διαστέλλονται.

7. Η προσωπικότητά μου: Αν κοιτάξετε προσεκτικά το έγχρωμο τμήμα της ήριδας του ματιού κάποιου ανθρώπου, γραμμές που απομακρύνονται από την ίριδα, αποκαλύπτουν ένα ζεστό και τρυφερό άτομο. Αν δείτε αυλάκια  τότε έχετε απέναντι σας ένα παρορμητικό άτομο.

Δείτε ακόμη:

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Comments

comments