Το λάθος που κάνουμε όλες στα προκαταρκτικά!

lathos_sta_prokatarktika

Το σεξ ως γνωστόν, δεν είναι μόνο η πράξη αυτή καθεαυτή, αλλά και ένα σωρό άλλα πράγματα, τα οποία όσο να πεις του δίνουν μία έξτρα τσαχπινιά και το κάνουν πιο ενδιαφέρον, γιατί κακά τα ψέματα, αν το θέμα δε διαθέτει ποικιλία, κάποια στιγμή καταντάει βαρετό και τελικά ανιαρό.

Ανάμεσα σε όλα αυτά που μπορούν να δώσουν μια χάρη στις σεξουαλικές σου συνευρέσεις, είναι και το γνωστό… hand job-εντάξει στα ελληνικά θα το πούμε να τον ικανοποιήσεις αγγίζοντας το πέος του με τα χέρια σου και με συγχρονισμένες πάνω κάτω, και ενίοτε κυκλικές κινήσεις-!!!

Βασικά θα έπρεπε να υπάρξει μία ελληνική λέξη γι’ αυτό αλλά ας όψεται.

Και μπορεί λοιπόν το συγκεκριμένο να γίνεται σεχδόν κάθε φορά που κάνεις σεξ, έστω και για λίγο βρε αδερφέ, αλλά καλώς ή κακως τα αγαπημένα μας αγόρια, αντίθετα με ό, τι εσύ νομίζεις, δεν το απολαμβάνουν καθόλου!

Ο λόγος φυσικά είναι ένας και βασικός: Σύμφωνα με τη συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων, βάζουμε τόσο λάθος τα χέρια μας που τελικά καταλήγουμε να τους εκνευρίζουμε.

Όπως μάλιστα διευκρινίζουν, οι γυναίκες συνήθως ασχολούνται με τη βάση του πέους, και όχι με την κορυφή που είναι και το ζητούμενο.

Οπότε, είτε το πιστεύεις είτε όχι, αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που καλό θα ήταν να μην ασχοληθείς καθόλου. Για το καλό όλων!

Πηγή: Queen.gr

Διαβάστε επίσης:

Ποια είναι τα αρνητικά των σχέσεων!

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>