Ποια μαγιό θα φορεθούν το καλοκαίρι του 2018!

Το καλοκαίρι πλησιάζει και ΝΑΙ τα πρώτα μαγιό έχουν εμφανιστεί στις πασαρέλες.
Τι θα φορεθεί αυτό το καλοκαίρι στις παραλίες ;

Τελικά ολόσωμο ή μπικίνι ;

Πριμ βγείτε στα μαγαζιά για την αναζήτηση του ιδανικού μαγιό για εσάς, πάρτε μερικές ιδέες από τα μαγιό που θα φορεθούν περισσότερο στις παραλίες το καλοκαίρι του 2018!

Αγαπήστε το σώμα σας και τραβήξτε όλα τα βλέμματα θαυμασμού πάνω σας!

Δείτε τις προτάσεις μας για τα πιο hot looks στην θάλασσα !

1. BEACH GLAM

magio1

Αφού τα κοσμήματα είναι υπερβολή για την παραλία το μαγιό θα κάνει την διαφορά. Λάμψη και style για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Το ιδανικό μαγιό για εσένα που είσαι λίγο πιο εκκεντρική στις εμφανίσεις σου!

2. SPORTY

magio2

Το ιδανικό μαγιό για τις γυναίκες με γυμνασμένο σώμα. Για ακόμα μια χρονιά τα αθλητικά είτε μπικίνι είτε ολόσωμα μαγιό έχουν την τιμητική τους. Πρώτη επιλογή σε κάθε εμφάνιση γιατί εκτός από sexy πρέπει να είμαστε και άνετες.

3. ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ

magio3

Must have είναι φέτος τα μικροσκοπικά κόκκινα μαγιουδάκια . Απόλυτη τάση για να τραβήξετε όλα τα βλέμματα. Ένα κόκκινο μπικίνι είναι η καλύτερη επιλογή για εσένα που λατρεύεις το σώμα σου και θέλεις να το αναδεικνύεις με κάθε τρόπο! Φωτιά στα κόκκινα λοιπόν.

4. ΒΑΘΥ ΝΤΕΚΟΛΤΕ

magio4

Σέξι και όποιος αντέξει. Το μαγιό αυτό είναι ότι πρέπει για να βγάλεις προς τα έξω τη σέξι πλευρά σου και να ανεβάσεις τη θερμοκρασία στα ύψη!

Διαβάστε επίσης:

Πως να φορέσεις σωστά τα αγαπημένα σου Sneakers!

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>