Μανικιούρ: 7 tips για να δείχνουν τα κοντά νύχια πιο μακριά

konta_nyxia

Πέρα από την σωστή επιλογή απόχρωσης ή σχεδίου για να δώσετε μήκος στα κοντά νύχια, ας δούμε κάποια μικρά μυστικά που θα απογειώσουν το αποτέλεσμα του μανικιούρ.

Να θυμάστε πως η τάση του μανικιούρ για το 2018 είναι η ματ υφή που αποτελεί διαχρονική τάση. Επίσης, το μπλε είναι από τις βασικές τάσεις στη μόδα του μανικιούρ του χειμώνα.

Τέλος το μπορντό φέτος θα το δείτε παντού: Στα ρούχα, τα αξεσουάρ και βέβαια τα νύχια.

Γενικά tips για το μανικιούρ: 

Κρατάτε τα νύχια σας κοντά: συνήθως τα μακριά νύχια είναι πιο επιρρεπή στο σπάσιμο από τα κοντά! Κάτι η καθημερινή επαφή με το πληκτρολόγιο, κάτι το πλύσιμο, δε θέλει και πολύ μέχρι να τα δείτε να σπάνε στις ξεβαμμένες πλέον άκρες!

Καθαρίζετε τα νύχια σας πιο συχνά μπορείτε!

Βουτήξτε μια μπατονέτα σε ασετόν και καθαρίστε τα υπολείμματα από βερνίκι στην επιφάνεια του νυχιού σας.

Βερνίκι: Οι ειδικοί λένε ότι δίνοντας χρόνο στο βερνίκι να στεγνώσει ανάμεσα στα περάσματα επιτρέπεις στην πρώτη στρώση να μείνει στο νύχι και στη δεύτερη να «δέσει» με την πρώτη.

Ποια είναι αυτά τα 7 tips  για να δείχνουν τα κοντά νύχια πιο μακριά και το μανικιούρ σου άψογο;

1. Αφήστε λίγα χιλιοστά άβαφα στα πλάγια του νυχιού σας, αλλά και στην βάση του. Με αυτό τον τρόπο η επιφάνεια τους θα φαίνεται πιο μακριά.

2. Αν θέλετε να δείχνουν τα κοντά νύχια πιο μακριά μην χρησιμοποιήσετε glitter. Η χρήση του θα κάνει τα νύχια σας να δείχνουν κοντά.

3. Φτιάξτε ένα μικρό ημισέλινο στη βάση του νυχιού σας με ένα ανοιχτόχρωμο βερνίκι και δημιουργήστε μια υπέροχη αντίθεση με το φυσικό χρώμα των νυχιών σας.

4. Κάνοντας σχήματα όπως τελείες από την βάση του νυχιού σας μέχρι τη μέση του, δημιουργείτε μια ψευδαίσθηση πως το μήκος του είναι μεγαλύτερο.

5. Οι γραμμές είναι ιδανικές αν θέλετε να κάνετε τα νύχια σας να δείχνουν μεγαλύτερα. Παίξτε μαζί τους και σχεδιάστε τις σε όλα ή μόνο σε ένα από τα δάχτυλα.

6. Όταν επιλέγετε να κάνετε ένα γαλλικό μανικιούρ, φροντίστε η λευκή γραμμή να έχει το ιδανικό πάχος. Να μην είναι δηλαδή ούτε πολύ λεπτή, ούτε χοντρή, διότι θα έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα. Τα νύχια σας θα φαίνονται κοντά.

7. Τέλος, για ένα πιο ιδιαίτερο σχέδιο στα νύχια σας, δοκιμάστε το ανάποδο γαλλικό. Ωραίο tip σωστά;

Διαβάστε επίσης: 

Είναι απαραίτητη η κρέμα ματιών; Τα μάτια χρειάζονται ειδική φροντίδα!

Comments

comments

 

Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!