Αφυδατωμένα μαλλιά: Μάσκα μαλλιών με αβγό και μπύρα για ενυδάτωση

mallia

Ορισμένα από τα πιο εμφανή σημάδια αφυδατωμένων μαλλιών είναι το φριζάρισμα και οι εύθραυστες άκρες των μαλλιών. Αυτά είναι τα «συμπτώματα» που πρέπει να εντοπίσετε και να αντιμετωπίσετε άμεσα ώστε να αποφύγετε την αφυδάτωση των μαλλιών.

Για μαλλιά θαμπά και εύθραυστα πιθανόν χρειάζεται μια ενίσχυση με ω3, ω6 και ω9 λιπαρά οξέα, τα οποία υπάρχουν στο ωμό ελαιόλαδο, τα καρύδια, τους ηλιόσπορους και τα λιπαρά ψάρια.

Το συχνό styling των μαλλιών, ο χρωματισμός, η περμανάντ μπορεί να βλάψουν το προστατευτικό εξωτερικό στρώμα της τρίχας.

Το αποτέλεσμα είναι αυτό που αποκαλούμε «ψαλίδα». Ευτυχώς, υπάρχουν προϊόντα για τα μαλλιά για να επιδιορθωθεί η ζημιά. Ψάξτε λοιπόν για conditioners που περιέχουν πρωτεΐνες.

Οι πρωτεΐνες θα διεισδύσουν στην τρίχα και θα επιδιορθώσουν τη ψαλίδα.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι η επιδιόρθωση διαρκεί μόνο μέχρι την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσετε σαμπουάν, έτσι θα πρέπει να βάζετε conditioner πιο τακτικά.

Πώς φτιάχνετε η μάσκα μαλλιών με αβγό και μπύρα;

Μάσκα μαλλιών με αβγό και μπύρα. Χρειάζεται μόνο να ανακατέψετε ένα αβγό με μισό ποτήρι μπύρα. Ανακατέψτε τα καλά, μέχρι να γίνουν ομοιόμορφη κρέμα. Τόσο απλά!

Όταν είστε έτοιμες να την εφαρμόσετε, απλώστε το μείγμα σε υγρά μαλλιά και αφήστε το για 20 λεπτά (φορέστε ένα σκουφάκι μπάνιου για να μην λερωθείτε).

Έπειτα ξεπλύνετε με κρύο ή χλιαρό νερό.

Αυτή είναι πολύ καλή θεραπεία για τα μαλλιά σας δύο φορές την εβδομάδα και τους παρέχει βιταμίνες που θα τα κάνουν λαμπερά, δυνατά και θα τους δώσει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Θα δείχνουν πιο εντυπωσιακά από ποτέ…. και τέλος τα αφυδατωμένα μαλλιά!

Διαβάστε ακόμη:

Μαλλιά: Όλα τα μυστικά για να διαρκεί περισσότερο το χτένισμά σου

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>