4 Μυστικά για να αναζωπυρώσεις το πάθος στη σχέση σου!

pws_na-anazwpyrwseis_to_pathos

Οι σχέσεις πολλές φορές βαλτώνουν, καθώς η καθημερινότητα και οι αυξημένες υποχρεώσεις και ευθύνες παίζουν σημαντικό ρόλο στη ψυχολογία μας!

Μην ανησυχείς όμως! Υπάρχουν κάποια έξυπνα κόλπα για να αναζωπυρώσεις το πάθος στη σχέση σου!

Ποια είναι αυτά; Ρίξε μια ματιά παρακάτω!

1.Περιποιήσου λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και περίμενέ τον να γυρίσει στο σπίτι από την δουλειά! Ξέρεις εσύ τι πρέπει να κάνεις για να τον ξεκουράσεις!

2.Πηγαίνετε μια βόλτα με το αυτοκίνητο και προσπάθησε με έξυπνα κολπάκια να του τραβήξεις την προσοχή καθώς κατευθύνεστε σε μια ερημική τοποθεσία! Με προσοχή πάντα για να αποφύγουμε τα ατυχήματα!

3.Ετοίμασε ένα ρομαντικό δείπνο με φαγητά που ανεβάζουν τη λίμπιντο και περίμενέ τον να γυρίσει από την δουλειά! Η συνέχεια θα είναι μαγικοί! Θα περάσετε ένα βράδυ γεμάτο πάθος!

4.Προετοίμασε τον γι’ αυτό που θα συμβεί με μηνύματα! Όσο θα λείπεις μπορείς να του στείλεις κάποια ερωτικά μηνύματα τα οποία θα τον βάλουν στο κλίμα γι’ αυτό που θα τον περιμένει το βράδυ! Να είσαι σίγουρη πως θα έρθει ορεξάτος!

Διαβάστε επίσης:

Σου στέλνει μήνυμα για να βρεθείτε! Δες τι πρέπει να κάνεις!

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>